2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bana kırılabilir dedi gitmiş benden önce almış havanı Cigdemkok canımkaydirigubbakcemile3
Ben de alacağım canımcım, Mudo'da gördüm bir tane. Senin aldığından da gördüm burda 3-4 yerde.
ya pazarda gorunce aldim gectim cnmcm hic dusunmedim valla..Kirilirsa napalim hannem ya bosver al gec sen de seramigi..Canimizdan mi kiymetli..:roflol:

ciğdemkok siz mobilya işini ne yaptınız, nereden alacaksınız?

hanne biz bakamadık daha mobilyalara serdivana gidip bakarız büyük ihtimalle çok çeşit var orda illa beğeniriz birini diye umuyorum yani siz ne yaptınız ?

oo havuz yesil bisiydi zati girilmez ona hatta dalga gecti esim icinde balik vardir belki die.. Biz acikcasi jakuzili die sectik cnm orayi,ben surekli tutturuyodum da jakuzili olsun die..gercek balayi otelimizde yok sanirim

ahaha kaydirigubbakcemile3 Bende sırf o görünce kesin burası olucak dmeiştim biliyormusun gerçek balayı oteli öbürü sahteydi sanki ahaha kaydirigubbakcemile3

Bana kırılabilir dedi gitmiş benden önce almış havanı Cigdemkok canım
Ben de alacağım canımcım, Mudo'da gördüm bir tane. Senin aldığından da gördüm burda 3-4 yerde.

:))) oda bir çeyiz sever olarak görünce yine dayanamıştır cnm napsın hanne bende bugün bizim burdaki çarşamba pazarına gittim ben çeyizlik bişey almadım ama :S Miss cim aldıkalrını da şimdi gördüm çok güzel közmatikten benimde yok haftaya bende alıyım bari olmazsa olmaz :))

Son düzenleme:

Biz de Samob'u dolaşıyoruz. Asem'i de dolaşmaya başladık. Seçenek çok olunca karar vermesi de zorlaşıyor insanın canım ya. Henüz araştırma safhasındayız.
Evet, evet dayanamıyor o da benim gibi. Ben çok uzun zamandır çarşamba pazarına gitmiyorum ya, kayda değer şeyler oluyor mu tavsiye eder misin gitmemi canım?:hulya:

kaydirigubbakcemile2

Haklısın canımcım yakaydirigubbakcemile3. Alayım ben de bari.Sen kaça aldın pazardan bakayım?
yawww al tabe cnmcm ben 10 tl ye almistim..

ceyiz canavari oldum valla..kaydirigubbakcemile3 valla alin kizlar tavsiye ederim közmatiği denedim aksam patlicanla,biber közledim..Yemekteyiz de gorunce cnm cekti..cokacimcoook

Evt çok seçenek var arkdaşımın temmuz sonu düğünü var onun için çok gittik geldik 3 yatak odası beğendi hergün gittik birine gösterdik adam bıkmıştı artık bizden çok kararsız kalıyor ama insan başklarının fikride çok önemli oluyor öyle durumlarda Ben hemen hemen herşeyimi ordan aldım diyebilirim naylon kaplarım olsun mutfak gereçleri olsun çok hoş şeyler oluyor mesela geçen hafta çicekli tuzluk aldım resmini çekemdim bugün çekip koyucam görürsün şimdi pek eksiğim kalmadığı için arasıra gidiyorum bir hafta beraber gideriz istersen pazarın bi altını üstüne getiririz kaydirigubbakcemile3

ceyiz canavari oldum valla..kaydirigubbakcemile3 valla alin kizlar tavsiye ederim közmatiği denedim aksam patlicanla,biber közledim..Yemekteyiz de gorunce cnm cekti..cokacimcoook

Tavsiye ediyorsun yani canımcım, dur bakalım belki ben de alırım.cokacimcoook

Bende öyleyim deniz topum bile var çeyizimde ayrıca doğmamış bebişimin bir hurç kıyafeti bilem var teyzeleriii :roflol: ayy misscim bu hapa baya iyi gelmiş sana kaydirigubbakcemile3

Hadi ya bir göz atalım o zaman, gidelim bana uyarkaydirigubbakcemile3. Ama sıkılma sonra, ben tezgahlardaki her şeye bakıyorum istisnasız.kaydirigubbakcemile3
tuzlukla beraber pazardan aldıklarının fotolarını da ekler misin birkaç şey, örnek olarak. bakayım pazarda neler varmış.kaydirigubbakcemile3

Bende öyleyim deniz topum bile var çeyizimde ayrıca doğmamış bebişimin bir hurç kıyafeti bilem var teyzeleriii :roflol: ayy misscim bu hapa baya iyi gelmiş sana kaydirigubbakcemile3

ya kizlar nolcak bilmiyorum aksam da revani yaptim evde de yalnizim yedim kendi basima,sonum pek hayirli gorunmuo ..bi evleniim de birakcam hemen insallah hapi..:hulya:

ya kizlar nolcak bilmiyorum aksam da revani yaptim evde de yalnizim yedim kendi basima,sonum pek hayirli gorunmuo ..bi evleniim de birakcam hemen insallah hapi..:hulya:

Valla canımcım iyi canın istiyor tek başına yapmayı. Afiyet olsun bakalım. Ben hala karar veremedim o konuya ya, hap mı değil mi?

Hiç sıkılmam çünkü bende öyleyim okuldaki kızlara gösteriyorum bu pazardan aldım şunu pazardan aldım diye ya nerden buluyorsun bizde gittik hiç görmedik diyorlar çünkü onlar caddede gezer gibi pazar geziyorlar ben tezgahalrın altını üstüne getiriyorum kaydirigubbakcemile3 10 milyona alt üst pijama aldım hemde adidasın varya onalrdan orjinal değil ama olsun evde giycez nasılsa

Valla canımcım iyi canın istiyor tek başına yapmayı. Afiyet olsun bakalım. Ben hala karar veremedim o konuya ya, hap mı değil mi?

cnm bi huyum vardir sevdigim o da canim ne istiyosa gecenin 4 u bile olsa yaparim yeterki yemek istiyim..Esimin kaygilari var gelecekle ilgili o cok musait de kilo almaya..cokacimcoook
ya cnm ilk gece condom kullanmak zor olur..İgne var ama nasildir bilmiyorum..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…