Dilekcim senin bahsettiğin ankara şubenin ismini vermiştim kendime not etmiştim... Aslında yolumun üzeri bi gidip görüşsem iyi olacak fikir edinmişte olurum...
sorma canım yaa bende 20_22 yaşlarındayken 49 kiloydum boyuma göre normaldim 36 beden giyordum acaba 55 kilo olurmuyum diye düşünüyordum çünkü hafif balık etli bayanları severim ama ben aniden 27 kilo oldum resmen psikolojim bozuldu çok şükütr 1sene içinde çoğunu verdim ama takılı kaldı artık düşümüyor ne yapıcagımı saırdım akannehirakannehir
kizlarr dügünleriniz yemekli mi olcak?cokacimcoook
anladim canim..biz daha kararsisiz o konuda yaboshayallersmilebizim gündüz olacak düğün yemekli olacak canım
Evet canım bizimki de yemekli olacak. Aslında bana kalsa yemekli düğüne gerek yoktu sade bir nikah daha hoş olabilirdi
aslinda bende istemiyorum..fiyat farki cok oluyor..o parayla baska bir ihtiyacimi karsilarim..balayimi uzatirim kaydirigubbakcemile3
bizi hiç paraya katmıyorlar. Yani ne kadara anlaştılar onu bile tam bilmiyoruz. Ama yine de bu dönemde yemekli düğün yapmak zor.
aslinda bende istemiyorum..fiyat farki cok oluyor..o parayla baska bir ihtiyacimi karsilarim..balayimi uzatirim kaydirigubbakcemile3
tatlım dediğin elma diyeti nasıl bişe acaba bende 2-3 kilo vermek istiyorumda?
bizi hiç paraya katmıyorlar. Yani ne kadara anlaştılar onu bile tam bilmiyoruz. Ama yine de bu dönemde yemekli düğün yapmak zor.
bu arada balayına nereye gidiyorsunuz?
sen çok rahat verrisin canım sabah kahvaltını normal yapıyorsun ama kepek ekmegiyle gün içerinde 2saatde bi yeşil elma yiyorsun 2_3 fincanda yeşil çay ve salata serbest 2,5 litrede su herkez acayip kilo veriyor bu şekilde ben tam uymadan yaptım çok kaçamaklar yapmıştım 1,5 ayda 4_4.5 kilo falan verdim birde tam uygulasam kesin 7_8 kilo veriridim
bana kalsa bende istemiyordum canım akşama yer bulamamış sevdiğim o yüzden gündüz ve yemekli oldu gerçi gündüz olması daha iyi oldu zemuszemus
insallah canimantalya-alanya inşallah çabuk gelsin o günlerŞeniz
ozaman mantikli canim..biz fazla kalbalik düsünmüyoruz..bakalim akannehirbizim yemekli olucak canım dısardan çok misafirimiz gelicek çünkü hemde geceye kalcak misafirlere evde yemekle ugrasılmaz
sen çok rahat verrisin canım sabah kahvaltını normal yapıyorsun ama kepek ekmegiyle gün içerinde 2saatde bi yeşil elma yiyorsun 2_3 fincanda yeşil çay ve salata serbest 2,5 litrede su herkez acayip kilo veriyor bu şekilde ben tam uymadan yaptım çok kaçamaklar yapmıştım 1,5 ayda 4_4.5 kilo falan verdim birde tam uygulasam kesin 7_8 kilo veriridim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?