2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Canım doktorum krem vermişdi tekrar onumu kullansam cevap yazdığın için teşekkür ederim zor olunca korkuyorum
cnm sür tabi kendi kafan göre kesme
bende de vajinal kaşıntı olmuştu doktor bi krem vardi evel allah onla geçti deliricektim
yoksa mantara çeviricekti
sür sen sür ihmal etme

kızlar yarın histereskopi olabilirim. nasıl bişey acı çokmu.yardımcı olursanız sevinirim
ay cnm ya ben olmadım hiç
allah yardımcın olsun
inşallah sıkıntısız geçer
hem biraz acısa bile sonu ii çıksın bebişlerimiz için herşeye değer

1084. sayfa açılmıyor, sistem bakımda mesajı çıkıyor. 2 saattir giremedim. Herkesler nerede???

pelin googledan forumun adını yazıp öle giriyorum
başka türlü girmiyo sinir geldi bizede ki muhtemelen bu yazdıklarımız sistem bakımda olduğu için gidecek dönücez bilmem kaç gün önceye

Ayseece;

Cok kolay bir islem merak etme.. Genelde uyutuyorlar, ben tam uyumadim ama kafam guzeldi;-)) Dr kamera ile rahime bakip herhangibir terslik vs var mi diye bakiyor. ayilinca da taburcu ediyorlar zaten. Islem sonrasi kanama ya da agri olabilir diyorlar. Ben de ikiside olmadi. Agri olursa zaten agri kesici vs alabilirsin.. Asiri kanamaniz olursa da hemen dr unuzu arayin diye tembih ediyorlar zaten.. Gecmis olsun simdiden..

patly sağol cnm içimi rahatlattınız.benim rahim duvarı kalın.birde işte rahim şöyle bakılcak.uyanınca ağrın oldumu.rahim filmiyle nasıl acısı.doğrusu ben ondada uyutuldumda.yardımcı olursan sevinirimi cnm

Ayseecim bilmiyorum rahim fimi cektirmedim direk histereskopi yaptilar tedavinin en basinda.. Korkma biri acidi diye digeri de aciycak birsey yok. Zaten agri kesici falan alabilirsin kramplarin olursa.. icin rahat olsunn..

merhaba tatlı anne adayları salı günü transferim oldu ve 3 saat yattıktan sonra arabamızla uzanarak 7 saatlik yolculukla eve geldim evde genelde uzanıyorum size sorum ben badem fındık ceviz ve acı biber yedim bunlar embiryolarıma zarar verirmi galiba bunları yememek lazımmış ne olur yardım görüşlerinize ihtiyacım var ve birr gebe olarak ne olur bana dua edrmisiniz inci tanelerim bana sımsıkı tutunsunlar ve beni bırakmasınlar diye

gelbebekcim o gün hemen taburcu olunuyomu arkadasım.birde uyandıktan sonra ağrın falan olmuyomu

hemen taburcu olacaksın ayşeece hiç merak etme..ben uyandıktan sonra hiççç bişii hissetmedim ne ağrı ne sancı çok hafif kanama oldu bir iki damla ki söylemişti doktorum zaten onun haricinde hiçç bişii olmadı hiç merak etme bi sorun yoksa 15 dak. sürüor işlem..sonra istersen ağrı kesici alabiliyorsn ben hiç gerek duymamıştım..sen nerde yaptıracaksın histereskopiyi?

aral merhaba tedavin hayırlı olsun bebeklerin hep seninle olsun umarım..sakın kafanı bu tarz şeylerle yorma bu tutunma olayı öyle pek yediğinle içtiğinle ilgili bişi değil bende saydıklarının hepsini yemiştim için rahat olsun..ama yiyebilirsen taze ananas yemeye çalış tutunmada etkisi var demişlerdi bana ben çok tükettim 2. günden sonrA bilmiorum etkisi oldu mu ..sen hep pozitif düşün hiç moralini bozma dua et inan bana seninle kalacaklarsa ne olursa olsun kalacaklar...senin için en güseli nasıl olcaksa o olacak, doğru zaman ne zamansa o zaman olacak..

Bende KK den okuyup badem, ananas tuketmistim;-)) Bir de cok gezinmedim ilk 3 gun dinlendim hep..

Ezgi hakli pozitif dusun zaten tutunmayi engelleseydi sakin yemeyin derlerdi Drlar.. Aci biber vs de tuvalete cikma isinde zorlanmayin diye yemeyin diyorlardir..

sağolun güzel anne adayları içimi rahatlattınız umarım rabbim nasip etmiştir ve bebeişlerim benimledir ve beni bırakmzalar

Transferin hayırlı olsun arkadaşım... Bu yazdıklarından ben de çok tükettim, hem de deliler gibi:))) Badem, ceviz özellikle ye zaten:)) ben daha transfer masasında iken yedim bunları:) benim transferime giren hemşirem başımda beklerken cebinden çıkardı cıkardı bana yedirdi:))) eve döndükten sonra da dinlendim bol bol.. ve arnavut biberi ile yapılmış domates ezmeli sirkeli acı turşu yedim, cevizle beraber.. Napiim canım onları çekiyodu:))))))

Kısacası bu yazdıkların aksine çok faydalı, bir tek acı konusunda Patly doğru demiş, tuvalette canını yakabilir:) Gelbebek de ananası yazmış.. o da çok önemli.. Ben günde 3-4 dilim anansı bir kivi ile blendırdan geçirip yiyordum.. Ananasın ciddi etkisi olduğu söyleniyor ceviz ve bademin yanı sıra..

ŞANSIN BOL OLSUN

Reno; idrar yolu enfeksiyonu ciddiye alınmalı, bence doktorunla görüş... Ben de geçirdim, ve doktorum hemen tedaviye başladı.. Normal zamanda belki kolayca atlatabileceğimiz bu olaylar gebelikte sakıncalı olabilir... En ufak detayların üzerinde durmakta fayda var hastalıklar konusunda....

günaydın kızlarrrrrrrrrrr:)))))))) aralcım ben ananas ceviz dut kurusu kayısı bunları yedim canım ve dinlendim öyle hiç kalkmadım diyemem ama güzel şekilde dinlendim evin içinde gezintiler yaptım inşallah bütün kalbimle dua ediyorum kısa zamanda meleğinin güzel haberlerini alırsın RABBİM HERKESE NASİP EYLESİN HİÇBİRİMİZ O GÜNLERİ UNUTMADIK ....

Yarın bebeğimle benim günüm dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim oyyy çok özledimmm yavrumu teyzeleri :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…