tatlım süt çıkıyor ama çokk az...bide dediğin gibi memem yumuşacık oluyor....bide süt bitince bizim ki boğuşuyor memeyle...o zaman öbürüne geçiyorum...artık 5 dakika da çekiyor bir memeyi....doyunca ağzına süt sıksam bile istemiyor ben ordan anlıyorum..2 gündür mamayı da kestim...bakalım...bizde çarşamba tartılcaz..en son 3800 olmuştu..umarım almıştır..hadi bakalım sennde kuzun alşmıştır kiloları (gramları:)))inşallah...
tatlım bak ben bıberonla verdıgmde 70 cc 20 dk 30 dk anca bıtırıyo yanı hemen gecme otekı memeye benımkı memede 10 dk durup cekılıyo ama bıberonla daha uzun emıyor buyuzden guvenemıyorum benı emmesıne onden kesınlıkle bıberonla verıyorum sutumu cunku kokruyorum yıne kılo alamıcak dıye benı emerken kg vermıstı
valla ya bizim doktor da öle sanki keyfimizden veriyoruz...bugun tekrar kontrole gıttık oglum 3.700 olmus, bır haftada 150 gr daha almıs mama verıyoyorum dıye dr kızdı keyfımden verıyordum sankı neymıs nerden anlıycakmıs sutumun yetıp yetmedıgını hem mama hem anne sutu oldugu halde 150 gr almasından bellı degıl sankı.sonra kendıde anladı gunde 2 kez mama ver dedı aylık kontrolunde bakıcakmıs tekrar ama bıdaha ona goturmeyı dusunmuyorum..aptamıl bıtınce sma mama ya gecıcem o daha ıyıymıs.
benim kızımda 4600 gr olmuş boyu uzammaiş ama 53 cm ..ilk aşimizida olduk..
zelcan rita sağolun darısı sizlerinkine bu arada evde elektronik baskül varsa tartın bebeği ben öyle yapıyorum doğru sonuç veriyo
doğru sölüyosun...bugün öle yaptım daha çok emdi saol tatlım...benim doktorda yok mama verme dedi.bir ay oldukdan sonra bakcakmis.
rita canim.20 en fazla 30 dakika bir memede kal.daha sonra gazini cikar diger memeyi ver.gazini cikarmayip diger tarafi verdiginde gazi oldugu icin ikinci memeyi almiyor.bizde doydu saniyoruz.ama gazi cikip tekrar digerine gecince onuda bir 5 yada 10 dakika emiyor kizim.
aynen bizde mama:+meme...perşembe bizde tarılcaz bakalım naptık...annem gitti geçen hafta ...1 kasım da da ben gitcem yanına...o zamana kadar kilo aldırmam lasım..yoksa yer beni:)))inşallah ikimizinde yüzü güler perşembe...maşallah tüm kuzulara.
ben mama takviyesine başladıktan sonra kuzum bi haftada 265 gram almıştı. ama yine de bir ayda toplamda 370 gram falan almış oldu ki çok az. şimdi mama takviyesi artı emzirme şeklinde gidiyoruz. perşembe günü 1 hafta olmuş olacak, eve de bebek baskülü aldım orda tartıcam bakalım nası gidiyoruz...
kızlar bugün kontrole gittik,bebeğim 3300gr doğmuştu,şimdi 20 günlük 3600 olmuş.ama doktor az kilo almış dedi,20 günde bi 500 gr almalıymış,bol emzir haftaya tekrar bakalım dedi,moralim bozuldu biraz,mamada vermek istemiyorum hiç..
bizde dün gittik kontrole.kızım 3630 gr doğdu.dün 11 günlüktü ve 3850 olmuş.sanırım iyi gidiyoruz ve sadece emziriyorum.bakalım 1 aylık olduğunda kaç kilo almış olacak benim minik kızım.
tatlım süt çıkıyor ama çokk az...bide dediğin gibi memem yumuşacık oluyor....bide süt bitince bizim ki boğuşuyor memeyle...o zaman öbürüne geçiyorum...artık 5 dakika da çekiyor bir memeyi....doyunca ağzına süt sıksam bile istemiyor ben ordan anlıyorum..2 gündür mamayı da kestim...bakalım...bizde çarşamba tartılcaz..en son 3800 olmuştu..umarım almıştır..hadi bakalım sennde kuzun alşmıştır kiloları (gramları:)))inşallah...
kilo alımımızı yazayım kızlar. doğduğundan beri sadece anne sütü aldı yavrucuk.
doğum kilosu: 2970 gr
ertesi gün: 2928 gr
3. gün: 2910 gr
1 haftalık: 3035 gr
1 aylık: 4020 gr
çok şükür
bende merak ediyorum bizim kız ne kadar oldu 2170 gr doğdu haftasında götürdüğümde 2340 gr olmuştu ..11 günlükkende 2500 gr dı bidahaki kontrol 1.ayında ama ben çok merak ediyorum...
hadi bakalım canım..inşallah minikler alır güzelce gramları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?