• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

eşim yok diye kardeşi alışverişe gidiyor bana siparişlerimi verdim tabi bunların iiçinde tatlılar ve çukulatalarda var sabırsızlıkla bekliyorummmm
buarada dünden beri 2. neskafemi içtim ya çok özlemiştim ama sırf sütlü yapıyorum ve 3ü1 arada olanlardan ayy inşallah çok zararlı değildir google amcaya sorayım bi

kızlar ya sarı bıngıldak nedir diye sormuştum sizlere de cevap veren olmamıştı.demin hemşire görümcem geldi.ona gösterdim kafasındaki sarı lekeleri.meğer konakmış.yeni yeni oluşmya başlamış.zeytinyağı sürcem banyodn önce

bu arada bişey daha sorcam.bebişlerimize verem aşısı yapıldı ya hani koldan,oranın yara olması lazımmış.ama oğlumda olmadı.sizin bebişlerinizin yara oldu mu?

özlemcim o değil canım 2010 ARALIK ANNELERİ yaz sadece çıkması lazım ya evet grup canım katıl gibi bişey var sanırım o dediğin grup başka, ayy en iyisi ben seni ekliyim canım ama nerden anlıcam hangisinin sen olduğunu :))

Eliz'in resmini profil resmi yaptım.Evet canım bi el at yavv ekle beni , hallet şu işi : )

eşim yok diye kardeşi alışverişe gidiyor bana siparişlerimi verdim tabi bunların iiçinde tatlılar ve çukulatalarda var sabırsızlıkla bekliyorummmm
buarada dünden beri 2. neskafemi içtim ya çok özlemiştim ama sırf sütlü yapıyorum ve 3ü1 arada olanlardan ayy inşallah çok zararlı değildir google amcaya sorayım bi

Sor bakim google amcaya :) Bende içmek için su koymuştum o arada oğluş kustu temizliğe daldım demliği yaktım valla :27: Aklıma gelmişken tekrar gidim su koyuyum :)))

Eliz'in resmini profil resmi yaptım.Evet canım bi el at yavv ekle beni , hallet şu işi : )

OO hanfendi gelceniz yani face :46: Gelde gül cemalini görelim bir kız.Özlemişim zaten senide :)) KK yıda :34:

Ne kadar pissin.Şimdi gelde dolaptaki -yer fıstıklı metro- çukulotayı yeme :59: ( buda yeni çıkmış çok gozel )

kızlar moralim sıfır...:14::14:
kızımın sürekli huzursuzluğunun sebebi sonunda anlaşıldı,kasığında fıtık oluşmuş...
dün akşam 10 gibi banyosunu yaptırdıktan sonra bezini takarken sağ kasığında hafif bi şişlik farkettim,buda nesi diye elimi dokununca çocuk resmen çıldırdı ve dışarıya kendi yumruğu büyüklüğünde bi şişlik fırladı,tabi bende aklımı kaçırdım nerdeyse... anneme babam haber verip en yakın hastaneye koştuk.koskoca büyükşehirde onlarca özel hastane var ama acillerinde ultrason yok,hastaneden enfeksiyon galiba denilip tıp fakültesine gönderildik...
orda hemen çocuk cerrahi profu muayene etti,ultrason çekildi, kadın bide beni korkutmazmı umarım yumurtalıklarını etkilememiştir diye...
ultrasonda yumurtalıkları zarar görmemiş dediler,acilen ameliyat olması lazımmış... bebeğimin muayeneler ve ultrason sırasında ağlarken sesi kısıldı,mahvoldu,tabi bende onunla....
netice itibariyle salı ameliyat oluyoruz,dualarınıza ihtiycım var,çok korkuyorum...
sabaha kadar uyuyamadım,ama kızım şimdi sakin Allahtan...
Hastanede bile kalmıycaksınız ,3-4 saatte taburcu ederiz ,çok kısa bi operasyon dedi,ama ne denirse densin olmuyor...:14::14::14:
lütfen çevrenizde bu ameliyatı olanlar yada bu konuda bilgi sahibi olan varmı?..
sabaha kadar interneti hatmettim iyice kafam bulandı :25::25::25:
lütfen bebeklerinize dikkat edin:58:

canım benim üzülme lütfen. bunlar bebişlerin başına gelebilicek şeyler.
burcunun aoğluşu da oldu. ben bakamadım face de bak kızlar sölüyo güzel geçmiş
inşallah en yakın zmanda atlatır.dualrımız tabi sizinle. Allah şifa versin ttalım

canım ben derya byz dan bahsetmıstım ama sende bır ara spora baslamak fılan ıstıodun eger baslamıssan tabıkı bu sende olabılırsın .. hakkını vermek lazım demı ama ...:71::71:
yaaaaaaaaaa biliodummmm:))))
zaten üstüme alınamdım çünkü spor falan yapmıyorum.
pazartesi başlıyım diyorum
ama bu homili gırtlaklık halinden kurtulmam gerek.
aslına çok yemek yemiyorum normal yani. daha azını yesem aç kalmam demek
ama tatlıya hamurişine düşkünlük ne olucak
tatlısız olmuo

estamp geçmiş olsun canım ya. seni anlıyorum .duam seninle.RAbbim şifa verir inşallah.

ya kızlar ben de bişey sorucam.bugün farkettim.bebeğimin ön bıngıldağında sarı renkli deri oluşumu var.kabarık değil kii konak diyeyim.sadece sarı renk var.nedir acep?bilgisi olan var mı?

canım konak başlangıcı onalr.
benim kızımda da vardı
zeytinyağını sür bazen ben içine karbonat da koyyodum az miktarda
banyodan önce 2 saat kadar beklet.yumuşasın
tara ve banyo yaptır ama çok iyi durula.
bizim kalmadı

ya benımde alısverıse cıkmam lazım oglumun gıysılerı azaldı. bodylerı artık kucuk gelmeye basladı.havalarda serın bu ara .. hem kendımde bunaldım. dusundumde madem kıyafet alamıyoruz kılolar yuzunden ayakkabı alabılırz ... su an sankı alısverıs yapsam rahatlıcakmısımm gıbı gelıo yınede emın degılım :26::26:

ayyy sorma sorma evde kala kala hepimiz kafayı yedik
deli ibi alışveriş yapmak istiosun yapamıosun
çıksan da bişi bulamıyosun
ben sinir olup gelmiştim.
şimdi bir d eyeniz sezon herşey çok pahalı
alıcam pahalı pahalaı belki kilo evricem ki hiç umudum yok sonra at kenara giyeöicem
ben eldekilerle idare etmeye çalışıyorum
desemde yine almışım bişiler düşününce ama bluz badi hırka tarzı şeyler.
bende hep alışevriş siteelrine bakıyorum. markafoni vs.
ve geçen kendime hakim olamayıp bişiler sipariş ettim
ve bu ayakkabı.
kendime aldım hadi neyse eşimede aldım. hadi kızım ğzülmesin diye ona da aldım
deli gibi. bakalım olucakmı
inşallah olur
yoka kocişin dilinden kurtulamam
ben demedimmi diye
dalga geçer artık

kızlar ya sarı bıngıldak nedir diye sormuştum sizlere de cevap veren olmamıştı.demin hemşire görümcem geldi.ona gösterdim kafasındaki sarı lekeleri.meğer konakmış.yeni yeni oluşmya başlamış.zeytinyağı sürcem banyodn önce

bu arada bişey daha sorcam.bebişlerimize verem aşısı yapıldı ya hani koldan,oranın yara olması lazımmış.ama oğlumda olmadı.sizin bebişlerinizin yara oldu mu?

evet yapıldı canım bizimki minik yara olmuş sanki.aşı yapılan yeri belliydi yani

Benimkinde deyok canim.bana mi cekmis nedir.lise sondayken bana da tekrardan verem asi yapilmisti.o zamana kadarkiler tutmamis:1:

Ne kadar pissin.Şimdi gelde dolaptaki -yer fıstıklı metro- çukulotayı yeme :59: ( buda yeni çıkmış çok gozel )

Sor bakim google amcaya :) Bende içmek için su koymuştum o arada oğluş kustu temizliğe daldım demliği yaktım valla :27: Aklıma gelmişken tekrar gidim su koyuyum :)))

OO hanfendi gelceniz yani face :46: Gelde gül cemalini görelim bir kız.Özlemişim zaten senide :)) KK yıda :34:

Hee geliyorum, dandirikten bir hesap aldım işte: ) ne ediyorsunuz bakalım şu facebookkk da :9:

canım bizimkide yara falan bişey olmadı ya hatta geçen annem dedi olursa aşı tuttu demekti eskiden şimdi yeni aşılar bölemi ki acaba dedi bilmiyorum valla dedim acaba tutmadımı şimdi bizim aşılar yani :))
şimdi ekledim canım seni gerisini face ten hallederiz biz

ayyy canım çok mu kustu yavrucak,sen tekrar su koy madem bende daha bakamadım kızımı emziriyodum bakalım ne kadar zararları varmış şu neskafenin off güzel şeylerde hep zararlı ya

Benimkinde deyok canim.bana mi cekmis nedir.lise sondayken bana da tekrardan verem asi yapilmisti.o zamana kadarkiler tutmamis:1:

ay tutmamış mı oluyor şimdi?görümcem eskiden tahlil yapılır tutmamışsa aşı tekrrlanır dedi.
offf.yin mi aşı?du ben bi dr.sorayım aylık muayenede.ona göre bakıcaz artık

canım bizimkide yara falan bişey olmadı ya hatta geçen annem dedi olursa aşı tuttu demekti eskiden şimdi yeni aşılar bölemi ki acaba dedi bilmiyorum valla dedim acaba tutmadımı şimdi bizim aşılar yani :))

şimdi ekledim canım seni gerisini face ten hallederiz biz

ayyy canım çok mu kustu yavrucak,sen tekrar su koy madem bende daha bakamadım kızımı emziriyodum bakalım ne kadar zararları varmış şu neskafenin off güzel şeylerde hep zararlı ya

Sorma kusu ben battım kendi battı koltuk battı :27: Büyük ihtimal gaz çıkarıyım derken hepsi geldi kuzumun.Keyfi yerinde bakındı uyudu.Şimdi uyandı bana bakıyor :1: Gelde sağıyım seni diye :34: Gelirim ben yine :)

Sorma kusu ben battım kendi battı koltuk battı :27: Büyük ihtimal gaz çıkarıyım derken hepsi geldi kuzumun.Keyfi yerinde bakındı uyudu.Şimdi uyandı bana bakıyor :1: Gelde sağıyım seni diye :34: Gelirim ben yine :)
:1::1:
ben de takılıyorum bazen mandıra mıyım diye?

yaşasın kötülükkk,ben yemicektim aslında sırf seni yedirmek için yazdım benden zayıfsın şuan,bunu alt üst etmem lazım :9: ekledim seni
Hee geliyorum, dandirikten bir hesap aldım işte: ) ne ediyorsunuz bakalım şu facebookkk da :9:

hep seni çekiştirdik dün ohhhhh

ya bizimkide kustuktan sonra hemen tekrar meme aranıyor ellerini emmeye başlıyor bende tekrar v-meme veriyordum öle uyuyordu,böle süt yetmezki onlara ya aman kusmasınlar hiç ya bebişler
Bana da yara olmasi lazim demislerdir.ignenin yapildigi yer bile gorunmuyor kac gundur:19:

ya bizimde öle canım ilk bikaç gün sinek ısırığı gibiydi şimdi o bile yok sonradanmı oluşcak acaba,ben yaptırmam bidaha,biz aşıdan çok çektik yaww

ya bizimkide kustuktan sonra hemen tekrar meme aranıyor ellerini emmeye başlıyor bende tekrar v-meme veriyordum öle uyuyordu,böle süt yetmezki onlara ya aman kusmasınlar hiç ya bebişler

ya bizimde öle canım ilk bikaç gün sinek ısırığı gibiydi şimdi o bile yok sonradanmı oluşcak acaba,ben yaptırmam bidaha,biz aşıdan çok çektik yaww

Bilmem ki yaptirmamak da bir risk.hastaligi gectim,lisedeyken bana asi olmak istiyor musun diye sormadilar.6 aydan fazla surmustu iyilesmesi,canim da cok yanmisti:(( bir yandan uni hazirlik kursu bir yandan okul oteki yanda aciyan kolum....ahhh genclikkk:82:

Back
X