2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evt insan bir an önce başlasa ustalar biticekmiş gibi gelior ama maalesef hiç dedikleri günde gelmiorlar oda ayrı bi stres oluor. inş hayrlısıyla bir an önce biter cnm

google a "fuga" diye yazarsanız, aramalarda ikinci sıraya tıklayn. orda gece koleksiyonunda jewel yazan gardolap ama aynası bronz ve gövdesi ceviz.. taco ların da komidinleri. Şifonyeri de bunu dört çekmecelisi resimlerde yok. Salonuma axess konsolu aldım. Koltuklarım da damla modeli.

evt insan bir an önce başlasa ustalar biticekmiş gibi gelior ama maalesef hiç dedikleri günde gelmiorlar oda ayrı bi stres oluor. inş hayrlısıyla bir an önce biter cnm

Bizim ustaların maşallahı var çok güzel hızlıca yapıyorlardı istedigimiz gibi ancak bugün boya ustasının annesi vefat etmiş. Boyalar kaldı ikinci katında.

Granit de güzel çimstone da çok güzel. Bütçenize bağlı biraz granite göre çimstonelar daha pahalı. granit te ise fiyat renk koyuya doğru gittikçe artıyor.

Canım tezgahta çok koyu bişi istemiyorum zaten... Dün imalatçı çimstone için tek fiyat verdi granitte ise dediğin gibi ortalama çimstone un fiyatına yakın bişey yaparız dedi...

Tabii vakit darlığından daha rengi belirlemedikte gerçi benim aklımda herşey tamam sadece adama şunu istiyorum diyeceğim...

Evet canım ya biz bi iki kişiye gösterdik gel başla dediğinde işim var şu zaman başlarım diyor öyle olunca kalsın diyoruz yeni usta buluncaya kadar vakit geçiyor sonra o da bekletiyor... Kısır döngü mübarek... kafamçokkarıştı

Ben olsam granit değil de çimstone tercih ederdim. Çünkü gittiğim mutfakçılarda çimstonelar daha güzel duruyordu. Bir de bütçenize ve oturacağnızı evn durmuna da bağlı. Eğer ev sizin ise ve hep orda oturacaksanız uzun bir süre; rahatlıkla çimstone yaptırabilrsiniz.

Canım haklısın ev bizim ve Allah nasip ederse oturulacak epey bi... Bende çimstone istiyorum nişanlım sağolsun pek takip etmez bana bırakır bende araştırırım şu olacak derim o zaman o olsun der...

Granitle de arasında uçurum yok kendi akrabaları da aynı fiyatı verdi bizim gittiğimiz dekorasyoncu da...

Fiyat almış olduk iyi de oldu... Sade tezgahı 1500 tl tutuyor zaten 100-200 için vazgeçmek olmaz...

Kızlar burdayım bende ama ölüyorum karnımın ağrısından :sinifsinif:yatıyorum o yüzden ara sıra gelip bakıyorum konuşulanlara yerimseniben

daha günüde gelen usta görmedim ben

Eğer aradaki fark 100-200 tl ise içine sinen istedigin olsun.

JUA maltepe carrefour da var güzel bir mağaza baya çeşit var bide allmodelerdede satılıyor ürünleri

canım aldıklarının fiyatları nedir acaba, fuga mobilya babamın çok yakın dostu, fiyatları blip gidersem daha iyi olur bide indirim yaparlar koltukların falan ayrı ayrı fiyatlarını yazarmısın tatlım ria etsem boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…