Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah gitmek bi dert gidememek bi dert.beklemek çok zor.ben onu sadece ultrasonda hissedebiliyorum şimdilik.o yüzden daha çok istekliyim.ama bi taraftanda korkuyorum kötü bişey olur mu diyeeyvahedigeldismile
bugün ıslak kurabiye yapıcam üşenmessem
banyoya girmeye bile üşeniyorum pofff
senin adına sevindim:dance:benimde mide bulantılarım geçti kızlar ya normal mi 8. haftaya girdim.
önemli değil ya bebişe bişi olmasında ben mide bulantısını çekerim. bide doktora gitmeme çok var akşam eşimle dışarı çıktık vitrinlere baktık beşiklere falançok garip yaa
![]()
önemli değil ya bebişe bişi olmasında ben mide bulantısını çekerim. bide doktora gitmeme çok var akşam eşimle dışarı çıktık vitrinlere baktık beşiklere falançok garip yaa
![]()
senin adına sevindim:dance:
Darısı bana hala bulantılarım devam ediyor :bbo:
üstüne üstlük her daim açım:uhm:
canım bizde eşimle aynısını yapıyoruz ama tutuyoruz kendimizi almıyoruz.o kadar güzel bir duygu ki o gelecek bizimle yaşayacak.ilk adımlarını atacak,ilk yemeğini yiyecek,ilk kez gülecek ,okula gidecekvssenağlamaçok duygulanıyorum.çok hayallerim var onunla ilgili çokk
Tatlım sorma çok kötü bulantım ve baş ağrım var.Bilgisayar bulantımı ve ağrımı tetikliyor.canım hosgeldın gozukmuyodun. ben de olmuyor bas agrısı.
Hoşbulduk tatlım, tuzlu ve kuru şeyler yiyerek bulantını önleyebilirsin.Kasık ağrısına ne yapılır bilmiyorum, boş ver iştahsızlık sürekli aç olmaktan iyidir.Ben aç kurt misali dolaşıyorum:roflol:hoşgeldin canımm
baş agrısı yok ıstahsızlık mıgde bulantısı ve kasık agrısı var
:CüvCüv:
balum inşllh görcen sende. bende gittiğimde göremicekmişim gibi geliodu hatta kendimi hazırladıydım kendi kendime geçen seferde boş gebelik oldu bu seferde olursa üzülmek yok die motive edip durukenbide baktım bebiş gözüktü pıt pıt kalbide atıo
allahın izniyle sende görürsün. şu 3 ayda bitsin belki o zaman alırım bişiler
![]()
evet ya benimde çok hayalim var. sağlıklı bi şekilde dünyaya gelip hayırlı evlatlar olsunlar inşllh herşey onlar için. bundan sona onlar için yaşıcaz bütün planlar onlara göre ayarlancak :)
Tatlım sorma çok kötü bulantım ve baş ağrım var.Bilgisayar bulantımı ve ağrımı tetikliyor.
Sizleri merak ettim o yüzden girdim.Sen nasılsın?
Hoşbulduk tatlım, tuzlu ve kuru şeyler yiyerek bulantını önleyebilirsin.Kasık ağrısına ne yapılır bilmiyorum, boş ver iştahsızlık sürekli aç olmaktan iyidir.Ben aç kurt misali dolaşıyorum:roflol:
evet canım ya alırız bol bol o zamanlar gelsın de. kalp atısı cok onemlı benım ıcın ama az kaldı duyacagız ınsallah dımı duduuuuuu:):)
Kızlar ikili test hakkında bilgisi olan var mı? ikili testi nasıl yapıyorlar?