• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

merhaba kızlar varmı kimsecikler :)

bi sorum olacak.. geçen hafta yasmin kullanmaya başladım.. bi yan etkisi olmadı ama 1 haftadır üzerimde acaip sinirlilik hali depresif durumlar var... bundan olabilir mi... varmı aranızda kullanan??

ben desolett kulanıorumm bugun sevgılımle kavga ettık ama ebep ben dglm sanırm bende etkısı olmadı:)

ay ben sanmıorum ya sevgılımın tipik takıntısı daha öncede öleydi sanırım ben içiom etkısı ona oluo

bolcum halılarım mutfak ve oturma odam merinos
yatak odam kaşmir( salon halıma benziyor ama topike eklemedim)
koridorlar ve salon angora
banyo halım confetti dekoratif
2bin i geçti toplam
yatak odası halılarımı annem aldı ayrı ayrı yazarsam salon 2 halı tanesi 375
mutfak 140 oturma odam 270
koridorlar 480
yatak odam 480 banyo halısı 75 ama hediye verdiler
markaların farklı olmasının beğendiğim ve mobilyalarımıza uygun halıları aldım

bolcum halılarım mutfak ve oturma odam merinos
yatak odam kaşmir( salon halıma benziyor ama topike eklemedim)
koridorlar ve salon angora
banyo halım confetti dekoratif
2bin i geçti toplam
yatak odası halılarımı annem aldı ayrı ayrı yazarsam salon 2 halı tanesi 375
mutfak 140 oturma odam 270
koridorlar 480
yatak odam 480 banyo halısı 75 ama hediye verdiler
markaların farklı olmasının beğendiğim ve mobilyalarımıza uygun halıları aldım

oo baya tutmuş canım ya ben salon,koridorlara ve mutfağa alacam kaşmirden beğendim 1.100 falan tutuyo yatak odamda halı koyacak yer yok oturma odam yok zaten bakalım ya herşey çok para yaaaaaaaaa.

tam da halılarla ilgili bişey okumuştum kızlar en çok tavsiyedilen saray halı,royal halı ama en çok saray
canım saray halı çok klasik modeller yapıyor ben dediğim gibi marka değil model baktım aldığım mağazada her marka halı vardı ama ben mobilyalarıma uygun halı aldım saray halı krem bordo üzerine çalışmış royal halı çok güzel tüylenme olmuyor yeni kullanıldığında da ama model model model renk renk renk yerimseniben

tam da halılarla ilgili bişey okumuştum kızlar en çok tavsiyedilen saray halı,royal halı ama en çok saray

evt canım saray çok kaliteli ama istedğim gibi bulamadım orda ama kaşmirde çok ii kullanıyoruz evde pırıl pırıl duruyor.
porlandın pek ii oldunu sanmıyorum ben.

oo baya tutmuş canım ya ben salon,koridorlara ve mutfağa alacam kaşmirden beğendim 1.100 falan tutuyo yatak odamda halı koyacak yer yok oturma odam yok zaten bakalım ya herşey çok para yaaaaaaaaa.

canım halılarım hep 1. sınıf mesela angoranınkiler beylerbeyi serisi hav yüksekliği ve ilmek sıklığı en iisi kaşmir de carpet more o da öyle yine. ben halıyı halı olarak seviyorum renk bulabilsem asla mutfak ve oturma odası halılarımı öyle almazdım tüylü tüylü.

ŞEKERLER dün sipariş ettiğim kelebekli saatim geldi az önce. baktım kıırk falan yok.
mutfak saatleri varmış BİM de bugün. 3.5 tl . çok güzell
çıkışta bir de ona bakacağım kaldıysa alayım bari. haberiniz olsun

ŞEKERLER dün sipariş ettiğim kelebekli saatim geldi az önce. baktım kıırk falan yok.
mutfak saatleri varmış BİM de bugün. 3.5 tl . çok güzell
çıkışta bir de ona bakacağım kaldıysa alayım bari. haberiniz olsun

ya ne çabuk gelmiş canım boyutu ne kadardı onun?çokmu küçük bişe?

Back