2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar bu forumda bir arkadaş bal elma sirkesi ve ılık su karışımı içerek söylerek kilo verdiğini söylemişti. Bu sabah ben de başladım bakalım 1 ay sonra etkileri nasıl oalcak :smiley-cool:

ya evt bende başlıcamda daha başlayamadım nasıl içiyosın cnm?

napıyonuz kıslar biraz işlerim vardı izne ayrılacam o yüzden işlerimi hafifletmeye çalışyorum siz neler yaptınız geçmişe pek gidmedim de

midesinde sorun olan kesinlikle denemesin elma sirkesi mideyi kötü yapıyor onun yerine size tavsiyem ılık su için yemekten yarım saat önce isterseniz bide biberiye yağı tamlatın 2 damla ama içmesi zor oluyor ben birkaçkere öle içtim ama sonra bıraktım ılık suya devam midemde gastrit var ona bile iyi geldi ılık su

bizdede öyle oluyor canım ufek tefek kaçamaklar yapıyoruz :kedi::kedi:

ya evt bende başlıcamda daha başlayamadım nasıl içiyosın cnm?

canım bende içiyorum ben baya kilo vermiştim yaklasık 15 gündür falan tekrar başladım arkadaşlarım sitrestenmi ne kilo veriyorsun demeye başladılar benimde istediğim tepki bu zaten bir bardak içebileceğin sıcaklıkta su içinede 1yemek kaşıgı elma sirkesi eger miden hassassa içine 1çay kaşıgı çiçek balı koy canım ben öyle yapıyorum sabah aç karnına bal koyarak içiyorum sonraki içtiklerimde bal koymuyorum faydasını göreceginize eminim ben faydasını gördüm görüyorumda inanın yemek yemek bile aklınaza gelmiyor ilk günler çok acıkıyor gibi hissediyorsunuz ama sonradan alısıyor bünye :içelim:

peki günde kaç kez içiyosun cnm acaba bi zararı varmıdır ya??

selam kızlar.. bi bakayım dedim neler yapıosunuz diye :)
geçmişi okuyayım dedim ama maşallah pek yazışmışsınız.. yeni gelen gelincikler oldu mu?
valla kusura bakmayın canlaım üşendim okumaya biri bana özetleyebilir mi neler oldu bitti die ben yokken ??kaydirigubbakcemile3

nereden başlasam acaba o kadar çok yazıldı ki maşallah 400 sayfayı devirmişiz hep birlikte biraz mobilyalar, biraz kına davetiyeleri, biraz boya renkleri ..... çok var çok :))
nasıl geçiyor günün canım bu arada :1hug:

ya kizlar dünden beri sürekli yatmak istiyorum..kolumu kaldirasim yok..tanyonum yerlerde..ne yapmam lazim dinclesmek icin guclubacismile
hicbir hazirlik yapmasim yok..kafami koydugum an uyuyorum yaamafoldumben
biliyorum burasi saglik bölümü diil ama belkide gelincik arkadaslarimin bi fikri vardir diye yazdim :))

Cnm bi ara ben öyleydim gözümü açamıyordum cnm hiç birşey yapmak istemiyordu kan hapına vede vitamine başladım ayrıca çekirdeksiz kuru üzüm ve pekmez aldım sabahları aç karnına pekmez yiyorum 2. 3 kaşık aklıma geldikçede üzümlerden atıyorum ağzıma. Baya topladım şimdi kendimi.En stersli en yorucu ve en yoğun zamanlarımız en çok şimdi bakamalıyız kendimize

canim bende yarin bi eczaneye gideyim..vitamini arkadaslarda diyo...
cok kötü yaakannehir inan bugün 2 kere yarimser saat uyumusum..kaydirigubbakcemile3
gözlerim yaniyo resmen kapat bizi diyo haykiriyorlar kaydirigubbakcemile3
sen ne yaptin canim?hersey yolunda umarimolumunekankayizsmile

perikızıııııııııııı geçmiş olsun canm.havalardan fln da oluyor insan böle.normal yanii.ama yediklerine fln dikkat et

undomiel cm bi sürü şeyler oldu en azından kendiminkileri öözet geçebilirim
gelinlikçime ve modelime karar verdim ilk prova haftaya perşembe:kedi: 1300 e anlaştık
soracıma evimize mobilyalarımız geldi.

bugün de 2 nevresim takımı,salonuma koymak için kromdan böle süsler aldım.bi de banyo için sabunluk falan onlardan aldım.

öle işte diğer kızlardan hatırladıklaım aslında yeni arkadaşlarımız geldi ama isimlerini bilemedim şimdi.soracıma gül cümüz hazırlıkları hızlandırdı.senden soraki hızlı gelin olarak seçtik

msore cumuz enişteyle tartışmış
biraz keyifsizdi dün iinş bugün toparlmışlardır

miss curious son sürat hazırlık ve provalara devam

soulmate balayı yeri bulduydu karıştırmıyorsam

öle işte sen neler yaptın

Cnm ben vitamin olarak bemiks kullanıyorum aklında bulusun yerimseniben bende öyleydim işte hep uyurdum benimde gözkapakalrımda hep 2 sumocu otururdu sırnaşık şey meğer benim gözümde bozukmuş Öyle bişey olmasın seninde.. Bende herşey aynı hala görüşmüyoruz nişanlımla:gitme: Ne olucak böyle bilmiyorum mafoldumben pazara gittim sabahtan ilk defa çeyizlik birşey almadan döndüm mafoldumben...

oy kuzuuuumolumunekankayizsmile üzülme, sIkma canini..hal olur insallah en kisa zamanda..inat yapmayin dügün arefesinde..
bunlar okadar dogal ki hepimiz yasiyoruz..onlarin durumuda zor..maddi manevi her tür sorun..bizi mutlu etmeye calisirken yipraniyorlar ve bizide yipratiyorlar..bence sen askosuna bi msj cek,,uzatmayin fazla yerimseniben

Çok fazla üzülümüyorum aslında enteresan olanda bu eskiden kavga ettiğimizde yemeden içmeden kesilirdim bi şekilde aramadan duramazdım. Ben bitti dedim o yüzden aramam düğün arifesinde dükkan açaması çok kızdırdı beni ordan beri aramız çok iyi değildi zaten kavgaya meğillliydik üstüne ufak tefek şeylerde tuz biber oluyor.. Bakalım böyle nereye kadar gidicek hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

cnm az biraz okudum da sikma canini ya ama soyle soyliyim uzatmamak lzm yani nisanlin adim atarsa uzak durma,biz de bazen yok yere geriliyoruzalsanaalsanasmile ama allahtan esim cook inat degil benim kadar yoksa yanmistik cnm..eyvahedigeldismile

bi de kilo ile ilgili bisiyler konusulmus ben de vitamin aliyodum biraktim su siralar istahim iyi kizlar ama insallah yazin kilo vermem korkuyorum valla..eyvahedigeldismile

bi de kilo ile ilgili bisiyler konusulmus ben de vitamin aliyodum biraktim su siralar istahim iyi kizlar ama insallah yazin kilo vermem korkuyorum valla..eyvahedigeldismile

canim bu sirke muhabbeti kilo vermek icin..göbislerimizi dügüne kadar azaltmaya calisiyoruz kaydirigubbakcemile3
vitamini hanne arkadasimiz bana önerdi..2 gündür tansiyonum cok düsük..yatakdan kalkasim yok..halsizlik..gözlerim agirlasiyor..sinirliyim neden böle oldum bilmiyorum mafoldumben

üzülme canim hersey yoluna girecektir en yakin zamanda miss_curiousunda dedigin gibi..o adim atarsada uzak durma ama yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…