• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ben 12.aya kadar okudum onları valla hatta masala okudum hergün 1ayı,bende hep ciyaklayana kadar bekliyorum canım ama gözlerini açtımı beşiğini sallamazsam geri dönemiyor uykuya ama gözlerini çok açmadıysa uyuyor,off şuandauyandı emmeden sonra

benimkide bazen sallanamk istio
bazen duyuyorum hafif kalkmıyorum.
ama bugünelrde sabaha karşı uyanıyo uyutmuo beni.
çünkü benimki gündüz baya uyuyo.
ama dün çok da uyuymaıştı gece 5te uyandı
nerdeyse 9a kadar uyu uyan yaptık hep
başıma ağrıalr girdi o derece.

hadi ya uyandımı Maslacık
uamrım seni nöbette tutmaz.

iyi geceler anneler..

konak için şampuan kullanan var mı?

ben yağ sürüp beklettim taradım banyo yatırdım daha bugün
ama az az oluo arada
yine yapıorum
bi gitse tamamen.

kızım bır ayda sadece 200 gr almiş.. 5400 olmuş.. normal mı sızce.. dr mama başlayın dedı.. ama ben istemıyorum mama...

aradan kaynak yapayım sıze

Ayda en az 600 gr almasi gerekiyor ilk 3 ay diye biliyorum( off ne kotu bir cumle oldu). Hastalik falan gecirmedi bebis dimi?

kızım bır ayda sadece 200 gr almiş.. 5400 olmuş.. normal mı sızce.. dr mama başlayın dedı.. ama ben istemıyorum mama...

aradan kaynak yapayım sıze

canım az almış hem meme verip hem mama veren arkadaşlarımızda vardı sende öle yapabilirsin birsüre birde sütünün kalitesini arttırma yoluna git bence bol bakliyatlı etli şeyler ye,protein al etsüt yumurta peynir ye sürekli gör bak güzel kilo alıcak bebeğin

masalım uyudu hemencik ,:9:
mutluyum mutlusun mutluu:16:

1 – 12 aylar arası Türk erkek bebekleri için boy kilo çizelgesi
En düşük En yüksek
1 aylık bebek 3000 g – 51 cm 5750 g – 59.5 cm
2 aylık bebek 3600 g – 53 cm 6600 g – 62.5 cm
3 aylık bebek 4150 g – 55 cm 7500 g – 65 cm
4 aylık bebek 4600 g – 57 cm 8250 g 67.5 cm
5 aylık bebek 5100 g – 58 cm 9000 g – 70 cm
6 aylık bebek 5500 g – 60 cm 9600 g – 72.5 cm
7 aylık bebek 6000 g – 62 cm 10250 g – 75 cm
8 aylık bebek 6300 g – 63 cm 10900 g 77 cm
9 aylık bebek 6700 g – 64.5 cm 11300 g – 78.5 cm
10 aylık bebek 6950 g – 66 cm 11900 g – 80 cm
11 aylık bebek 7200 g – 67.5 cm 12200 g – 81.5 cm
12 aylık bebek 7450 g – 68.5 cm 125000 g 82.5 cm

1 – 12 aylar arası Türk kız bebekleri için kilo boy çizelgesi
En az En fazla
1 aylık bebek 2950 g – 50 cm 5400 g – 59 cm
2 aylık bebek 3500 g – 52.5 cm 6400 g – 62 cm
3 aylık bebek 4000 g – 54 cm 7200 g – 64.5 cm
4 aylık bebek 4500 g – 56 cm 8000 g – 67.5 cm
5 aylık bebek 5000 g – 57.5 cm 8700 g – 70 cm
6 aylık bebek 5400 g – 59 cm 9250 g – 72 cm
7 aylık bebek 5800 g – 60.5 cm 9800 g – 73 cm
8 aylık bebek 6150 g – 61.5 cm 10350 g – 75 cm
9 aylık bebek 6500 g – 62.5 cm 10800 g – 77 cm
10 aylık bebek 6750 g – 63.5 cm 11200 g – 78.5 cm
11 aylık bebek 7000 g – 65 cm 11700 g – 79.5 cm
12 aylık bebek 7200 g – 66 cm 12000 g – 81 cm

Ayda en az 600 gr almasi gerekiyor ilk 3 ay diye biliyorum( off ne kotu bir cumle oldu). Hastalik falan gecirmedi bebis dimi?

canım şukur hastalıgı yok.. bıraz bogazları şişmiş.. sorun degil fazla. antıbıyotk falan kullanmadık hiç. ama bu ay kılosu az çıktı.. keyıfsız ve halsızdı onun için gittik akşam dr..

iki aydır 1100 gr alıyordu.. bu ay 200 gr sadece.. eşimde toplar kendını takma kafana dıyor.. adam benden daha rahat ya

ama az az oluo arada
yine yapıorum
bi gitse tamamen.

canım bende yag suruyorum. ama hiç geçmedi. kızım kaşıyor kafasını.. çok komık oluyor :))

canım az almış hem meme verip hem mama veren arkadaşlarımızda vardı sende öle yapabilirsin birsüre birde sütünün kalitesini arttırma yoluna git bence bol bakliyatlı etli şeyler ye,protein al etsüt yumurta peynir ye sürekli gör bak güzel kilo alıcak bebeğin

masalım uyudu hemencik ,:9:
mutluyum mutlusun mutluu:16:

ben bu ay çok ama çook saglıksız beslendım.. :((((:26::26:

ama az az oluo arada
yine yapıorum
bi gitse tamamen.

evet canım ya o saat de çok kötü bi saat ya 5,hadi 2 falan neyse ya da 3de ama 5-6lar tam derin uyuduğumuz ve uykuya ihtiyacımız olduğu saatler bide hep 4lerde emmeye kalkarız çok kere başım düşmüştür emzirirken ve en korktuğum şey her gözüm kapandığında da uyumamalıyım diye düşünürken içimden ''dur sadece gözlerim kapalı uyumuyorum '' diye düşünüyorum halbuki uyumuşum bile kafamın sarsılmasıyla ayılıyorum

off masal şimdi bi uyuyo bi uyanıyo bi tam derinleşemedi yine ama çok uykusu var belli
gözler anında gidiyo ama bisüre sonra uyanıyo yine şimdilik 5dk.dır gidik gibi bakalım

konak için dr şampuan da ısrarcı oldu.. bu nöbetçı dr.. içime sınmedı fazla.. yarın çocuk klınıgıne göturecegız artık..

1 – 12 aylar arası Türk kız bebekleri için kilo boy çizelgesi
En az En fazla
1 aylık bebek 2950 g – 50 cm 5400 g – 59 cm
2 aylık bebek 3500 g – 52.5 cm 6400 g – 62 cm
3 aylık bebek 4000 g – 54 cm 7200 g – 64.5 cm
4 aylık bebek 4500 g – 56 cm 8000 g – 67.5 cm
5 aylık bebek 5000 g – 57.5 cm 8700 g – 70 cm
6 aylık bebek 5400 g – 59 cm 9250 g – 72 cm
7 aylık bebek 5800 g – 60.5 cm 9800 g – 73 cm
8 aylık bebek 6150 g – 61.5 cm 10350 g – 75 cm
9 aylık bebek 6500 g – 62.5 cm 10800 g – 77 cm
10 aylık bebek 6750 g – 63.5 cm 11200 g – 78.5 cm
11 aylık bebek 7000 g – 65 cm 11700 g – 79.5 cm
12 aylık bebek 7200 g – 66 cm 12000 g – 81 cm

sagol canım.. çok teşşekur ederız... :71::71:

canım şukur hastalıgı yok.. bıraz bogazları şişmiş.. sorun degil fazla. antıbıyotk falan kullanmadık hiç. ama bu ay kılosu az çıktı.. keyıfsız ve halsızdı onun için gittik akşam dr..

iki aydır 1100 gr alıyordu.. bu ay 200 gr sadece.. eşimde toplar kendını takma kafana dıyor.. adam benden daha rahat ya

canım bende yag suruyorum. ama hiç geçmedi. kızım kaşıyor kafasını.. çok komık oluyor :))

canım aynı tartıda mı tartıldınız hep. bi de tartılırken mümkün olduğunca aynı ağırlıkta kıyafet giydirmeye çalış ve bezini değiştirip git. bunlar da mutlaka bikaç yüz gr etkiler bence...

evet canım ya o saat de çok kötü bi saat ya 5,hadi 2 falan neyse ya da 3de ama 5-6lar tam derin uyuduğumuz ve uykuya ihtiyacımız olduğu saatler bide hep 4lerde emmeye kalkarız çok kere başım düşmüştür emzirirken ve en korktuğum şey her gözüm kapandığında da uyumamalıyım diye düşünürken içimden ''dur sadece gözlerim kapalı uyumuyorum '' diye düşünüyorum halbuki uyumuşum bile kafamın sarsılmasıyla ayılıyorum

off masal şimdi bi uyuyo bi uyanıyo bi tam derinleşemedi yine ama çok uykusu var belli
gözler anında gidiyo ama bisüre sonra uyanıyo yine şimdilik 5dk.dır gidik gibi bakalım

iyi bakalım Maslacık da annesi de güzelce uyusun.
ama Yağmurcuk da annesi de gzüelce uyusun:)

konak için dr şampuan da ısrarcı oldu.. bu nöbetçı dr.. içime sınmedı fazla.. yarın çocuk klınıgıne göturecegız artık..

git bakaım canım
ama bizim doktor da öle demişti
benim dediğim şekilde yp dedi geçmezse konak şampuanı kullanırsın demişti
aam bizm çok az kaldı
ama en öemli şey sık banyo yaptırmak ve çk iyi duurlamakmış haberin olsun.
öle demişti
hiç olamdı geçmezse ilaç kullanılıo canım bildiğim kadarıyla

sagol canım.. çok teşşekur ederız... :71::71:

rica ederim

beslenme çok önemli canım hemen farkeder gerçekten sen hiç mamaya geçme bak
güzel beslendiğin an ogün artcak kalitesi sütünün bebeğine yarıcak bak moralinide yüksek tut zaten ilk zaman ne güzel kilo almış bak senin sütünde var hem yarıyomuşta
buay sen boşlamışsın ama onuda düzeltceksin ozaman mamaya gerek yok cnm

6 aya kadar genelde günde 15-50 gr alması gerekiomuş
500 grmın altına düşmesini istemezmiş doktorlar.
ama her ay 1500 alsalar tosun olurlar 6 ayda
öle de olmaz,
yavaşlıcak gitgide
sen sağlıklı beslenmeye çalış edanilcim

ben yatıyorum hatunlar.
iyi geceler
Yağmurum uyananmadan ben de dinleneyim biraz
belki emmeye kalkar birazdan
bebişlerimiz de bizler de mışıl mışıl uyuyalım bütün gece

canım aynı tartıda mı tartıldınız hep. bi de tartılırken mümkün olduğunca aynı ağırlıkta kıyafet giydirmeye çalış ve bezini değiştirip git. bunlar da mutlaka bikaç yüz gr etkiler bence...

canım tartı farklıydı. ama bezı boştu.. inşallah arayı kapatırız buay.. ben bol bol nesleneyım.. bebege süt olsun ama bana kılo olmasın :))

git bakaım canım
aam bizm çok az kaldı
öle demişti

rica ederim
[/QUOTE]

haftada 3 kez falan yaptırıyorum banyo.. zaten şampuan kullanıyorum. barı konak için kullanayım.. artık..

benım de kafam çok kaşınır.. egzama vardı başımda. hatta kaşırken aglardım. hele yazın terledım mı artık bıterdım.. zor tutardım kendımı insanların yanında kaşınamamak için..
kızımı çok iyi anlıyorum.. hemen geçsin artık.. şampuanı alayımda..

ayrıca ist pediatri merkezı var. sadece çocuk üzerine bır yer. isteyen olursa tavsıye edebilirım orayı.. aşı falanda yapılıyor..

iyi bakalım Maslacık da annesi de güzelce uyusun.
ama Yağmurcuk da annesi de gzüelce uyusun:)

git bakaım canım
aam bizm çok az kaldı
öle demişti

rica ederim

evet ya
yağmurumuz bugün güzel bi uyku çeksin,emmeye kalktığında uyanmasın emsin uyusun geri :)) aminn biz güzel uyuruz diye tahmin ediyorum ya bakalım,zateen gece uykumuz taş gibi maşallah emerken bile uyanmıyor,çok kıymetli masal için gece uykusu gündüzde öle olsa ya bende çok kaşınmıyım uyuyayım artık fırsat bu fırsat
öpüldünüzzz iyi geceler

Mizilak oglum uykuya yatmisken ben de yatayim.ne de olsa sip bir 3.30 da bir de sabah ezaniyla kalkacak.adam dk sekmiyor:1:Herkese iyi gecelerrr iyi dinlenmeler bol sut uretmelerrr

canım tartı farklıydı. ama bezı boştu.. inşallah arayı kapatırız buay.. ben bol bol nesleneyım.. bebege süt olsun ama bana kılo olmasın :))

tartı farkı da olabilir o zaman. daha önce tartıldığınız tartı da tartılın bence bi de. bakalım sonuç aynı mı çıkacak. arkadaşların da dediği gibi beslenmene de dikkat ederek farkı kapatırsınız umarım:)

Son düzenleme:
Back
X