kızlar moralim sıfır...

kızımın sürekli huzursuzluğunun sebebi sonunda anlaşıldı,kasığında fıtık oluşmuş...
dün akşam 10 gibi banyosunu yaptırdıktan sonra bezini takarken sağ kasığında hafif bi şişlik farkettim,buda nesi diye elimi dokununca çocuk resmen çıldırdı ve dışarıya kendi yumruğu büyüklüğünde bi şişlik fırladı,tabi bende aklımı kaçırdım nerdeyse... anneme babam haber verip en yakın hastaneye koştuk.koskoca büyükşehirde onlarca özel hastane var ama acillerinde ultrason yok,hastaneden enfeksiyon galiba denilip tıp fakültesine gönderildik...
orda hemen çocuk cerrahi profu muayene etti,ultrason çekildi, kadın bide beni korkutmazmı umarım yumurtalıklarını etkilememiştir diye...
ultrasonda yumurtalıkları zarar görmemiş dediler,acilen ameliyat olması lazımmış... bebeğimin muayeneler ve ultrason sırasında ağlarken sesi kısıldı,mahvoldu,tabi bende onunla....
netice itibariyle salı ameliyat oluyoruz,dualarınıza ihtiycım var,çok korkuyorum...
sabaha kadar uyuyamadım,ama kızım şimdi sakin Allahtan...
Hastanede bile kalmıycaksınız ,3-4 saatte taburcu ederiz ,çok kısa bi operasyon dedi,ama ne denirse densin olmuyor...

lütfen çevrenizde bu ameliyatı olanlar yada bu konuda bilgi sahibi olan varmı?..
sabaha kadar interneti hatmettim iyice kafam bulandı

lütfen bebeklerinize dikkat edin