• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

ah ah gitmek bi dert gidememek bi dert.beklemek çok zor.ben onu sadece ultrasonda hissedebiliyorum şimdilik.o yüzden daha çok istekliyim.ama bi taraftanda korkuyorum kötü bişey olur mu diyeeyvahedigeldismile

canım ben de zaten o yuzden boyleyım zaten. hıcbır belırtım yok. duyayım su pıt pıtı baska bısey ıstemıyom:)

önemli değil ya bebişe bişi olmasında ben mide bulantısını çekerim. bide doktora gitmeme çok var akşam eşimle dışarı çıktık vitrinlere baktık beşiklere falan :D çok garip yaa :D

önemli değil ya bebişe bişi olmasında ben mide bulantısını çekerim. bide doktora gitmeme çok var akşam eşimle dışarı çıktık vitrinlere baktık beşiklere falan :D çok garip yaa :D

evet ya vıtrınler super zor tutuyorum kendımı.

balum inşllh görcen sende. bende gittiğimde göremicekmişim gibi geliodu hatta kendimi hazırladıydım kendi kendime geçen seferde boş gebelik oldu bu seferde olursa üzülmek yok die motive edip duruken :D bide baktım bebiş gözüktü pıt pıt kalbide atıo :D allahın izniyle sende görürsün. şu 3 ayda bitsin belki o zaman alırım bişiler :D

canım bizde eşimle aynısını yapıyoruz ama tutuyoruz kendimizi almıyoruz.o kadar güzel bir duygu ki o gelecek bizimle yaşayacak.ilk adımlarını atacak,ilk yemeğini yiyecek,ilk kez gülecek ,okula gidecekvssenağlamaçok duygulanıyorum.çok hayallerim var onunla ilgili çokk

canım bizde eşimle aynısını yapıyoruz ama tutuyoruz kendimizi almıyoruz.o kadar güzel bir duygu ki o gelecek bizimle yaşayacak.ilk adımlarını atacak,ilk yemeğini yiyecek,ilk kez gülecek ,okula gidecekvssenağlamaçok duygulanıyorum.çok hayallerim var onunla ilgili çokk

evet ya benimde çok hayalim var. sağlıklı bi şekilde dünyaya gelip hayırlı evlatlar olsunlar inşllh herşey onlar için. bundan sona onlar için yaşıcaz bütün planlar onlara göre ayarlancak :)

canım hosgeldın gozukmuyodun. ben de olmuyor bas agrısı.
Tatlım sorma çok kötü bulantım ve baş ağrım var.Bilgisayar bulantımı ve ağrımı tetikliyor.
Sizleri merak ettim o yüzden girdim.Sen nasılsın?

hoşgeldin canımm
baş agrısı yok ıstahsızlık mıgde bulantısı ve kasık agrısı var
Hoşbulduk tatlım, tuzlu ve kuru şeyler yiyerek bulantını önleyebilirsin.Kasık ağrısına ne yapılır bilmiyorum, boş ver iştahsızlık sürekli aç olmaktan iyidir.Ben aç kurt misali dolaşıyorum:roflol:

balum inşllh görcen sende. bende gittiğimde göremicekmişim gibi geliodu hatta kendimi hazırladıydım kendi kendime geçen seferde boş gebelik oldu bu seferde olursa üzülmek yok die motive edip duruken :D bide baktım bebiş gözüktü pıt pıt kalbide atıo :D allahın izniyle sende görürsün. şu 3 ayda bitsin belki o zaman alırım bişiler :D

evet canım ya alırız bol bol o zamanlar gelsın de. kalp atısı cok onemlı benım ıcın ama az kaldı duyacagız ınsallah dımı duduuuuuu:):)

evet ya benimde çok hayalim var. sağlıklı bi şekilde dünyaya gelip hayırlı evlatlar olsunlar inşllh herşey onlar için. bundan sona onlar için yaşıcaz bütün planlar onlara göre ayarlancak :)

evet en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmaları.annemi çok daha ii anlıyorum.bu yaşıma kadar bana çocuk gb davranmasını,korumaya çalışmasını vs ya ben çok duygusal oldum tam bir hamile oldumsenağlama

Tatlım sorma çok kötü bulantım ve baş ağrım var.Bilgisayar bulantımı ve ağrımı tetikliyor.
Sizleri merak ettim o yüzden girdim.Sen nasılsın?

Hoşbulduk tatlım, tuzlu ve kuru şeyler yiyerek bulantını önleyebilirsin.Kasık ağrısına ne yapılır bilmiyorum, boş ver iştahsızlık sürekli aç olmaktan iyidir.Ben aç kurt misali dolaşıyorum:roflol:

ben de ıyıyım canım ya. bulantım fılan yok. bende bı belırtı yok zaten sadece arada bı sancım oluyo hemen gecıyo. cuma gunu ıns kalbını dınlıycem:)

Back
X