Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 2010 Ekim ayında evlenicem çokta sıcak bir ay olmadığından henüz nereye gideceğimizi bilemiyoruz,Büyük ihtimal güney olucak ama karar vermekte zorlanıyorz.
Gidip memnun kaldığınız yerler ve oteller nerelerdir yardımcıolursanız çok sevinirim.
mutluluklar canım ben de haziranda evleneceğim ve daha karar veremedik. ama sana kapadokyayı önerebilirim biz gittik ve çok memnun kaldık, mükemmel güzel yerler var. zaten en çok ekim ve mart aylarında ziyaret ediliyormuş. sana tavsiye edebilirim
gayet romantik olur arkadaşım merak etme aklinialirimsmile gün batımı çok güzel izleniyorBilemedimki kapadokya nasıl olur?? Birazdaha romantik sakin olsa arkadaşım ya :)))
canım bizim düğünümüz 3 temmuzda biz belekte maritim pine beach i ayırttık.valla bizim çok hoşumuza gitti.zaten arkadaş tavsiyesiyle ayarladık bi bak istersen.bizde bayadır araştırıyoruz çünkü.
belekte voyaga var aklımızda,ama tavsiyen üzeine şimdi araştırmaya başladım bile :)) sağol canım
Sanada mutluluklar canım
Canım ben de 10 Ekimde evleniyorum nasipse:)) Hayırlı uğurlu olsun seni tebrik ederim. Belek e gitmeyi düşünüyoruz Voyage belek agır basıyo sanırım oraya yaptırıcaz rezervasyonumuzu biraz acele et tur şirketlerinde erken rezervasyon indirimi 8 marta kadar canim. Kolay gelsinn..
Benimde düğün kısmetse 17 Ekim de.
Yurtdışını düşünüyorduk ki vazgeçtik.
Tur şirketleriyle görüştüğümde Kıbrıs ya da Alanya o mevsimde güzel olur dediler.
Ağva güzel biryer ama o tarihte orada denize girmeniz imkansız, gezmek için de çok alternatif yok açıkçacı. Ama ben sadece dinlenmek istiyorum temiz hava, sakinlik diyorsan güzel olabilir.
Sanada mutluluklar canım
9 ekim de de bzim düğünümüz olduğuna göre Eğer bizde voyage belekte karar verirsek karşılaşırız muhtemelen:))Evet erken rezervasyon 8 marta son olduğunu bildiğim halde henüz karar verip rezervasyonumuzu yaptırmadık.Acaba yaz aylarında tekrar bi indirim söz konusu olurmu??Off çok kararsız kaldım (
selam kızlar..öncelikle hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin..
Ben 20 Ekim 2007 de evlendim balayına Kıbrısa gittik..Vuni Palace hem fiyatı çok uygundu hemde biz hizmettende çok memnun kaldık..ve Ekim ayında hava çok güzel oluyor yani kesinlikle Kıbrıs derim..
ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN İNŞALLAH..a.s.
Canim biz dün voyage belek'e rezervasyonumuzu yaptırdık kaydirigubbakcemile2
Siz karar verebildiniz mi?
Hayır canım,indirimler Nisan ayındada devam edicekmiş bu süre zarfındada bol bol fikir edinelim bakalım nerde karar kılıcaz.
Kaç gün gidiceksiniz,tur şirketiylemi ayarladınız birde fiyat nedir?