2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Herkese Merhaba..

Biz iyiyiz;-)) Ayaklarimin sislikleri indi cok sukur. Fazla ayakta kalmaya gelmeyecek herhalde bundan sonra.. Oturdugum yerden ayagima getirin lutfen diye soylemeye bahanem olacak herhalde;-))

Arim, balim buralardayim canim.. Ayni tas ayni hamam derler ya o hesap.. Nazarlik bir tarafim yok sistim vallahi;-)) Allahtan dr lar burda fazla ustelemiyorlar kilo alimini aliskinlar herhalde..

Mervecim cok sagol cibinlik bilgileri icin. O zaman annem sorsun bakalim dikebiliriz diyen cikacak mi. Artik olmadi burdan alirim. Zaten perili cibinlik indirime de girmis hali hazirda..Bulusma isini cok iyi yapmissiniz. Bol bol sohbet edin bizim yerimize de..

Pelin, ben de hafta-ay ikileminden biktim vallahi. Ay olarak soyluyorum ama ee kac ay oluyo yani diye soruyorlar. Su aralar 6 aylik degip geciyorum vallahi.. Bu arada burda 3. trimester in baslangici 28. hafta kabul ediliyor. 1,5 hafta sonra 3. trimester a baslamis olucagiz ins.. Daha once linkini vermistim Tracy Hogg un burda cokca tavsiye edilen kitabi bu; TR deki de belki aynisidir.

http://www.amazon.com/Baby-Whispere...2?ie=UTF8&s=books&qid=1283368718&sr=8-2-spell

Aysecim dogum gunun kutlu olsun..Uzm kendini Dr un zaten cok guzel anlatmiss.. Her hamilelik farkli ilerliyor neden insanlar baskalariyla kiyaslarlar ki. BIz zaten hamile kalmadan aldik kilolari.. Suyun da duzene girer inss. Sen kalbini ferah tut...

Kiskanclik olayi bizde soz konusu olmaz gibime geliyor. Zaten yalniziz. Tr ye gidince de kizima ifadeler, simalar yabanci gelir anasinin kucagindan inmez dermisimm;-))) LoL... Ayy gitsin herkese, yabancilik cekmesin... saka yaptim saka-))

günaydınnnnnnnnnnnn.... ilk ben geldim bu sabah.. bu sabah çiçekle bana....
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydınnnnnnn sevgi ilk sen gelmişsin patly yok onun yerine benden sana
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

teyzelerimiz merhabaaaa biz geldiiiikkk hamilelik şekerimiz gayet normal çıktı fakkaaaat açlık kan şekerimiz çok düşük çıktı şimdi pazar gününde beri hergün serum yiyoruz dr kanımızı arttırmaya çalışıyo ,,bol bol pirzola biftek ye dedi aksine bende hamileliğim boyunca etten tiksindim resmen zorla yiyorum

CANIM BENİM YA.. YA NOLUR ŞU SONUÇLAR HEP GÜZEL ÇIKSA.. NEYSE ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN.. BENDE TIRSIYORUM ŞEKER YÜKLEMESİNDEN ASLINDA.. BİZİM AİLEDE ŞEKER HASTASI HİÇ YOK.. AMA YİNE DE BELLİ OLMAZ.. YA BANA DA ET YE DERSE DOKTOR.. IYYY NEFRET EDERİM BEN KIRMIZI ETTEN.. OF YA...
inş cnm bende onu umuyorm ama ne zaman şeker yüklemesi yapcak d.r bilmiyorm benim moralim çok bozuk die kendi d.r aradı gel bir ben bakım dedi korkma bir şey olmaz diyet yaparsın dedi biz ayrıntılı ultrasyona başka d.r gittik oda resmen sinirlerimi bozdu yanındaki hemşire 8 aylık hamileymiş neymiş o 8 ayda sadece 6 kilo almış sen 5 ayda 12 kilo almışsın dedi şimdi anormallik sende mi ondamı dedi tabiki sende dedii çok moralim bozuldı kesinlikle sende şeker var dedi:((((((((((((( bende çok üzüldüm ümit beye anlattım oda herkesin bünyesi bir degil sakın kafana takma seni ben takip ediyorm kızında sende gayet iyisin dedi saolsun moral verdi hem senn bebegin tüp bebek dünya kadar hormon yedin normal kilo azacık fazlan var dedii aaslında kilom fazla bende biliyorm ama o bana moral veriyorr iştee:kedi: :kedi: :kedi:neyse tek umudum şekerimin çıkmamasın inş çıkmaz zaten ekmek falan hiç kulanmaıyorm ben nasıl kilo alıyorm onuda anlamadım valla yemem çok az offfff her neyse inş daha fazla şişmem:(((
AYŞEM SEN O GERİZEKALI DOKTORLARA BAKMA GÖZÜNÜ SEVEYİM.. ZATEN SENİN GEÇMİŞİNİ BİLMİYORLARSA HİÇ TAKMA KİLON HAKKINDA SÖYLEDİKLERİNİ.. O HEMŞİREDE O KADAR HORMON İĞNESİNİ YESEYDİ DE GÖRSEYDİK 6 AYDA KAÇ KİLO ALDIĞINI.. İNSANIN SİNİRİNİ BOZMAKTAN BAŞKA BİŞİY YAPTIKLARI YOKYA..
BU ARADA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM.. MELEĞİN VE EŞİNLE UZUN BİR ÖMÜR DİLERİM..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba kızlar nasılsınız

güzel haberlerinizi okuyorum....

biz de dün doktora gittik, doktor yine 1,5-2 hafta ileridesin dedi maşallah 950 gr olmuş tontonum :nazar:

iri bebiş olabilme potansiyeli var dedi

kardeşimin bebişleride hep 4,5 kilo oldu
bilmiyorum artık

benim tek dileğim cümlemiz için sağlıkla hayırla doğmaları... çok çektik, Rabbim bu dönemlerde kolaylık versin inşallah
Rabbim ailelerimizi , eşlerimizi bebişlerimizi korusun sağlıklı uzun mürlü beraber yıllar versin inşallah kaydirigubbakcemile3
CANIM MAŞALLAH MELEĞİNE.. E 1 KİLO REKORUNA YAKLAŞMIŞ.. DUALARIN İÇİN DE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..
AMİNNNNNNNNNNN.......
günaydınnnnnnn sevgi ilk sen gelmişsin patly yok onun yerine benden sana
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

GÜNAYDIN EZGİCİM.. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. BİZ DE İKİNCİ OLARAK SANA ÖPÜCÜKLER GÖNDERİYORUZ KIZIMLA..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnn kızlarrrr:))))))) buğün perşembe ohhh az kaldı bebişimle buluşmaya cmt sabah erkenden sözleştik oğlumla :)))))))))

Günaydın :))) Stickerlarımız geldiii... Çok mutluyuz. Yapıştırmak için sabırsızlanıyorum :emir_bebek:

Patly haklısın canım, "what to expect"'e göre bugün 3. trimestr başladı. 28. haftaya başladık hayırlısıyla. Kaan dün bayağı hareketliydi. Özellikle akşam sağ-sol kroşeler ve tekmelerle haşat etti beni :) Bazen kendimi kum torbası gibi hissediyorum lol :)
Karnım büyümeye devam ediyor. Dün bizim şirkette benden 1 ay önde olan bir arkadaşlar asansörde karşılaştık. Benim karnım onunkşnden büyüktü :) Doğuma 3 ay var dediğimde kimse inanmıyor :olmaz:
Son 3 haftaya kadar ofise gelebeilecek durumda olurum inşallah.
İzne 8 haftam kaldı, bunun 1 haftası da tatil :)))))

günaydınnnn kızlarrrr:))))))) buğün perşembe ohhh az kaldı bebişimle buluşmaya cmt sabah erkenden sözleştik oğlumla :)))))))))
günaydın şebocum.. bizde kısmetse cumartesi öğleden sonra buluşucaz kızımla.. babamız çok özledi.. yoksa bayramdan sonra gidicektik.. o zaman çabuk gelsin cumartesi..

Günaydın :))) Stickerlarımız geldiii... Çok mutluyuz. Yapıştırmak için sabırsızlanıyorum :emir_bebek:

Patly haklısın canım, "what to expect"'e göre bugün 3. trimestr başladı. 28. haftaya başladık hayırlısıyla. Kaan dün bayağı hareketliydi. Özellikle akşam sağ-sol kroşeler ve tekmelerle haşat etti beni :) Bazen kendimi kum torbası gibi hissediyorum lol :)
Karnım büyümeye devam ediyor. Dün bizim şirkette benden 1 ay önde olan bir arkadaşlar asansörde karşılaştık. Benim karnım onunkşnden büyüktü :) Doğuma 3 ay var dediğimde kimse inanmıyor :olmaz:
Son 3 haftaya kadar ofise gelebeilecek durumda olurum inşallah.
İzne 8 haftam kaldı, bunun 1 haftası da tatil :)))))

annesi artık kaan abi oldu.. maşallah.. öyle şikayet etme bakiim..
kız böyle 8 hafta falan deyince ay bi az geldi.. ama çok var daha ühüü.....

Sevgi ya bana da çok gibi geliyor ama durup düşününce çoğu bitti vallahi de azı kaldı. Şimdi hiç değilse oyalanıyoruz, iş güç günler daha çabuk geçiyor. Son 3 hafta evde nasıl geçecek ben onu düşünüyorum daha çok. Bir de bu karınla sağdan sola yuvarlanacağım ancak kaydirigubbakcemile3 O yüzden acele ediyorum oğlanın odasını falan hazır edeyim diye. Dün akşam balkonu boşalttım, toparladım, eğil kalk nefes nefese kaldım. Sabah evden servisin beni aldığı yere kadar 5 dk'da zor yürüdüm. Hafif yokuş ve hayatımda bu kadar yavaş yürüdüğümü hatırlamıyorum. Eskiden uçuyormuşum da haberim yokmuş :)))

Günaydın kızlaaarr:))))

Siteye girdim önce foruma giremedim, sonra foruma girdim topic'e giremedim, en sonunda nickimi aratıp topic'i buldum da öyle girdim!....

Bakımdaymış forum hesapta?...

günaydın fıstıklar

sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum

ÇEKİLİŞŞŞ

hepimzin ortak belirlediği bir limitle
birbirimize hediye almak hatıra bırakmak amacı ile kk da gelenekselleşmiş bu durumdan bizde mahrum kalmayalım dedim

ben sürprizi kaçmasın diye şöle yapmayı düşünmüştüm bir hafta boyuncada bu konu gündemde kalacaktır fikirlerinize açığım

bnm düşüncem ,

*öncelikle bir üst limit ve alt limit belirlenecek herkesin kesesi göz önünde bulundurularak
*sonrasında katılmak isteyenler arkadaşlar belirtecek
*kargolamak veya kredi kartı ile ödeyerek netten alım yapıp göndereceğimiz arkadaşımızın adresini yazmak gibi yöntemlerle hediyelerimiz ulaştırabiliriz
*tüm katılmak isteyenlerin kime alacağı kurra ile belirlenecek
*ve bu kişiler sadece kime hediye göndericeklerini bilip bu konuyu paylaşmayacaklar özelden bile

ben şöle düşündüm mesela
10 kişi katılmak istedi öncelikle alfabetik sıra ile katılanları listelicem
daha sonra onların adını minik kağıtlara yazıcam
alfabetik sıra ile örneğin ayşe için çekiyorum dicem ve çekicem diyelim x kişi çıktı onun adının yanına bu kişiyi yazıcam
bunu benden başka kimse bilmicek sonra ayşeye dicem ki x kişiye alıyorsun ayşe aldığı kişiyi bilecek ama ona alanı bilmicek
herkes adreslerini bana özelden yada mail yoluyla gönderebilir bende saklı kalacaktır

önce böle yapacaktım sonra aklıma daha süper bir fikir geldi açıkçası çekilişi tek başıma yapmak hakkaniyetli olmayacaktı içime sinmeyecekti o sebepten buluşma günü yapalım herkesin gözü önünde çekelim ama ben ve bir şahit bilsin kime kimin alacağını ve kimse kimseye sölemesin

not:ağırlaştığımız zaman bu işlerle uğraşamayız diye ve cinsiyetlerimiz hemen hemen hepimizin yeni belli oldu diye bu işi bu zaman bıraktım

katılmak isteyenler klütfen ayrıca özelden de msj atarsa sevinirim

1913.jpg
[/B][/FONT][/QUOTE]

Son düzenleme:
BULUŞMA :

TARİH:18 EYLÜL 2010
YER : OPTİMUM AVM istanbul anadolu yakası
SAAT :15:00
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

GELMEK İSTEYENLERE DUYRULUR

Bana da uyar Merve'cim, ben de katılırım :)

Limit konusunda alt limit 50 desek? Üst limit biraz karışık, ona yorum yapamadım :)

Merveciim, fikir çok güzel... Katılırım ben de büyük bir zevk ile... ancak limit konusunda hiç yorum yapamıyorum... Herkesin bütçesi kendisine özel.. Sonuçta bu hatırlamak ve hatırlanmak... 5TL ye de oluur; 500 TL ye de... Kimseyi yormasın, zorlamasın derim.. herkes gönlünden kopanı alsın... kimseyi yormayacak bir bedel belirlensin ya da... şimdi katılmak isteyen bir arkadaşımız sırf alt limit yüksek geldi katılmamazlık yapmasın... Sonuçta amacımız beraber geçirdiğimiz bu sürece ait bir anı...

Şimdilik fikrimi yazdım, herkes paylaşsın, ben ne karar çıkarsa uyarım canım canım arkadaşım.

mervem bende varım tabiki.. ama fundama katılıyorum.. aralık annelerinin çekiliş şartları bana makul geldi..
Kurallar,

1. HEDİYELER EKİM AYINDA GÖNDERELİCEKTİR
2. LİMİTİMİZ 30 LİRA OLUP, KARGO BEDELİ HARİÇTİR.
3. KARGO BEDELİ GÖNDERİCİYE AİTTİR
4. HEDİYELERİ KİME YOLLAYACAĞINIZI BİLECEKSİNİZ AMA HEDİYENİZİN KİMDEN GELECEĞİ SÜPRİZ OLACAK, ADRESLER BENDE TOPLANACAK BEN SİZLERE GÖNDERECEĞİM.

siz ne diyorsunuz..

Back