canım gerçekten can sıkıcı bi durum ama düzelmeyecek bişey değil,iyiki erken teşhis edilmiş...evet zorlu bi zaman dilimi ama bebişlerin her zaman bize ihtiyacı var,inşallah çarçabuk atlatırsınız,geçer giderrr...uzun zamandır buraya yazamadım arada vakit buldukça ne var ne yok diye bakınıyorum.
son günlerde oğluşumun sağlık sorunuyla uğraşıp duruyoruz doğduğundan beri gözünde kayma vardı çocuk doktorumuz büyüdükçe geçer demişti birkaç gün önce rutin kontrolümüze gittiğimizde yineledik o da göz doktoruna yönlendirdi.
göz doktorumuzda kaymanın sebebini yakını görememe olduğunu söyledi oğluşum hipermetropmuş ve gözlük verdiler ben tek doktorla yetinmek istemeyince bir de çocuk göz sağlığı uzmanına gittik o da aynısı dedi.
kayma gözlük takınca geçer ama numara geçmeyebilir dedi hatta göz numarasının aslında 5 olduğunu ama kendisinin 2,5'tan başlatacağını söyledi çok şaşırdım, üzüldüm özellikle ufacık şey nasıl gözlük takacak kara kara düşünüyorum.
kaç tane optikçiye gittiysek takılan tüm gözlükleri fırlatıp attı çok sakin bi bebek değil tamda hareketlendiği zamanda gözlüğü nasıl takacağız bilmiyorum her iki doktorda uyanıkken hep gözünde gözlük olacak dediler.
arkadaşlar sizinde çocuklarınızın gözünde kayma falan varsa asla hafife almayın ve doktora götürün.
doktorlarımız erken fark edip getirdiğiniz için kayma daha erken düzelir dedi ilk götürdüğümüz göz doktoru zamanla bir umut gözlüğü belki atabiliriz dedi bilmiyorum artık bizi rahatlatmak için mi dedi gözünün kaymasında da bir hayır varmış belki gözü kaymasa göz doktoruna götürmeyecektik numarası dahada ilerleyecekti.
zaten son 1 aydır gözlerini çok fazla ovuşturmaya başladıydı bir de sanki hep uykusu varmış gibi başını bir yerlere yaslıyordu ayrıca oyuncaklarını gözünün dibine kadar sokuyordu sonrada sinirlenip atıyordu inşallah gözlük takınca bu sorunlarımız geçer.
slm kızlar. kızımla başım fena dertte. salise kucağımdan insin istemiyo. sürekli paçamda. yerde oyuncaklarıyla oynasın diye bırakıyorum olmuyo, yürütecine koyuyorum olmuyo... okadar zorlanıyorumki hiçbir işimi yapamıyorum. mutfakta işimi görürken yürütecine bırakıyorum çatlıyo ağlamaktan. yemek kesinlikle yemiyo. sadece daninonun meyveli yoğurtlarını yiyor. benim yaptığım yoğurduda yemiyo. anlamadım gitti. neden böyle huy değiştirdi ne sıkıntısı var çözemiyorum.... ne yapmalıyım sizce? sizinkiler nasıl. yemeklerini yiyorlarmı? kendi başlarını oyalanabiliyorlarmı? offf..........
nerdil ve katre cok cok gecmis olsun kizlar...
istahsiz bebekler kervanina bizim sevdeyide ekleyin
et bile yiyodu cocugumu nazar ettiler
yogurt ve corbayi hergun deniyorum ama kesinlikle yemiyooo
sutas babymix denedim ilk once yedi sonra onuda birakti
meyveli yogurtlari denemedim henuz
neyseki isiliklerden kurtulduk
hemde deniz suyu sayesinde
uzun bir aradan sonra gene ben:))
burç fm de çocuk deyip geçmeyin programı oluyor haftada 3 bün şiddetle tavsiye ediyorum. Adem Güneş ile Çocuk Deyip Geçmeyin programı ana sayfası - Burç FM buradan da geçmiş programları takip edebilirsiniz. ben çok faydalanıyorum. ayrıca Adem Güneşin kendi sitesinden de faydalanabilirsiniz. sorularınızı ve sorunlarınızı yanıtlıyor. zaten sorulan soruları incelediğinizde de aradıgınız cevapları buluyorsunuz. ben çok beğenerek takip ediyorum. bu aralar onunla kafayı bozmuş durumdayım. sizde bir bakın derim
slm kızlar. kızımla başım fena dertte. salise kucağımdan insin istemiyo. sürekli paçamda. yerde oyuncaklarıyla oynasın diye bırakıyorum olmuyo, yürütecine koyuyorum olmuyo... okadar zorlanıyorumki hiçbir işimi yapamıyorum. mutfakta işimi görürken yürütecine bırakıyorum çatlıyo ağlamaktan. yemek kesinlikle yemiyo. sadece daninonun meyveli yoğurtlarını yiyor. benim yaptığım yoğurduda yemiyo. anlamadım gitti. neden böyle huy değiştirdi ne sıkıntısı var çözemiyorum.... ne yapmalıyım sizce? sizinkiler nasıl. yemeklerini yiyorlarmı? kendi başlarını oyalanabiliyorlarmı? offf..........
merhaba güzel anneler
uzun zamandır giremiorum şimdi de okuyamadım geçmişi
koştur koştur geçio vakit
benim ufaklık tam 8. ayını doldurduğu gün patlattı dişini
elime gelio ufacık dişi çok hoş bi duyguymuş
biraz huysuzuz o yüzden az da ateşimiz var
uyuyamıoruz geceleri iştahsızız
ben de çok yorgunum
herkese hayırlı ramazanlar diliorum...
merhaba
benim bebişiminde 2 tane alttan dişi çıktı.24 ağustosta 8. ayımız biticek. şimdi bide yemek yedirirken kaşığa değiyo o diş :))
benim bebğimde bir gün çok güzel yiyo.ertesi gün yemiyo.kahvaltıyı karışım olarak yemiyo.ayrı ayrı yiyo.ben çalşıyorum sadece benden yemek isityo.
hepsi ayrı kişilik işte.ama herşeye rağmen çok güzel ve özel duygu değil mi?
Off canımm benimm kıyamamm o minicikk bebeğineeeuzun zamandır buraya yazamadım arada vakit buldukça ne var ne yok diye bakınıyorum.
son günlerde oğluşumun sağlık sorunuyla uğraşıp duruyoruz doğduğundan beri gözünde kayma vardı çocuk doktorumuz büyüdükçe geçer demişti birkaç gün önce rutin kontrolümüze gittiğimizde yineledik o da göz doktoruna yönlendirdi.
göz doktorumuzda kaymanın sebebini yakını görememe olduğunu söyledi oğluşum hipermetropmuş ve gözlük verdiler ben tek doktorla yetinmek istemeyince bir de çocuk göz sağlığı uzmanına gittik o da aynısı dedi.
kayma gözlük takınca geçer ama numara geçmeyebilir dedi hatta göz numarasının aslında 5 olduğunu ama kendisinin 2,5'tan başlatacağını söyledi çok şaşırdım, üzüldüm özellikle ufacık şey nasıl gözlük takacak kara kara düşünüyorum.
kaç tane optikçiye gittiysek takılan tüm gözlükleri fırlatıp attı çok sakin bi bebek değil tamda hareketlendiği zamanda gözlüğü nasıl takacağız bilmiyorum her iki doktorda uyanıkken hep gözünde gözlük olacak dediler.
arkadaşlar sizinde çocuklarınızın gözünde kayma falan varsa asla hafife almayın ve doktora götürün.
doktorlarımız erken fark edip getirdiğiniz için kayma daha erken düzelir dedi ilk götürdüğümüz göz doktoru zamanla bir umut gözlüğü belki atabiliriz dedi bilmiyorum artık bizi rahatlatmak için mi dedi gözünün kaymasında da bir hayır varmış belki gözü kaymasa göz doktoruna götürmeyecektik numarası dahada ilerleyecekti.
zaten son 1 aydır gözlerini çok fazla ovuşturmaya başladıydı bir de sanki hep uykusu varmış gibi başını bir yerlere yaslıyordu ayrıca oyuncaklarını gözünün dibine kadar sokuyordu sonrada sinirlenip atıyordu inşallah gözlük takınca bu sorunlarımız geçer.
Slm kızlar. Benım kız bırkacgundur kendını öğürtüp duruyo. Bı görsenız ne yedırıyosam oyunmu zannedıyo nedır kıpkırmızı oluyo ogurup duruyo. Az once yemegını yedırdım yıne basladı garıp garıp oğurmeye.... Ve sonunda tum yedıgını cıkardı. Neden boyle yapıyo hastamı acaba yoksa oyunmu anlayamadım.... Doktora goturmelımıyım sızce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?