• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ben valla hi sabah kalktım 1 yumurta yedimm peynir zeytin vs bide sütümü içtim 1 bardak çook güzel gidiyor vallla sağlığın içinde güzel bence kalk bi an önce kahvaltını yappp:oklava:

bıktım peynir yumurta yemektende değişik biseyler olsun istiyorum ama aklıma bise gelmiyo aslında su böreği fena olmazdı:)

valla ben tatlıyı cok severim aslında ama mide bulantılarımdan dolayı sanırım sürekli tuzlu seyler istiyo canım bazen ekşili şeyler ama bugün tuzlu istiyo

KızLarr merhabaa cuma gününden itibaren midem çok kötüü..ve aşırı derecede haLsizLik var.BayıLcak gibi oLuyorummmm..ne oLucak böyLe yaaaa

KızLarr merhabaa cuma gününden itibaren midem çok kötüü..ve aşırı derecede haLsizLik var.BayıLcak gibi oLuyorummmm..ne oLucak böyLe yaaaa

aynen öle canım bende de aynı hemen yoruluyorum

sen sıkma canını demekki yeteri kadar ii beslenip taksiye yapmıyoruz vucudumuza bol bol kalsiyum ve vitamin almamız lazım

:)) Su böreği olsa bence de hiç fena olmazdı :)))) zaten canım gözleme çekip duruyor..
canım arkadaşlarım bence bu topiğimizde öyle börek gözleme fln gibi şeyler yazmayalım malum hepimiz hamişiz canımız çeker alamayız yapamayız yiyemeyiz..
hani süt yumurta peynir ceviz v.s. onlar doktorların da telaffuz ettiği yiyecekler sorun yok ama böyle börekler kısırlar falan demeyelim olur mu?

kızlar bir iki sayfa önce konuşmuşlarya haçıncı haftada kalp atışı görülür duyulur falan diye en erken 7. hafta demiş doktorları bazı arkadaşların

az önce arkadaşım doktordan geldi 6 haftalık bebeğinin kalp atışını duydu hatta keseninde bir bebek daha varmış ama onun kalbi daha atmaya başlamamış

yani 6. haftada da görülüyormuş merak eden varsa diye yaziim dedim

kızlar bir iki sayfa önce konuşmuşlarya haçıncı haftada kalp atışı görülür duyulur falan diye en erken 7. hafta demiş doktorları bazı arkadaşların

az önce arkadaşım doktordan geldi 6 haftalık bebeğinin kalp atışını duydu hatta keseninde bir bebek daha varmış ama onun kalbi daha atmaya başlamamış

yani 6. haftada da görülüyormuş merak eden varsa diye yaziim dedim

ayy bizim duyulmadı işte demekki erken gebelik canım oo olsun bizde duyarız allhın izniylee

Back
X