2010 da HAMİLE KALMAK İSTEYENLERR BURAYAAA

damla1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
97
0
38
Slm kızlar 2010 annesi olmak isteyen arkadaşlar toplanalım ve hamile kalmadan ve kaldıktan sonra neler yapabiliriz duyduklarımzı bildiklerimizi paylaşalım...ben 2010 da hamile kalmak istiyorum ve biliyorum ki sağlıklı bir hamilelik dönemi için önceden bilinçli olmak çok önemli...o yüzden çocuk gelmeden eksikliklerimi sizlerle paylaşarak gidermek istiyorum:))

ben ben beeeennnn...tedaviyle hamile kalabiliyorum ama..benim ki isteyince olmuyo..Rabbim izin verirse 2010 da 2. bebeğim gelir inşallah..amiiiinn...öptüm canlarııımm...

hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsın sağlıkla..sanırım bir tane var bebiş allah bağışlasın

Valla 2007 den berii hamile kalmak istiyorum bir türlü başaramadım:roflol:2010 da vızzzz geçeceği içinn :jeyyar:

ben ocakta başlıcam galiba :sinifsinif: eşim bu hafta asker çünkü geldiğinde ancak başlayabilirz çalışmalara Allah ım çok korkuorum hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun...

ben ocakta başlıcam galiba :sinifsinif: eşim bu hafta asker çünkü geldiğinde ancak başlayabilirz çalışmalara Allah ım çok korkuorum hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun...

canım yaaa.bnmde eşim kasımda asker kasıma kadar yapmaya çalışıyoruz ama inşş bende 2010 da anne olucam allah sana sabır eşine hayırlı teskereler versin..turkbayragi

bende bende varım 2008 de evlendım artık bebek ıstırorum 2010 da anne olmak ısıtıyorum....bu ayın sonunda calısmalara baslıyacam.....

bende bu yaz düşünmüştüm ama vazgeçtim
o yüzden 2010 nisan ayından snra başlayacağım çalışmalara
hepimizin hakkında hayırlısı

bende bende bende...istiyorum anne olmak..7 aydır çalışıyorum..kısmet daha olmadı inşallah 2010 olur..bu topik uğurlu gelir inşallah hepimize..bol şans herkese..

X