selam kızlar ve sevgili kuzucukları :)))
Melisa'm 39+1 de 4360 gr ve 55 cm doğdu. 6. gününde 4100 gr idi, dün dr kontrolümüz vardı 12. gününde 4480 gr ve 57 cm olmuş canım bebeğim...
dr herşey yolunda sütün gayet iyi dediçok sevindim ben de tabiki, insan acemi olunca düşünüyor yetiyor mu dye :))
hepinize sağlıklı günler diliyorum
maşallah pikecim çok güzel almış...
pike masallah canim yavruna
sinope masallah canim uzun boylu olcak güzel kizin.en uzun boylü senin kiz dogdu.masallah masallah rabbim nazardan korusun insallah.
ayin 5 bende sabirsilikla cekiyorum.ama tarti kiralamak istiyorum.her emmeden önce ve sonra tartip kac gram emdi bilmek güzel
çok ii canım ayda 1 kilo maşallahhh...yeni topiğimiz hayırlı olsun benim kızım 1 ayını tamamlayalı 6 gün oldu 1 ayda boyu 50 cm olmuş ve 1 kiloda almış yani 3200 oldu sizlerin çocukları maşallah tosun gibiler benim kızı görseniz oyuncak bebek bile yanında büyük duruyor küçük doğdu 2150 gram bir ayda bir kilo iyi değilmi..
ohh maşallah...benim 40 gün olacak ancak 4v olmuştur:))selam kızlar ve sevgili kuzucukları :)))
Melisa'm 39+1 de 4360 gr ve 55 cm doğdu. 6. gününde 4100 gr idi, dün dr kontrolümüz vardı 12. gününde 4480 gr ve 57 cm olmuş canım bebeğim...
dr herşey yolunda sütün gayet iyi dediçok sevindim ben de tabiki, insan acemi olunca düşünüyor yetiyor mu dye :))
hepinize sağlıklı günler diliyorum
kızlar erinmedim herkesin bebeğinin kilosunu teker teker okudum ne olacak bizim bu halimiz şimdide bu çıktı bebek kilo alıyormu almıyormu utanmasam sağlık ocağına hergün gidip tartacam vallahi:kedi:
yeni topiğimiz hayırlı olsun benim kızım 1 ayını tamamlayalı 6 gün oldu 1 ayda boyu 50 cm olmuş ve 1 kiloda almış yani 3200 oldu sizlerin çocukları maşallah tosun gibiler benim kızı görseniz oyuncak bebek bile yanında büyük duruyor küçük doğdu 2150 gram bir ayda bir kilo iyi değilmi..
kızlar erinmedim herkesin bebeğinin kilosunu teker teker okudum ne olacak bizim bu halimiz şimdide bu çıktı bebek kilo alıyormu almıyormu utanmasam sağlık ocağına hergün gidip tartacam vallahi:kedi:
çok ii canım ayda 1 kilo maşallahhh...
sağol canım içim rahatladı valla bazen acaba bebeğimi iyi besleyemiyormuyum diye içim içimi yiyordu moral oldu..
bizim kızda aynı canım 2170 gram doğdu 11 günlükken 2500gr. 19 günlük bugün bakalım bende merakla 1.ay kontrolünü bekliyorum ama 1 kilo alması iyi canım maşallah...
inşallah seninkide kendini toplar canım gerçi küçük doğan bebekler kendini çabuk toplarmış daha çabuk kilo alırlarmış görücez zamanla..
pike masallah canim yavruna
sinope masallah canim uzun boylu olcak güzel kizin.en uzun boylü senin kiz dogdu.masallah masallah rabbim nazardan korusun insallah.
ayin 5 bende sabirsilikla cekiyorum.ama tarti kiralamak istiyorum.her emmeden önce ve sonra tartip kac gram emdi bilmek güzel
selm kızlar bugn 1 aylık olduk aşımız vardı bide tartıldık
kızım 4080 olmuş
3850 doğmuştu 3. gününde 3500e düşmüştü
1 ayda 580 almış sizce nasıl???
ebe biraz olumsuz konuştu cnm sıkıldı
canım çokkkk teşekkür ederiz evet standartların üzerinde doğdu bakalım böyle mi gidecek :))) Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın...
ya kımseyı dınleme banada memenı ver dıyıp duruyorlar ben pskopatım ya neden vermıcem bebegıme mememı ama cocuk doymuyo mememle.gercı sutum var ama buğlem uyuyo gogsumde cok emmıyor ...buyuzdeen sagıp verıyorum hem nekadar yedıgını bılıyorum arada das mememı tatlı nıyetıne kullansın bı muddet boyle artıkınsallah gecersınız canım 4.u
tatlım bak ben bıberonla verdıgmde 70 cc 20 dk 30 dk anca bıtırıyo yanı hemen gecme otekı memeye benımkı memede 10 dk durup cekılıyo ama bıberonla daha uzun emıyor buyuzden guvenemıyorum benı emmesıne onden kesınlıkle bıberonla verıyorum sutumu cunku kokruyorum yıne kılo alamıcak dıye benı emerken kg vermıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?