cnmcm sagol havani aldim gectim ben pazardan..kaydirigubbakcemile3
ya pazarda gorunce aldim gectim cnmcm hic dusunmedim valla..Kirilirsa napalim hannem ya bosver al gec sen de seramigi..Canimizdan mi kiymetli..:roflol:Bana kırılabilir dedi gitmiş benden önce almış havanı Cigdemkok canımkaydirigubbakcemile3
Ben de alacağım canımcım, Mudo'da gördüm bir tane. Senin aldığından da gördüm burda 3-4 yerde.
ya pazarda gorunce aldim gectim cnmcm hic dusunmedim valla..Kirilirsa napalim hannem ya bosver al gec sen de seramigi..Canimizdan mi kiymetli..:roflol:
ciğdemkok siz mobilya işini ne yaptınız, nereden alacaksınız?
oo havuz yesil bisiydi zati girilmez ona hatta dalga gecti esim icinde balik vardir belki die.. Biz acikcasi jakuzili die sectik cnm orayi,ben surekli tutturuyodum da jakuzili olsun die..gercek balayi otelimizde yok sanirim
Bana kırılabilir dedi gitmiş benden önce almış havanı Cigdemkok canım
Ben de alacağım canımcım, Mudo'da gördüm bir tane. Senin aldığından da gördüm burda 3-4 yerde.
hanne biz bakamadık daha mobilyalara serdivana gidip bakarız büyük ihtimalle çok çeşit var orda illa beğeniriz birini diye umuyorum yani siz ne yaptınız ?
ahaha kaydirigubbakcemile3 Bende sırf o görünce kesin burası olucak dmeiştim biliyormusungerçek balayı oteli öbürü sahteydi sanki ahaha kaydirigubbakcemile3
:))) oda bir çeyiz sever olarak görünce yine dayanamıştır cnm napsın hanne bende bugün bizim burdaki çarşamba pazarına gittim ben çeyizlik bişey almadım ama :S Miss cim aldıkalrını da şimdi gördüm çok güzel közmatikten benimde yok haftaya bende alıyım bari olmazsa olmaz :))
yawww al tabe cnmcm ben 10 tl ye almistim..kaydirigubbakcemile2
Haklısın canımcım yakaydirigubbakcemile3. Alayım ben de bari.Sen kaça aldın pazardan bakayım?
ceyiz canavari oldum valla..kaydirigubbakcemile3 valla alin kizlar tavsiye ederim közmatiği denedim aksam patlicanla,biber közledim..Yemekteyiz de gorunce cnm cekti..cokacimcoookahaha kaydirigubbakcemile3 Bende sırf o görünce kesin burası olucak dmeiştim biliyormusungerçek balayı oteli öbürü sahteydi sanki ahaha kaydirigubbakcemile3
:))) oda bir çeyiz sever olarak görünce yine dayanamıştır cnm napsın hanne bende bugün bizim burdaki çarşamba pazarına gittim ben çeyizlik bişey almadım ama :S Miss cim aldıkalrını da şimdi gördüm çok güzel közmatikten benimde yok haftaya bende alıyım bari olmazsa olmaz :))
Biz de Samob'u dolaşıyoruz. Asem'i de dolaşmaya başladık. Seçenek çok olunca karar vermesi de zorlaşıyor insanın canım ya. Henüz araştırma safhasındayız.
Evet, evet dayanamıyor o da benim gibi. Ben çok uzun zamandır çarşamba pazarına gitmiyorum ya, kayda değer şeyler oluyor mu tavsiye eder misin gitmemi canım?:hulya:
yawww al tabe cnmcm ben 10 tl ye almistim..
ceyiz canavari oldum valla..kaydirigubbakcemile3 valla alin kizlar tavsiye ederim közmatiği denedim aksam patlicanla,biber közledim..Yemekteyiz de gorunce cnm cekti..cokacimcoook
yawww al tabe cnmcm ben 10 tl ye almistim..
ceyiz canavari oldum valla..kaydirigubbakcemile3 valla alin kizlar tavsiye ederim közmatiği denedim aksam patlicanla,biber közledim..Yemekteyiz de gorunce cnm cekti..cokacimcoook
Yarın 3. gelinlik provama gidiyorummmm
Evt çok seçenek var arkdaşımın temmuz sonu düğünü var onun için çok gittik geldik 3 yatak odası beğendi hergün gittik birine gösterdik adam bıkmıştı artık bizden çok kararsız kalıyor ama insan başklarının fikride çok önemli oluyor öyle durumlardaBen hemen hemen herşeyimi ordan aldım diyebilirim naylon kaplarım olsun mutfak gereçleri olsun çok hoş şeyler oluyor mesela geçen hafta çicekli tuzluk aldım resmini çekemdim bugün çekip koyucam görürsün şimdi pek eksiğim kalmadığı için arasıra gidiyorum bir hafta beraber gideriz istersen pazarın bi altını üstüne getiririz kaydirigubbakcemile3
Yarın 3. gelinlik provama gidiyorummmm
ayy hade hayirlisi cnm, cuma da ben gidicem 3. provama..kaydirigubbakcemile5
Bende öyleyim deniz topum bile var çeyizimde ayrıca doğmamış bebişimin bir hurç kıyafeti bilem var teyzeleriii :roflol: ayy misscim bu hapa baya iyi gelmiş sana kaydirigubbakcemile3
Hannecim nerde diktiriyorsun gelinliğini ?
ya kizlar nolcak bilmiyorum aksam da revani yaptim evde de yalnizim yedim kendi basima,sonum pek hayirli gorunmuo ..bi evleniim de birakcam hemen insallah hapi..:hulya:
Hadi ya bir göz atalım o zaman, gidelim bana uyarkaydirigubbakcemile3. Ama sıkılma sonra, ben tezgahlardaki her şeye bakıyorum istisnasız.kaydirigubbakcemile3
tuzlukla beraber pazardan aldıklarının fotolarını da ekler misin birkaç şey, örnek olarak. bakayım pazarda neler varmış.kaydirigubbakcemile3
Şengül Moda Evi'nde diktiriyorum canım.
Valla canımcım iyi canın istiyor tek başına yapmayı. Afiyet olsun bakalım. Ben hala karar veremedim o konuya ya, hap mı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?