2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

pike masallah canim yavruna

sinope masallah canim uzun boylu olcak güzel kizin.en uzun boylü senin kiz dogdu.masallah masallah rabbim nazardan korusun insallah.
ayin 5 bende sabirsilikla cekiyorum.ama tarti kiralamak istiyorum.her emmeden önce ve sonra tartip kac gram emdi bilmek güzel

maşallah sen ne yiyor içiyorsun
tü tü tü nazar değmesin yavruna

maşallah pikecim çok güzel almış...

sağol canım inşallah böyle devam ederiz.

sağol canım :) bu arada sinop e hakkaten maşallah ne kadar uzun doğmuş kuzun öyle, nazar değmesin

kızlar erinmedim herkesin bebeğinin kilosunu teker teker okudum ne olacak bizim bu halimiz şimdide bu çıktı bebek kilo alıyormu almıyormu utanmasam sağlık ocağına hergün gidip tartacam vallahi:kedi:

kızlar bide siz doymadığını nasıl anlayıp mamaya başladınız ben sadece 3yada 4 gün mama verdim şimdi sadece meme veriyorum bu arada tecrübe ettim az yediğim zaman gögüslerim dolmuyor bu yüzden bol bol yiyin sütü az olan arkadaşlar ben herşey :dance:yiyiyorum gaz oluyo ama diğer türlü süt olmuyor zaten her halukarda gaz oluyo bari karnı doysun

yeni topiğimiz hayırlı olsun benim kızım 1 ayını tamamlayalı 6 gün oldu 1 ayda boyu 50 cm olmuş ve 1 kiloda almış yani 3200 oldu sizlerin çocukları maşallah tosun gibiler benim kızı görseniz oyuncak bebek bile yanında büyük duruyor küçük doğdu 2150 gram bir ayda bir kilo iyi değilmi..

çok ii canım ayda 1 kilo maşallahhh...
ohh maşallah...benim 40 gün olacak ancak 4v olmuştur:))
kızlar erinmedim herkesin bebeğinin kilosunu teker teker okudum ne olacak bizim bu halimiz şimdide bu çıktı bebek kilo alıyormu almıyormu utanmasam sağlık ocağına hergün gidip tartacam vallahi:kedi:

al benden de o kadar...boşuna açmadım bu topiği:)))

bizim kızda aynı canım 2170 gram doğdu 11 günlükken 2500gr. 19 günlük bugün bakalım bende merakla 1.ay kontrolünü bekliyorum ama 1 kilo alması iyi canım maşallah...

bende aynı şekil valla evdeki elektronik tartıyla tartıyom ama tutmaz tabiki...

valla ben eve bebek baskülü aldım her hafta tartıcam. geçen perşembe tarttığımda 3100 gram cıktı bizim baskülde. doktorda 3165 gramdı. yarın büyük gün bakalım kaç çıkacağız bilmiyorumkismile

selm kızlar bugn 1 aylık olduk aşımız vardı bide tartıldık
kızım 4080 olmuş
3850 doğmuştu 3. gününde 3500e düşmüştü
1 ayda 580 almış sizce nasıl???
ebe biraz olumsuz konuştu cnm sıkıldı

canım çokkkk teşekkür ederiz evet standartların üzerinde doğdu bakalım böyle mi gidecek :))) Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın...

maşallah canım 1 aylık oldunuz....kilosu da kesinlikle kötü değil canım...bundan sonra daha hızlı alırlar merak etme....canını sıkma bol bol emzir...

maşallah bebişlere :)
bizim oğlan 3270gr 50 cm doğdu. 5.gün 3350ydi. 15. günümüzde 3620 gr. 52.cm.iz. inşallah 1 aylık olduğumuzda en azından 800 gr.ı geçeriz.

Son düzenleme:
canım çokkkk teşekkür ederiz evet standartların üzerinde doğdu bakalım böyle mi gidecek :))) Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın...

canım senin bebiş kaç kilo ve boyda doğmuştu ki?? merak ettiim:)) maşallah allah nazardan korusun bayağa ii doğmuştu anlaşılanalkisalkisalkis

biz henüz bi aylık olmadık en son tartıldıgnda ızım dogum kilosuna yani 3250 dönmüştü 3 kg düşmüştü üç gün sonra 1 aylık olunca gidicez bakalım inş kilo almıştır
pingucum bebegin 1 ayda 600 gr alması gerekmiş senin kızda normal kilo almış canım sıkma canını

öncelikle tüm bebislere benimkisi 49 cm dogdu 3590 gr hastaneden ciktigimizda 3460 gr di 5 gün önce tartildik 4 kg boyu 53 cm olmustu ilk ay bebekler cok boy atiyormus

canım bız senınle tamamen aynı durumdayız bızı anlatmıssın resmen bana da baskı yapıyo etrafım ılla memenı ver verıyorum ama kızım doymuyor gecen gun tam 45 dk boyunca emzırdım ama yataga koyunca gene agladı doymamıstı ben de yorulmus bıtmıstım mama hazırladım yedırdım gazını da cıkarınca rahat rahat uyudu kac kere denedım hep bunu yapıyor mememden ne kdr ıctıgını bılemıyorum doyup doymadıgını da .. bu yuzden ben de sureklı goguslerımı sagıyorum ne kadar yedırdıgımı goruyorum ıcım rahat edıyor.Mamayı 70-80-90 cc ıcıyor bellı olmuyor...
gogsumden de 60cc 70cc 80cc ne kadar cıkarsa ...
gunduzlerı sureklı kendı sutumu verıyorum sadece gecelerı mama ...

Gelelim kilomuza:
bebegım 3.240gram dogdu
hastaneden cıkarken 3.190gramdı
sarılık oldu 2.940grama düştü...
1 hafta sonra tartıldık 3.400gram olmustu ama hem anne sutu hem mama verıyorum bence de mamadan cekınmeyın arkadaslar kımseyı de dınlemeyınopuyorumnanaktan

1 aylık kontrolumuz 10kasımda bakalım gelısımımız nasıl gıdıcek

kızlar cokk mutluyum. kuzum 1 hafta önce yani 1 ayı bittiğinde 3165 gramdı, dün tarttım 3660 gram olmuşş delikafadulden

ilk 3 hafta boyunca hiç kilo almamıştı. hatta doğum kilosuna bile dönememişti. doktor mama ver dediği halde inat edip mama vermediğim için aç kalmış kuzum. neyse ki sarılık falan olmamıştık. sonra 1 hafta boyunca mamaya başladığımda 265 gram almıştı ve 1 ay bittiğinde doğum kilosunu ancak 230 gram geçebilmiştik. şimdi 1 haftada 500 gram almış öyle mutluyum kii :)) böyle böyle toparlıycak inşallah kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…