Canım senin embryo kesen kaç mm.... normalde embriyo kese çapına 30 ekleyip 7 ye bölünce gebelik haftasını veriyormuş.. 2 hafta önce benim 13 mm idi .. 6 haftalık olmasına rağmen daha 4 haftalıksın demişti... umarım doktorum yanlış hesaplamıştır... esra37 vardı ama artık yazmıyor sanırım... o da merak ediyordu...
cnm benim kese 0,64 mm di ve 4 hafta 3 gün çıkıodu hemen sağlama yapalımCanım senin embryo kesen kaç mm.... normalde embriyo kese çapına 30 ekleyip 7 ye bölünce gebelik haftasını veriyormuş.. 2 hafta önce benim 13 mm idi .. 6 haftalık olmasına rağmen daha 4 haftalıksın demişti... umarım doktorum yanlış hesaplamıştır... esra37 vardı ama artık yazmıyor sanırım... o da merak ediyordu...
ay bencede sakla bebişinin fotosunu nede olsa bi daha bu kadar minik olmicak allah nasip ederse büyicek hepTeşekkürler gizemli, sporstar, hapsuruk :) Benim özeline gittiğim doktorum devlet hastanesinde baktırırsa böyle bir imkan olmaz herhalde. Özel hastanede var sanırım böyle bir imkan. Olmazsa ben de özele gideyim, bir fotoğraf olsun elimizde di mi :)
cnm benim kese 0,64 mm di ve 4 hafta 3 gün çıkıodu hemen sağlama yapalım
0,64+30=30,64 30,64\7=4,37 çıkıyo yani doğru benimde 4 hafta 3 günlüktü zaten süppermiş bu ya ilk defa böle bi hesaplama duyuyorum saol canım paylaştığın için
ne demek canım ya... ama bu hesap 12.haftaya kadar doğru çıkıyormuş... yani bizler 3 aylık olunca zaten bebişlerimizin büyümüş hallerini göreceğiz ve hesaplamalara da ihtiyaç kalmayacak inşallah..... ve benim 13 mm iken doktorumun 4 haftalık demesi onun yanlış hesapladığını gösterir.kaydirigubbakcemile2 ... embriyo kesesi 25 mm olsun tam hafta söylerim demişti.. cuma doktora gideceğim... umarım haftası haftasına mutlu mutlu büyüyordur bebişlerimiz... daha kalp atışlarını bile duyamadım ... inanabiliyor musunuz...
ya kzıalr amşallah keseleri falan hesaplamışsınız.
ya ben 4+1 de keseyi gördüm
ama benimkide sanırım erken döllenem çünkü
değerimde yükssek çıkmıştı
hiç çap falan sölemedi bizim doktor amca
bend e akıl edip sormadım
2 hafta sonra 11 mayısta yine gidicem
ama çok merak ediyorum
kızlar kaç yaşındasınız. ilk çocuklar mı herkesin.
ii dileklerin için çook saol canım çok teşekkür ederiz allah yardımcımız olsun sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve hayırlı doğumun olur inşallahGünaydın çiçeği burnunda anneler.
Şu anda bi çoğunuz bebişlerinin varlığını yeni yeni öğrendiniz.
En güzel en heyecanlı günler.
İnşallah en yakın zamanda onların pıt pıtlarıyla dünyanın en güzel sesini duymuş olacaksınız.
size tutunsun.
Ve hep hayırlısını isteyin.
Bu topicte benim can dostum da var.Onun sevinci bize de öyle büyük bir sevinç oldu ki.Hem ona hem sizlere dualarımda yer vericem.Sizlerde bol bol dua etmeyi tüm hamişlerin kolay doğumlar yapmaları için yaradana yalvarmayı unutmayın.
Mutlu,huzurlu,güzel günler sizlerin ve küçük meleklerinizin olsun.
günaydın hanımlar ne çok sohbet etmişsiniz anca okudum geçmişiiiiii
bugun belim ve karnım agrıo sanki hasta olcam gibi korkuyorum yaaa eyvahedigeldismile
saçmalamaaaaaaklava:
bebeiş yer yapıo kendine rahim genişliyo hastalanma falan yok çıkar aklından böle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?