cnm sür tabi kendi kafan göre kesmeCanım doktorum krem vermişdi tekrar onumu kullansam cevap yazdığın için teşekkür ederim zor olunca korkuyorum
ay cnm ya ben olmadım hiçkızlar yarın histereskopi olabilirim. nasıl bişey acı çokmu.yardımcı olursanız sevinirim
1084. sayfa açılmıyor, sistem bakımda mesajı çıkıyor. 2 saattir giremedim. Herkesler nerede???
,reno cnm benim yakın arkadasımda hamileliği süresince idrar ylu iltihabı gecmedi.sonunda doğurdu gecti. ama için rahat olsun bebeği masallah gayet iyi doğdu halada fazlasıyla iyi.çok yaramaz
gelbebekcim o gün hemen taburcu olunuyomu arkadasım.birde uyandıktan sonra ağrın falan olmuyomu
merhaba tatlı anne adayları salı günü transferim oldu ve 3 saat yattıktan sonra arabamızla uzanarak 7 saatlik yolculukla eve geldim evde genelde uzanıyorum size sorum ben badem fındık ceviz ve acı biber yedim bunlar embiryolarıma zarar verirmi galiba bunları yememek lazımmış ne olur yardım görüşlerinize ihtiyacım var ve birr gebe olarak ne olur bana dua edrmisiniz inci tanelerim bana sımsıkı tutunsunlar ve beni bırakmasınlar diye
merhaba tatlı anne adayları salı günü transferim oldu ve 3 saat yattıktan sonra arabamızla uzanarak 7 saatlik yolculukla eve geldim evde genelde uzanıyorum size sorum ben badem fındık ceviz ve acı biber yedim bunlar embiryolarıma zarar verirmi galiba bunları yememek lazımmış ne olur yardım görüşlerinize ihtiyacım var ve birr gebe olarak ne olur bana dua edrmisiniz inci tanelerim bana sımsıkı tutunsunlar ve beni bırakmasınlar diye
Merhaba arkadaşlar bende kız annesi olacam 18 haftalık olduk ama ben hala tedirginim korkuyorum sizde de oluyormu arkadaşlar bide geçen ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim dünden beri vajinamda yanma hissi var ve vel ağrısı neden oluyor anlamadım bebeğimi etkilermi
Yarın bebeğimle benim günüm dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim oyyy çok özledimmm yavrumu teyzeleri :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?