him aptamil var burda da birde neslenin bebasi var.evet alerjik olan mamalarin tadi daha acimtirak.önce önreklerden alip denemem lazimmaşallah melis bak alıyor tatlım...
feyza ben ilk başta milupa aptamil1 kullandım..sonra gaz sorunu başlayınca milupa conformil var sindirmesi daha kolaymış onu aldık..tadı biraz daha kötü..ama bunu da içiyor ve evet gazımız daha az çok şükür...ben hergün vermiyorum ama...sütümün bittiği günlerde hala doymamışsa veriyorum...
slm meliscim benm kızım 3850 doğdu 3.günü sağlık ocağına gittiğimde 3500 olmuştu kızım bayağı bi ödemi varmış kuzumun
him aptamil var burda da birde neslenin bebasi var.evet alerjik olan mamalarin tadi daha acimtirak.önce önreklerden alip denemem lazim
oyy canim senin kizda benim ki gibi cok kaybettmis.ama sonrasinda geri aliyorlar.bana ebe uyusa bile 3 saate bir uyandir meme vermek icin dedi.bende öyle yaptim.simdi alisti 3 saate bir uyaniyor.tabi emerken yine uyuyakaliyor
zelcen tatlım geceleri gazı da olabilir...ya da bir gece mama ver bakalım tepkisi ne olacak???
bızde persembe gunu gıttık dr benım kuzu 3.330 dogdu hastaneen cıktıgımızda 2980 dı sutumde yoktu mama takvıyesı yapmıstım ama gunde 3 kez verıyordum sonrasında sutum arttıkca sagıp vermeye basladım bıtek gecelerı bı kez mama vermeye basladım..ve oyle oyle persembe gunu gıttgımızde bebısımın kılosu 4.170 olmustu dr ne yapıyorsan aynı seyı yapmaya devam et dedı guzel gıdıyorsun dedı ..benımkı memeyı cok emmıyor buyuzden ılkonce sagıyorum sonra mememı verıyorum memeyı emmeyı bırakınca sagdıgımı verıyorum yaklasık sımdı 70-80cc anne sutu alıyor gecede bıkez mama verıyorum gunduz hıc vermıyorum sadece anne sutu
maşallah demet...çok güzel almış kilosununu..bende geceleri veriyorum mamayı...herkes verme falan diyor ama napim oğlum aç kalıcak yoksa...bakalım bizde perşembe bi daha tartılıcaz...3800dük bizde...4ü geçeriz inşallah...
benım kızım 3300 doduu 1 hafta sonra gıdınse 3390 olmustu sadece 90 mgr almıştııı doktor bana dedıkı uzulme bebekler şiş dogar oda rabbımın bı hıkmetı eger annenın sutu gelmeszee 2 gun o vucudundakı suyla beslenır bebekler dedı ayrıca kılo kaybetmesını bıle normal karsılıyoruz dedı ama 1 hafta sonra gene gıtıım 1 haftada 550 gr almıs kuzucummm koca bı masallahh
demet ya sen sağıp veriyosun ya...bir öğünde ne kadar süt içiyor?ne kadarla doyuyor?ben gece mama verrken 60 cc veriyorum hepsini içiyor...daha da içmek istiyor sanki...ama vermiyorum...gündüzleri mememden emriyorum...2 saate bir iki mememide bitiriyor ama ne kadarla doyuyor anlamıyorum...
canım 2 mememi de bitiriyor demişsin ya, nasıl anlıyorsun, bitince hiç süt çıkmıyor mu sıkınca? yoksa oğlunun hareketlerinden mi anlıyorsun?
benim memem de boşaldı sanıyorum, baya yumuşuyor zaten göğsüm, ama sıkınca hala süt çıkıyor ondan sordum. benim ki de doymuyor olabilir mi acaba diyorum, belki az gelince emmeyi bırakıyordum, ben doydu sanıyorumdur.
gerçi bu bugün kilosundan belli olcak, tartılalım bakalım..
Canim benim kizda sarilik olmustu daha dogdugunun ertesi günü.hastanede birde gündüz hic uyanmiyordu benim emmek icin.onun icin baya kaybetti kilo.banada sarilik oldugu icin SIK EMZIR dedi.ve öyle olunca sükür iyice artmadan gecti sarilik.cnm 15 günlükken hala doğum kilosuna ulaşamamıştı kızım
birsürü test yapıldı bunun için
sarılıkta vardı ondan dolayı korktu doktorumuz
şimdi aldı gibime geliyor bakalım 30 günlük olunca anlıycaz
ben her saat uyandırdım sarılık yüzünden kızımı
ondan şimdi sürekli emmek istiyo sanırım alıştı memeye beni yalancı meme yerine koyuyor resmen
masallah canim rabbim nazardan saklasin.bakalim bizim randevu 5 ne merak ediyorum bizde kac olduk acep.elimle tartiyorum aldi gibi geliyor minik kusumbenım kızım 3300 doduu 1 hafta sonra gıdınse 3390 olmustu sadece 90 mgr almıştııı doktor bana dedıkı uzulme bebekler şiş dogar oda rabbımın bı hıkmetı eger annenın sutu gelmeszee 2 gun o vucudundakı suyla beslenır bebekler dedı ayrıca kılo kaybetmesını bıle normal karsılıyoruz dedı ama 1 hafta sonra gene gıtıım 1 haftada 550 gr almıs kuzucummm koca bı masallahh
demet ya sen sağıp veriyosun ya...bir öğünde ne kadar süt içiyor?ne kadarla doyuyor?ben gece mama verrken 60 cc veriyorum hepsini içiyor...daha da içmek istiyor sanki...ama vermiyorum...gündüzleri mememden emriyorum...2 saate bir iki mememide bitiriyor ama ne kadarla doyuyor anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?