2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

him aptamil var burda da birde neslenin bebasi var.evet alerjik olan mamalarin tadi daha acimtirak.önce önreklerden alip denemem lazim

slm meliscim benm kızım 3850 doğdu 3.günü sağlık ocağına gittiğimde 3500 olmuştu kızım bayağı bi ödemi varmış kuzumun

oyy canim senin kizda benim ki gibi cok kaybettmis.ama sonrasinda geri aliyorlar.bana ebe uyusa bile 3 saate bir uyandir meme vermek icin dedi.bende öyle yaptim.simdi alisti 3 saate bir uyaniyor.tabi emerken yine uyuyakaliyor

merhaba kızlar bende 5 ekim annesiyim
maşallah sizler kaç kere tartılmışsınız biz 4 günlükken hastanede tartılmıştık 24 gramcık vermiş oğlum
1 aylık olunca tekrar dr gideceğiz bakalım ne diyecek
ben geceleri doğduğundan itibaren hiç uyandırmadım
daha doğrusu uyandıramadım ne yaparsam yapayım uyanmadı sıpa
kendi istediğinde uyandı emdi hep ve hiç sorun yaşamadık şükür
sadece gece uyumuyoruz hep emmek istiyor acaba gece sütüm bitiyor da yetmiyormu
aç kaldığı için vantuz oğlum ondan mı hep ağlıyor teselli edemiyorum eyvahedigeldismile

zelcen tatlım geceleri gazı da olabilir...ya da bir gece mama ver bakalım tepkisi ne olacak???

cnm 15 günlükken hala doğum kilosuna ulaşamamıştı kızım
birsürü test yapıldı bunun için
sarılıkta vardı ondan dolayı korktu doktorumuz
şimdi aldı gibime geliyor bakalım 30 günlük olunca anlıycaz

ben her saat uyandırdım sarılık yüzünden kızımı
ondan şimdi sürekli emmek istiyo sanırım alıştı memeye beni yalancı meme yerine koyuyor resmen

benim pasam 3.510 dogdu hastaneden 3.360 gr cıktık.6 gun sonra 3.450 gr dı, 12 gun sonra 3.550 tartıldı pazartesı tekrar goturcem bakalım ne kadar olmus.

Mama olarak bende aptamıl 1 kullanıyorum.kısa zamanda toparlar kuzullar ınsallah sutumuzde bol olur.

zelcen tatlım geceleri gazı da olabilir...ya da bir gece mama ver bakalım tepkisi ne olacak???

olabilir canım bu gece emzirdim salladım tekrar emzirdim karnını bebe yağı ile masaj yaptım 4den 7,30 a kadar uyudu
ama ilk baş beni 1den 4e kadar nöbetçi dikti mirmirmirmir

bızde persembe gunu gıttık dr benım kuzu 3.330 dogdu hastaneen cıktıgımızda 2980 dı sutumde yoktu mama takvıyesı yapmıstım ama gunde 3 kez verıyordum sonrasında sutum arttıkca sagıp vermeye basladım bıtek gecelerı bı kez mama vermeye basladım..ve oyle oyle persembe gunu gıttgımızde bebısımın kılosu 4.170 olmustu dr ne yapıyorsan aynı seyı yapmaya devam et dedı guzel gıdıyorsun dedı ..benımkı memeyı cok emmıyor buyuzden ılkonce sagıyorum sonra mememı verıyorum memeyı emmeyı bırakınca sagdıgımı verıyorum yaklasık sımdı 70-80cc anne sutu alıyor gecede bıkez mama verıyorum gunduz hıc vermıyorum sadece anne sutu

maşallah demet...çok güzel almış kilosununu..bende geceleri veriyorum mamayı...herkes verme falan diyor ama napim oğlum aç kalıcak yoksa...bakalım bizde perşembe bi daha tartılıcaz...3800dük bizde...4ü geçeriz inşallah...

selam kızlar benim oğlum 2900 doğdu biz 6 gün sonra götürdük 2950 olmuştu 1 ay 3 günlükken götürdük 4500 dedi hemşire sadece anne sütü veriyorum sütüm önce azdı valla herşeyden yiyerek sütümü artırdım bide sık sık emzirdim hem oğlum çabuk toparlandı hemde o emdikçe süt kanalları açıldı

zelcan rita sağolun darısı sizlerinkine bu arada evde elektronik baskül varsa tartın bebeği ben öyle yapıyorum doğru sonuç veriyo

ya kımseyı dınleme banada memenı ver dıyıp duruyorlar ben pskopatım ya neden vermıcem bebegıme mememı ama cocuk doymuyo mememle.gercı sutum var ama buğlem uyuyo gogsumde cok emmıyor ...buyuzdeen sagıp verıyorum hem nekadar yedıgını bılıyorum arada das mememı tatlı nıyetıne kullansın bı muddet boyle artıkınsallah gecersınız canım 4.u

benım kızım 3300 doduu 1 hafta sonra gıdınse 3390 olmustu sadece 90 mgr almıştııı doktor bana dedıkı uzulme bebekler şiş dogar oda rabbımın bı hıkmetı eger annenın sutu gelmeszee 2 gun o vucudundakı suyla beslenır bebekler dedı ayrıca kılo kaybetmesını bıle normal karsılıyoruz dedı ama 1 hafta sonra gene gıtıım 1 haftada 550 gr almıs kuzucummm koca bı masallahh

Masallah canim Allah korusun

demet ya sen sağıp veriyosun ya...bir öğünde ne kadar süt içiyor?ne kadarla doyuyor?ben gece mama verrken 60 cc veriyorum hepsini içiyor...daha da içmek istiyor sanki...ama vermiyorum...gündüzleri mememden emriyorum...2 saate bir iki mememide bitiriyor ama ne kadarla doyuyor anlamıyorum...

canım 2 mememi de bitiriyor demişsin ya, nasıl anlıyorsun, bitince hiç süt çıkmıyor mu sıkınca? yoksa oğlunun hareketlerinden mi anlıyorsun?

benim memem de boşaldı sanıyorum, baya yumuşuyor zaten göğsüm, ama sıkınca hala süt çıkıyor ondan sordum. benim ki de doymuyor olabilir mi acaba diyorum, belki az gelince emmeyi bırakıyordum, ben doydu sanıyorumdur.

gerçi bu bugün kilosundan belli olcak, tartılalım bakalım..

tatlım süt çıkıyor ama çokk az...bide dediğin gibi memem yumuşacık oluyor....bide süt bitince bizim ki boğuşuyor memeyle...o zaman öbürüne geçiyorum...artık 5 dakika da çekiyor bir memeyi....doyunca ağzına süt sıksam bile istemiyor ben ordan anlıyorum..2 gündür mamayı da kestim...bakalım...bizde çarşamba tartılcaz..en son 3800 olmuştu..umarım almıştır..hadi bakalım sennde kuzun alşmıştır kiloları (gramları:)))inşallah...

Canim benim kizda sarilik olmustu daha dogdugunun ertesi günü.hastanede birde gündüz hic uyanmiyordu benim emmek icin.onun icin baya kaybetti kilo.banada sarilik oldugu icin SIK EMZIR dedi.ve öyle olunca sükür iyice artmadan gecti sarilik.
birde benim yavruma titreme giriyordu.yeteri kadar beslenemeyince.sekeri düsüyormus.g¨ünde 4 defa ayakgindan kan alip seker ölcüyor ve sekerli su veriyorlardi yavruma.o ayaklar mor mor oldu.sükür hepsi gecti simdi.her ayn gözünün icine bakiyorum rabbim hepimizin yavrusunu korusun insalllahhhhhhhh

masallah canim rabbim nazardan saklasin.bakalim bizim randevu 5 ne merak ediyorum bizde kac olduk acep.elimle tartiyorum aldi gibi geliyor minik kusum

tatlım bende gece 60n cc mam a verıyordum ama dr sordum mama ne kadar vermelıyım dıye anne sutu 60 verıyorsanız mamayı 100 vermelısınz dedı yanı anne sutu daha doyurucu mamadan ...ben gunduz 60 70 80 arası degısıyor ama 70 den asagı dusmuyorz anne sutu ısedıgın kadar ver tatlım nekadar ıcmek ıstıyorsa ıcsın ama mamayı gunde nekadar az verırsen okadar ıyı bende mememle nekaar doydugunu bılmıyorum ama dr bu soruyu sormustum dr gogsunuz yumusamıssa doymus demektır dedı yanı ıkı gogsunu bosaltıyorsa doyar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…