kızlar bu forumda bir arkadaş bal elma sirkesi ve ılık su karışımı içerek söylerek kilo verdiğini söylemişti. Bu sabah ben de başladım bakalım 1 ay sonra etkileri nasıl oalcak :smiley-cool:
konudan olsa gerek bu sessizlik aklinialirimsmile
bu konuda şurdan aklıma geldi öğlen yeni evlenen bir arkadaşımla yemek yedim
ten uyumundan bahsettik diyoki eski erkek arkadaşım bana dokuncak diye aklım çıkıyodu
ama şimdi eşimle yakınlaşsam diye bakıyorum demekki ten uyumu diye bişi var
benimde öle bi soru aklıma geldi
bizdede ufak ufak yakınlaşmalar oluyor tabi ama ben kötü bir enerji almıyorumm:kedipuyorumnanaktan
ya evt bende başlıcamda daha başlayamadım nasıl içiyosın cnm?
canım bende içiyorum ben baya kilo vermiştim yaklasık 15 gündür falan tekrar başladım arkadaşlarım sitrestenmi ne kilo veriyorsun demeye başladılar benimde istediğim tepki bu zaten bir bardak içebileceğin sıcaklıkta su içinede 1yemek kaşıgı elma sirkesi eger miden hassassa içine 1çay kaşıgı çiçek balı koy canım ben öyle yapıyorum sabah aç karnına bal koyarak içiyorum sonraki içtiklerimde bal koymuyorum faydasını göreceginize eminim ben faydasını gördüm görüyorumda inanın yemek yemek bile aklınaza gelmiyor ilk günler çok acıkıyor gibi hissediyorsunuz ama sonradan alısıyor bünye :içelim:
selam kızlar.. bi bakayım dedim neler yapıosunuz diye :)
geçmişi okuyayım dedim ama maşallah pek yazışmışsınız.. yeni gelen gelincikler oldu mu?
valla kusura bakmayın canlaım üşendim okumayabiri bana özetleyebilir mi neler oldu bitti die ben yokken ??kaydirigubbakcemile3
Cnm bi ara ben öyleydim gözümü açamıyordum cnm hiç birşey yapmak istemiyordu kan hapına vede vitamine başladım ayrıca çekirdeksiz kuru üzüm ve pekmez aldım sabahları aç karnına pekmez yiyorum 2. 3 kaşık aklıma geldikçede üzümlerden atıyorum ağzıma. Baya topladım şimdi kendimi.En stersli en yorucu ve en yoğun zamanlarımız en çok şimdi bakamalıyız kendimize
canim bende yarin bi eczaneye gideyim..vitamini arkadaslarda diyo...
cok kötü yaakannehir inan bugün 2 kere yarimser saat uyumusum..kaydirigubbakcemile3
gözlerim yaniyo resmen kapat bizi diyo haykiriyorlar kaydirigubbakcemile3
sen ne yaptin canim?hersey yolunda umarimolumunekankayizsmile
Cnm ben vitamin olarak bemiks kullanıyorum aklında bulusun yerimseniben bende öyleydim işte hep uyurdum benimde gözkapakalrımda hep 2 sumocu otururdu sırnaşık şey meğer benim gözümde bozukmuşÖyle bişey olmasın seninde.. Bende herşey aynı hala görüşmüyoruz nişanlımla:gitme: Ne olucak böyle bilmiyorum mafoldumben pazara gittim sabahtan ilk defa çeyizlik birşey almadan döndüm mafoldumben...
oy kuzuuuumolumunekankayizsmile üzülme, sIkma canini..hal olur insallah en kisa zamanda..inat yapmayin dügün arefesinde..
bunlar okadar dogal ki hepimiz yasiyoruz..onlarin durumuda zor..maddi manevi her tür sorun..bizi mutlu etmeye calisirken yipraniyorlar ve bizide yipratiyorlar..bence sen askosuna bi msj cek,,uzatmayin fazla yerimseniben
Çok fazla üzülümüyorum aslında enteresan olanda bu eskiden kavga ettiğimizde yemeden içmeden kesilirdim bi şekilde aramadan duramazdım. Ben bitti dedim o yüzden aramam düğün arifesinde dükkan açaması çok kızdırdı beni ordan beri aramız çok iyi değildi zaten kavgaya meğillliydik üstüne ufak tefek şeylerde tuz biber oluyor.. Bakalım böyle nereye kadar gidicek hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:
bi de kilo ile ilgili bisiyler konusulmus ben de vitamin aliyodum biraktim su siralar istahim iyi kizlar ama insallah yazin kilo vermem korkuyorum valla..eyvahedigeldismile
Çok fazla üzülümüyorum aslında enteresan olanda bu eskiden kavga ettiğimizde yemeden içmeden kesilirdim bi şekilde aramadan duramazdım. Ben bitti dedim o yüzden aramam düğün arifesinde dükkan açaması çok kızdırdı beni ordan beri aramız çok iyi değildi zaten kavgaya meğillliydik üstüne ufak tefek şeylerde tuz biber oluyor.. Bakalım böyle nereye kadar gidicek hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?