2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnm az biraz okudum da sikma canini ya ama soyle soyliyim uzatmamak lzm yani nisanlin adim atarsa uzak durma,biz de bazen yok yere geriliyoruzalsanaalsanasmile ama allahtan esim cook inat degil benim kadar yoksa yanmistik cnm..eyvahedigeldismile

Şuan dükkanla uğraştığı için pek aklına gelmiyorum heralde :sinifsinif: Hiç sinirlenmeyen ben bu aralar çok agrasif çok sinirli oldum ben aramam kesinlikle gurur yapıyorum... Arıycak mı bakalım o bilmiyorumkismile

e
ya dugun oncesi geriliyoruz hepimiz.Bi de surekli karar vermek durumundayiz, o da tartisma konusu olabiliyo..Dun biz de bi cöp yuzune gerildik..Daha dogrusu ben almak istedim o da almayalim istersen dedi, evi tutalim oyle alalim..Ben de almadim ama hevesim kacti yuzum dustu..O da uzuldu falan..Neyseki uzun surdurmemeye calisiyoruz yani cok kizsak da ariyoruz birbirimizi..

Dikkat et cnm yinede kendine düğün üstü hastalanma birde o halde koşturmak zorunda kalma kaydirigubbakcemile5
ya vitamini biraktim dogum kontrol hapi kullanmaya basladigim icin sanirim o da istahimi artirdi..cokacimcoook

Erkekler böyle işte biz çok hevesliyiz ama onlara göre o şuan önemli bi detay değil benim nişanlımda bizde geçen gün bavul için kavga ettik bavul seti bakalım alalım diyorum balayı için ya sen neleri düşünüyorsun diye kızdı bana mafoldumben Bi kaç arkadaşım hiç doğum yapmadan kullanma sakın demişti bana çocuğun zor olur falan demişlerdi bende hiç araştırmadım bir daha ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum doktora gittin mi cnm sen ?

cnm dogum yapmamis bayanlar icin en uygun korunma sekli ilk gece icin hap diye duymustm ben..Ben hapa gecn ay basladim bir ebe tanidigima sorarak..Sonra da kadin dogum uzmanina gittim..Ultrasonla bi kontrol etti..Kullandigim hapi soyledim nikahta regl olucaktim cunku o da hapi kesme adet olmazsin dedi..doktora da sormus oldum yani cnm..

bi de haklisin cnm biz cok detay dusunuyoruz onlara gore ben balayinda kullanacagimiz havlularimizi,terliklerimizi, şortlarimizi bi kac ay once almistim..Allahtan bisi demedi ve nikah sonrasi agvaya gidecekken hicbi hazirlik yapmama gerek kalmadi..sabah hazirladim valizi ciktik hemen..

Anladım cnm bende bi gidiyim tanışıyım ozaman riskke atmayalım kendimizi dimi kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle öyle bizimde tak yapıcağımız onlara bişey söylemiycez sormıycaz alıcazmı alalım mı yapalım mı diye direk gidip kafamızda ne varsa yapıcaz ben öyle yapıyorum artık sonra alalım dediği zaman var ondan almıştım deyincede belli etmiyorlar ama hazır olunca hoşlarına gidiyor Cnm bizde tatile gidemiycez herşey üst üste geldiği için düğünden sonra bi kaç gün ağvaya gidelim istiyorum bi kaç otele bakıp mail attım ama rezarvasyn yaptırmadık daha haber veremedim fiyatları kavgalı olduğumuz için :sinifsinif:
siz hangi otelde kalmıştınız ?

opuyorumnanaktanMerhaba kızlar, ben geldimmm
hosgeldin cnmcm,naptin bugun bakiiim baktiniz mi mobilya..

cnm evet soylememek lzm her seyi ama gel gelelim agzim bi dursa hemen anlativeriyorum..Biz agvada TREE TOPS die bi otelde kalmistik cnm..

hosgeldin cnmcm,naptin bugun bakiiim baktiniz mi mobilya..

cnm evet soylememek lzm her seyi ama gel gelelim agzim bi dursa hemen anlativeriyorum..Biz agvada TREE TOPS die bi otelde kalmistik cnm..

ahaha söylieyene bak bende öyleyim söylemiycem diyorum artık dayanamıyorum ki heves işte heves zemuszemus oaraya bakmıştım ben odaları çok hoşuma gitmişti jakuzili falan güzel bi yer resimlerden baktığıkm kadarıyla siz memnun kaldınız mı peki ?

deluxe odalarinda var cnm jakuzi,biz jakuzili odalarinda kaldik..:kedi:Ama gel gelelim geceligi 230 du sanirim 1 gece kalacagimiz icin verdik biz ama bence o fiyata cook daha guzel bi otelde kalinabilir..

deluxe odalarinda var cnm jakuzi,biz jakuzili odalarinda kaldik..:kedi:Ama gel gelelim geceligi 230 du sanirim 1 gece kalacagimiz icin verdik biz ama bence o fiyata cook daha guzel bi otelde kalinabilir..

tekrar baktım şimdi ahvuzuda biraz küçük gibi sanki çok şık bi yer ama insan yanılıyor işte böyle bilene sormak iyi oluyor teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için:1hug: günayla kurfay otel iyi demişti yine burdan biri onlara bakarım birde

Miss cim bakmaya devam :). Karar verdiğimde sizlere de göstereceğim almadan.
tamam bekliyoruz cnm resimleri..

oo havuz yesil bisiydi zati girilmez ona hatta dalga gecti esim icinde balik vardir belki die..kaydirigubbakcemile3 Biz acikcasi jakuzili die sectik cnm orayi,ben surekli tutturuyodum da jakuzili olsun die.aklinialirimsmile.gercek balayi otelimizde yok sanirim..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…