amin canım yaa cümlemizi sen kaç aylık hamişşinn:CüvCüv:
ben 5+3, sanırım sende 5+3 doğru mu :)) ikimiz aynıyız galibakaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım yaa cümlemizi sen kaç aylık hamişşinn:CüvCüv:
ben valla hi sabah kalktım 1 yumurta yedimm peynir zeytin vs bide sütümü içtim 1 bardak çook güzel gidiyor vallla sağlığın içinde güzel bence kalk bi an önce kahvaltını yapppklava:
bıktım peynir yumurta yemektende değişik biseyler olsun istiyorum ama aklıma bise gelmiyo aslında su böreği fena olmazdı:)
ben 5+3, sanırım sende 5+3 doğru mu :)) ikimiz aynıyız galibakaydirigubbakcemile5
bıktım peynir yumurta yemektende değişik biseyler olsun istiyorum ama aklıma bise gelmiyo aslında su böreği fena olmazdı:)
:)) Su böreği olsa bence de hiç fena olmazdı :)))) zaten canım gözleme çekip duruyor..
ben çok güzel yaprım gözlemeyiicanım benimm yakın olsaydım getitriirdim kızz sana cokacimcoook
![]()
ay kızlar börek demeyin canım çekecek şimdi işyerinde bulamam da :) :)
ayy canım benim teşekkür ederim düşündün ya getirmiş kadar oldun:)
canım 5 + 6 günlük benimm:1hug:
ben çok güzel yaprım gözlemeyiicanım benimm yakın olsaydım getitriirdim kızz sana cokacimcoook
![]()
KızLarr merhabaa cuma gününden itibaren midem çok kötüü..ve aşırı derecede haLsizLik var.BayıLcak gibi oLuyorummmm..ne oLucak böyLe yaaaa
canım arkadaşlarım bence bu topiğimizde öyle börek gözleme fln gibi şeyler yazmayalım malum hepimiz hamişiz canımız çeker alamayız yapamayız yiyemeyiz..:)) Su böreği olsa bence de hiç fena olmazdı :)))) zaten canım gözleme çekip duruyor..
aynen canım benim de öyleoh oh sende tatlıların içindesin valla:d kızlar tatlıya yada ekşiye aşeren varmı ben çok ekşiye düşkünüm tatlıyla aram yokk hiççgamyoncuiremsu
kızlar bir iki sayfa önce konuşmuşlarya haçıncı haftada kalp atışı görülür duyulur falan diye en erken 7. hafta demiş doktorları bazı arkadaşların
az önce arkadaşım doktordan geldi 6 haftalık bebeğinin kalp atışını duydu hatta keseninde bir bebek daha varmış ama onun kalbi daha atmaya başlamamış
yani 6. haftada da görülüyormuş merak eden varsa diye yaziim dedim
ayy bizim duyulmadı işte demekki erken gebelik canım oo olsun bizde duyarız allhın izniylee