2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

MAAŞALLH BÜTÜN BEBİŞLERE
BENIM OĞLUMDA KİLO 3600 BOY 50 CM DOĞMUŞTU
TAM 1 AYLIKKEN KİLO 4900 BOY 57 CM OLMUŞ

bugün 46günlük 3300doğdu 4500 olmuş
14gün önce 4200dü
2haftada 300grmcık almış
ama boyu maşallah diyorum başkada bişe demiyorum

Son düzenleme:
son hafta 280 gr. almışız. toplamda 4 haftada 1515 gr. almışız. ilk ay 160 gram aldığımız için ancak toparlanıyoruz ama maşallah iyi gidiyo inşallah da böyle devam ederiz

tüm bebeklere maşallah kızlar...
bizim ki yarın 2. ay aşıları için gidicek bakalım kaç oldu??

kızlar benim oğlumun sanki biraz boyu kısa 58 cm ama eşim çok uzun bende 1.68 cm nasıl oluyor canım sıkıldı bir aylık bebekler 58 cm yaaaaaaaaaaaaa

ilk ayımız koca maşallah diyelim kilomuz 4930 boyumuz 59 cm
dogdugundA 3720 53 cm ıdı çok şükür masallah yawruma

Son düzenleme:
kızlar benim oğlumun sanki biraz boyu kısa 58 cm ama eşim çok uzun bende 1.68 cm nasıl oluyor canım sıkıldı bir aylık bebekler 58 cm yaaaaaaaaaaaaa

Bence gayet ideal boyu cnm başka bebeklerle kıyaslama kimi bebek ilk aylarda alır o kiloyu ve boyu kimide yavaş yavaş...kendimden örnek vereyim mesela benim kızımda ilk 3-4 ay az az ilerliyodu şimdi 13 aylık ve 76 cm yani ii seviyede bende kıyaslıyodum yappma kendini de bebeğini de üzme arkadaşım...

canım bizim ailede de eşimin ailesinde de kısa boylu yok, ya ortalamanın üstünde ya da uzun boylar var hep. ama benim kızımın da boyu şu an 58 cm değil, 2 aylıkız biz de, yarın ölçülecek boyu, yapı meselesi, belki sonradan uzayacaktır

yarın doktora götüreceğim kalça cıkıgına falan bakılıomus..kılosunada baktırırım bakalım ne durumdayız

umarım öyledir canım ya nekadar başkalarıyla kıyaslamamaya çalışsamda yapıyorum hep aynı şeyi

ben hamileyken doktor çok uzun boylu olacak diyip duruyodu galiba ondanda çok etkilendim

maşallah tüm kuzulara

doğum kılomuz 2320 boyumuz 46 cm
39.gun kılomuz 4080 gr boyumuz 52.5 cm maşallah oğlumaaa

2 aylık: 4900 gr
boyumuz 55 cm

büyüyoruz :)

Mrb kizlar suan nobetteyim buglemi dub goturdum dr kg 5.150 olmus masallah tam 2aylik oldu. 10gunde 300gr almis

doğum kilomuz 3850
3. günü 3500
1 aylık 4080
54 günlükken 4600 dü
doktorumuz anne sütünün az olduğunu mama takviyesi yap dedi ama kızım mamayıkusuyo
cumartesi geri çağırdı günlük takip edelim dedi kilosunu
eğer almazsa kilo bi takım testler istiyez dedi
şuanda kızım 5500 olmalıymış

tüm kuzulara maşallah bizde 2.ayı geçtik biraz ama anca bugün tartılıp aşı olduk...

2.ayımızın sonunda 5900 olmuşuz...maşallah diyelim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…