2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

kızlar bizde 4 ay 5 günlük tartıldık boyumuzda ölçüldü

7200gr ve 66cm olmuşuzzz

KIZLAR TUM BEBEKLERE MASALLAH ALAH YAWRULARIMIZI KORUSUN
BNM KIZ 8300 69 CM 4 AYLIK MASALLAHI VAR DOKTOR ANNE SUTU VER EK GIDA SAKIN VERME DEDI TATDRMA BILE DEDI BN TATDRICAM VALLA :)

kızlar maşallah ne güzel kiloları var sizin kuzuların öyle, benimki şişko görünümlü cılızmış meğer :) 6. aya giriyoruz daha 7 kilo bile olmadık :))

KIZLAR TUM BEBEKLERE MASALLAH ALAH YAWRULARIMIZI KORUSUN
BNM KIZ 8300 69 CM 4 AYLIK MASALLAHI VAR DOKTOR ANNE SUTU VER EK GIDA SAKIN VERME DEDI TATDRMA BILE DEDI BN TATDRICAM VALLA :)

selam fatma bence hic bir sey tatirma bennim arkadasin kizida seninkisi kadar kilosu 4 bucuk aylik diyet uygula dedi

kızlar maşallah ne güzel kiloları var sizin kuzuların öyle, benimki şişko görünümlü cılızmış meğer :) 6. aya giriyoruz daha 7 kilo bile olmadık :))
he he bizimkilerde hava var galibabenimkide tombik duruyordu 6250 cikti benim yapim minyon tip beyimde kilolu degil.insan özeniyor tombik bebeklere ama olmuyorsada olmuyor iste.rabbim saglik versin.gerisi gelir elbett

fatma masallah sizde canimiyi gidiyorsun.bos ver taddirma birsey 6 ayini bekle kiz

heheheheh canım sude kadarken lina da öyle 6300 mü neydi. ben de bunu çok fazla bi kilo sanıyodum hatta şimdi burda diğer kuzuları okuyunca rahatladım normal hatta azmış diye :) aman sağlıklı olsunlar da dediğin gibi, maşallah kuzularımıza

maşallah kızlar bebişlerinize benim kız 4ay 1haftalık daha 5550 kilo ve doktorumuz ek gıdaya başlatmadı doğum kilosuna göre iyi dedi aman napim sağlıklı çok şükür büyüyüncede kilo verddirmeye uğraşırız:)

Melisa'cım çok büyük doğmuştu 4360 gr ve 55 cm, ama kilo alışımız yavaşladı epey 4 aylık kilomuz 6800 gr. Dr umuz ek gıdalara başlatıyor yavaş yavaş, bugün elma suyu denedik ama pek beğenmedi minişim, bakalım.. Ayına göre iyi ama doğum kilosuna göre düşük diyor doktor, sağlığı çok iyi allahtan, nörolojik gelişimi süper buldu sırıtık konuşkan kızımın :))) tam tur dönüyor 2 haftadır , nesnelere ilgisi çok fazla, bunlar gayet iyi diyor. inş. ek gıdaları severde biraz kilo alır, bu ay 500 gr. almışız....

selam fatma bence hic bir sey tatirma bennim arkadasin kizida seninkisi kadar kilosu 4 bucuk aylik diyet uygula dedi

hadi ya doktorda bna anne sutu oldugu ıcın bısey demıyorum dedı

beklıyım dıyomda bnm kız yedıklerımıze bakıp aglıyo agzını acıyo

MAAŞALLLHHHH KUZULARA
FATMACIM SENINKINE DE AYRICA MAAŞALH

saolon kızlar bnm kız sısman gozukmuyo boyumuz uzun bıraz ondan öle ıı duruyo masallah :d

doğum: 2970 gr - 50 cm
1 aylık: 4020 gr - 52 cm
2 aylık: 4900 gr - 55 cm
2 ay 3 haftalık: 5380 gr - 57 cm
3 ay 3 haftalık: 5725 gr - 60.5 cm

4 aylık: 5790 gr
4 ay 1 haftalık: 5950 gr

5 aylık: 6236 gr - 64 cm

maşallah tüm kuzulara

doğum kılomuz 2320 boyumuz 46 cm
39.gun kılomuz 4080 gr boyumuz 52.5 cm maşallah oğlumaaa

benım oğlumda 2320 dogmustu
40 günlükken 4080 gr dı
2.5 aylık olucaz 5 kilo olmusuz maşallah ogluma

maşallah tüm kuzulara bizde bugun 3 aylık olduk
5500 kılo olmusuz masallah tosunuma
2320 dogmustu

doğum kılomuz 2320 boyumuz 46 cm
40 günlükken 4080 gr dı
2.5 aylık 5 kılo
3 aylık 5500
4 aylık 6500 66 cm maşallah benım oğluma

doktorumuz cok ıyı dedi düşük dogmasına ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…