canım sana doktorun vajinal usg mi yaptı peki
evet canım ama gittiğimde daha tam 5 haftalıktı 10 gün sonra gel dedii bakıcaz artıkk
hadi hayırlısı bakalım inşallah ii haberler alırsın
canım arkadaşlarım bence bu topiğimizde öyle börek gözleme fln gibi şeyler yazmayalım malum hepimiz hamişiz canımız çeker alamayız yapamayız yiyemeyiz..
hani süt yumurta peynir ceviz v.s. onlar doktorların da telaffuz ettiği yiyecekler sorun yok ama böyle börekler kısırlar falan demeyelim olur mu?
slm güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl bakalım ?
iyiyiz güzel anne sen nasılsın sivasın neresinden bakiim benim arkadaşlarım var zaradan
tşkler cnm iyiyim bende cok şükür :1hug:
ben sivas merkeze gelin geldim cnm yeni evliyim aslende sivaslıyız opuyorumnanaktan
ama dogma büyüme ankaralıyım ordan geldim yerimseniben
nasıl gidiyo hamilelik
7 haftadan önce kalp atışları duyulmuyo diyolar..zaman nasıl geçcek kızlar yaaa...ben bi taraftan herkese sölemek istiyorum bi taraftan da erken diyip kendimi bastırıyorum....
7. haftayı bekleyemem heralde 10 gün saora giderim ben doktora...
kızlar. evet sizinle aynı tarihelrimiz. benimde son adetim 28 mart. tahmini doğum tarihi 2 ocak çıkıyo ama ben sezeryan olucam. bu belli. benim hikayem sizlerden farklı biraz . ben 5 ay önce 33 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğumla. ilk defa bu ay denemeye başladım hiç umudum yoktu ama tuttu. soğan kürü,incir kürü, bal,tarçın,çörekotu falan yapmıştm belki onalr işe yaradı. bende bu sabah öğrendim.adetim 1 gün gecikince. valal ben yarın kan testi ayptırmaya gidicem. ondad görünce içim rahatlıyacak. sonra 2 gün sonra 2 gün sonra 2ye katlıyomu diye baakrım.daah kese ve kalp atışı görmeye var. 10 gün sonra falan kese görünür erlade ondan en az 1 hafat sonra da kalp atışı duyular sanırım. ebn size göre biraz tecrübeli sayılırım. istediğinizi sorabilirsiniz. elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. bence bzi bu topikte olmalıyız. ocağa kalmaz bence. inşallah bebklerimzii sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Rabbim.
merhaba gurbet gelini hg cnm aramıza tabi katılabilirsin buyur
iyiyiz cok şükür sen nasılsın?
allaha sukur iyiyim
biraz migde bulantisi
biraz bel agrisi idare ediyoz
ben bi kez kurtaj ve bi kez dusuk yasadim
bu 3ncu hamileligim o yuzden cok tedirginim
benim mide bulantım pek yok cok şükür arada oda olur :1closedeyes:
bel ve kasık agrım var hala :1rolleyes:
ilk hamileligim benim yeni evliyim 9 aylık :asigim:
cnm inş bunu kucagına alırsın saglıkla :1hug:
merhabalar arkadaslar sohbetinize bende katilabilirmiyim
nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor
allah nasip ederse bende aralik annesi olacagim
ahh ahh minik yavrum teyzesinin gülü ne dedi az öne biliyomusun teyzesine
teyzecik ben geçen gün annemi çok üzdüm onun kasıklarını ağrıttım ama napiim buraya sığmıyorum artık ittim ittim itiim biraz genişlesin yerim azcık açılsın rahat ediim dedim ama ben nerden bileyim annemin böle canını yakacağımı hem teyzecik babacıkta çok korktu biliyomusun bana bişey oldu sanmışlar ama ben fotoğafım çekilirken onlara poz verdim mutlulardır artık dimi dedi..
dar gelmiş ona yeri cicim korkma sen bişicik yok geçmiş olsun
annnaaaaaaa bugün test günü desene o zaman e hadi ne zaman yazıcan sonucu
ayy canim yaa,ne güzel yazmissin öyle,cok tesekkür ederimmm Şeniz
bugün yeni doktorumuzla tanistik,hesaplamalari yeniden yapti ve bebegin 7+0 degil
kesinlikle 7+4 oldugunu söyledi...benim eski doktoruda iyi taniyormus,yaslandi o artik hesaplari tutmuyor hic diye dalga gecti kaydirigubbakcemile3
dogum tarihimizde 9 aralik olarak degisti böylelikle
testler yenilendi,sükür bi terslik yok..:Saruboceq:
sen nasilsin canimcimmm?teyzesinin bicirigi nasil? :ecrin_bebek:
hoş geldin canım aramıza hamilelij fena değil ama bu halsizlik beni öldürcek saçımı toplasam yorulıyorum sizce neden ya ii de beslenmeye çalışıyorum ama nie böle oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?