• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar :)Ben direkt konuya gireyim vaktim hiç yok :)Rezene çayı deyip duruyorsunuz ya nasıl bir şey bu,nerden alıyorsunuz?Benim evde poşeet çay halinde var rezene ama acaba dedim başka mı oluyor emziren annelerin kullandığı cevaplarsanız sevinirim acil çıkmam gerekiyor da :)

O poset caylar bir ise yaramiyor.ya milupa veya humananin rezene cayini al ya da bir aktardan rezene al.nasil demleyecegini sana anlatirlar ustelik cok ucuz

iyi akşamlar bayanlar perşembe günü aşı günümüz ve ben şimdiden o günümüzün ve gecemizin nasıl geçeceğini kafaya takıyorum gerçi genel olarak herşeyi kafaya takıyorum ama herneyse konuya döneyim aşıya gitmeden önce ve aşıdan sonra yapmam gereken önereceğiniz şeyleri tecrübelerinize dayanarak bana yazarmısınız bende ona göre tedbirli olayım şimdiden teşekkürler :58:

selam kizlar bengeldimmmm
bakiyorum dogum hikayeleri anlatiliyo:)
bu sac duzlestirme takintisi butun hamislerde var galba
ben son gunler kvde kaliyodum her sabah
dus alip kuafore gidiyodum:))
dogumada fonlu gittim resimler super oldu:))
ama dogum sancisi cekerken sac mac gormedi gozum
sacimi toplatmistim cikincada hastanenin kuaforu gelip fon cekmisti
cok mutlu olmustum bu ise:))
Cidden ben de merak ettim hangi hastane bu?hani gozu karartio 2. Yi yaparsam ben de kuaforlu hastane isteremmm:27:

iyi akşamlar bayanlar perşembe günü aşı günümüz ve ben şimdiden o günümüzün ve gecemizin nasıl geçeceğini kafaya takıyorum gerçi genel olarak herşeyi kafaya takıyorum ama herneyse konuya döneyim aşıya gitmeden önce ve aşıdan sonra yapmam gereken önereceğiniz şeyleri tecrübelerinize dayanarak bana yazarmısınız bende ona göre tedbirli olayım şimdiden teşekkürler :58:

Canim bizimki cok problemsiz gecti,umarim seninki de oyle olur.atesimiz falan cikmadigi gibi asilar mayistirdi butun gun ve gece boyunca misil misil uyudu bebisim:emir_bebek:Zorla uyandirip emzirdim o gun:9:

bızım aksam bıraz atesımız cıktı doktor calpol vermıstı onu verdık gecede zırt pırt atesıne baktım daha cok uyandı normaldenn..

canım sızın parısle bızımkı cok farklı yaaa...:19::19: hele sonrası hııcc guzel degılll ... eskı performansa donmenıze sevındımmmm:64:
Canim bizimde denemelerden sonra nihayet oldu diyorum:1:6. Aydan sonra ziyaretlere ara vermistik,bu kadar ara verince zorlanmak normal yani.bir de oglan cok derin uyuyordu,kafam ona takili degildi.sanirim bu cok etkili oldu
normal dogummuydun dodabasi?
paristen bizde memnun kaldikta
Yok canim sezeryan.sipa donmedi ki normal yapayim:37:

Canim bizimki cok problemsiz gecti,umarim seninki de oyle olur.atesimiz falan cikmadigi gibi asilar mayistirdi butun gun ve gece boyunca misil misil uyudu bebisim:emir_bebek:Zorla uyandirip emzirdim o gun:9:

teşekkür ederim umarım bizimkide öyle olur çünkü ben kızım yüzünden panik atak olacağım yakında hep aklımda kötü şeyler var herkes böylemi yoksa ben başımdan kötü bir olay geçtiği içinmi böyleyim bilmiyorum geçenlerde uykudan çok şiddetli ağlayarak uyandı çocuk sakinleşti ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam durduramıyorum kendimi hiç iyi birşey değil ama o birazcık ağlasın ben ondan çok ağlıyorum ilk başlarda lohusalığın verdiği duygusallık olarak düşünüyordum ama artık lohusalıkta kalmadı bilmiyorum neden böyleyim

Canim bizimde denemelerden sonra nihayet oldu diyorum:1:6. Aydan sonra ziyaretlere ara vermistik,bu kadar ara verince zorlanmak normal yani.bir de oglan cok derin uyuyordu,kafam ona takili degildi.sanirim bu cok etkili oldu

Yok canim sezeryan.sipa donmedi ki normal yapayim:37:

bızım 2 denememız oldu ama cok acı cektım 2 sındede .. bıde kendımı guzel hıssetmıyorum onunda etkısı var olabılr ..:37::37:

teşekkür ederim umarım bizimkide öyle olur çünkü ben kızım yüzünden panik atak olacağım yakında hep aklımda kötü şeyler var herkes böylemi yoksa ben başımdan kötü bir olay geçtiği içinmi böyleyim bilmiyorum geçenlerde uykudan çok şiddetli ağlayarak uyandı çocuk sakinleşti ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam durduramıyorum kendimi hiç iyi birşey değil ama o birazcık ağlasın ben ondan çok ağlıyorum ilk başlarda lohusalığın verdiği duygusallık olarak düşünüyordum ama artık lohusalıkta kalmadı bilmiyorum neden böyleyim

canım ne yasadın bılmıyorum ama bence kendını toplamalısın cunku bebıs bızım heseyımızden etkılenıyor sen aglayınca oda etkılenır. sen guclu olmalısın hepımız bebıslerle zor gunler gecırıyoruz ama ne koca ne anne ne bısı onemlı olan bebısle senın ılıskınnnn.. o yuzden annecım ıyı hıssetkı kendını bebısede ıyı hıssettır ..

Bu kadar birakma kendini guzelim.oyle sicrayarak da uyanacak,hastalanacak boyle boyle buyuyecekler:)) bu gunlerin tadini cikarmaya bak,sen sakin olursan bebisin de sakin olur

bir bebek,ki bu bebek 2.5aylık bebekse sabah 10:30da kalkıp öğlen sadece 1saat yatıp gece 10:30damı yatar
son 1 saate kadar da hiç huysuzlanmadı,ama 9da başladı mıyklamaya,biraz uyukluyo hemen uyanıyo
1,5saat böle uyuyamadıktan sonra şimdi uyuyor,bunlar kendilerini 10 yaşında falanmı sanıyorlar ya:26:

valla bugece güzel bir performans bekliyorum yani masal hanımdan artık bi 5saat uyusun yani

aaa büyüme atağımı yaşıyoruz yoksa gerçi 11.haftadayız atak 12.haftada oluyordu,erken yaşama durumu oluyormu acaba kolik falanda değilizkibakalım yarın ne bekliyor bizi

Son düzenleme:
bir bebek,ki bu bebek 2.5aylık bebekse sabah 10:30da kalkıp öğlen sadece 1saat yatıp gece 10:30damı yatar
son 1 saate kadar da hiç huysuzlanmadı,ama 9da başladı mıyklamaya,sonra uyukluyo hemen uyanıyo 1,5saat böle uyuyamadıktan sonra şimdi uyuyor,bunlar kendilerini 10 yaşında falanmı sanıyorlar ya:26:

valla bugece güzel bir performans bekliyorum yani masal hanımdan artık bi 5saat uyusun yani

aynen sinemcim
bizimkide gunduzleri hep uyanik
nerdeyse en uzun 15dk uyuyo walla
ama bugun babanesiyle dedesi geldi
butun gun uyudu bizimki:1:
onlar gitti arkalarindan dikildi ayaga
bakiniyo su an

aynen sinemcim
bizimkide gunduzleri hep uyanik
nerdeyse en uzun 15dk uyuyo walla
ama bugun babanesiyle dedesi geldi
butun gun uyudu bizimki:1:
onlar gitti arkalarindan dikildi ayaga
bakiniyo su an

valla görende ne güzel uyuyo,bunların anaları memnuyetsiz dicekler
yalancı çıkartıyolar bizi :9:

ohooooo burası gene eskisi gibi kalabalıklaşmış. ben kızımı süt kazanının içine atcam yahu çocuk ne emmek istio nede biberon bu ay sadece 500 gr almış:(( valla çok üzülüyorum kesin doktor mamaya başla dicek k.v istediği olcak yani anlıyacağınız doktor kontrolüne gitmek istemiyorummmmmmmmmmm:(((((

Back
X