evt insan bir an önce başlasa ustalar biticekmiş gibi gelior ama maalesef hiç dedikleri günde gelmiorlar oda ayrı bi stres oluor. inş hayrlısıyla bir an önce biter cnmBen takipteyim merak etmeyin...
Dün banyo fayanslarını danışmıştım arkadaşlara cumartesi netleştircez bakalım. İş çıkışı mutfak dolabının tasarımına baktık... Beğendim üç boyutlu olarak gösterdiler gayet hoş olmuştu... Bi de şimdi amortisörlü kapaklar ve stoperli çekmeceler varmış onlardan istedik olmuşken iyisi olsun diye...
Sonra evimize geçtik ustalar bi başlasa diye geçirdim içimden... Başladımı çorap söküğü gibi gelecekte bakalım artık...
evt insan bir an önce başlasa ustalar biticekmiş gibi gelior ama maalesef hiç dedikleri günde gelmiorlar oda ayrı bi stres oluor. inş hayrlısıyla bir an önce biter cnm
Granit de güzel çimstone da çok güzel. Bütçenize bağlı biraz granite göre çimstonelar daha pahalı. granit te ise fiyat renk koyuya doğru gittikçe artıyor.
evt insan bir an önce başlasa ustalar biticekmiş gibi gelior ama maalesef hiç dedikleri günde gelmiorlar oda ayrı bi stres oluor. inş hayrlısıyla bir an önce biter cnm
Canım tezgahta çok koyu bişi istemiyorum zaten... Dün imalatçı çimstone için tek fiyat verdi granitte ise dediğin gibi ortalama çimstone un fiyatına yakın bişey yaparız dedi...
Tabii vakit darlığından daha rengi belirlemedikte gerçi benim aklımda herşey tamam sadece adama şunu istiyorum diyeceğim...
daha günüde gelen usta görmedim benEvet canım ya biz bi iki kişiye gösterdik gel başla dediğinde işim var şu zaman başlarım diyor öyle olunca kalsın diyoruz yeni usta buluncaya kadar vakit geçiyor sonra o da bekletiyor... Kısır döngü mübarek... kafamçokkarıştı
Canım haklısın ev bizim ve Allah nasip ederse oturulacak epey bi... Bende çimstone istiyorum nişanlım sağolsun pek takip etmez bana bırakır bende araştırırım şu olacak derim o zaman o olsun der...
Granitle de arasında uçurum yok kendi akrabaları da aynı fiyatı verdi bizim gittiğimiz dekorasyoncu da...
Fiyat almış olduk iyi de oldu... Sade tezgahı 1500 tl tutuyor zaten 100-200 için vazgeçmek olmaz...
Geçmiş olsun çiğdemcim sanırım adet dönemindesin.. Berbat bi ağrı yaaa....
hay yaşa sennnn
helal olsun
bende öyle diyim bariii kaydirigubbakcemile5
bende 3 ekimde ben 2 hafta daha tecrübeli olucam balayından yazarım sanaolumunekankayizsmile
drape güzel olur evet çokta yakışır
benim ablamda 45 kiloyla evlendi ablamı hala herkes konuşur çok güzel oldu diye
bornozu bulamadım ama satış mağzalarını
jua nerelerde satılırkibilmiyorumkismile
google a "fuga" diye yazarsanız, aramalarda ikinci sıraya tıklayn. orda gece koleksiyonunda jewel yazan gardolap ama aynası bronz ve gövdesi ceviz.. taco ların da komidinleri. Şifonyeri de bunu dört çekmecelisi resimlerde yok. Salonuma axess konsolu aldım. Koltuklarım da damla modeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?