2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar dedik ki alt sınır diye birşey olmasın üst sınır maximum 50 olsun

dediğiniz gibi belki katılmak isteyecek alt sınır uymayacak

üst sınır koymak zorundayız ve lütfen uyulsun çünkü diyelim ben x kişiye çıktım 10 tl lik bişey aldım x kişi bana 70-80 tl lik bişey alırsa mahçup olabilirim

üst sınır 30 mu olsun 50 mi ona karar veremedim

KARGO ÜCRETİNİ GÖNDEREN ÖDESİN

OK TO

mervem bence üst sınır 30 olsun.. hatta meblağ 30 olsun.. herkes 30 liralık cici yada ciciler alsın... hatta elinden gelenler kendileri bile yapabilirler..

bana da 30 mantıklı geldi, şöyle bir aldığım/baktığım şeyleri düşünüyorum da, o rakamı tek başına geçen pek az şey var, zaten bu rakamı geçenler de her şekilde hepimizin yetecek kadarını mutlaka almış olacağı şeyler (banyo takımı, sterilizer, nevresim takımı vb) olacak. Zaten hepimiz nasılsa alınmıştır düşüncesiyle sayıca fazlasına sahip olmanın sorun olmayacağı kıyafet oyuncak vb. şeyler alacağız. Hem katılımı yüksek tutmak hem de tekrara girmemek için bence 30 idealdir.

bence de süper fikirrr merveeeeeee

ben varım üst sınır 30 uygun alt sırın olmaması da ...adresleri sana mı yollayacağız mervem??

Merhaba arkadaşlar bende kız annesi olacam 18 haftalık olduk ama ben hala tedirginim korkuyorum sizde de oluyormu arkadaşlar bide geçen ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim dünden beri vajinamda yanma hissi var ve vel ağrısı neden oluyor anlamadım bebeğimi etkilermi

Bizde katılıyoyuz kızlay bu güzey oyaya kızımla
hangisine cnm cm bulşmaya mı
çekilişe mi
yaa merve senin yuzunden ortadan ikiye catlicam ben ya :) bende katilmak istiyorum ama uzaktayim nasil katilicam (

ay deme öle kuşum ya

siz uzaktasınız gurbet kuşları sizde patlyle birbirinize alın

netten gönderin nası fikir

cnm bel ağrısı çok normal idrar yolu enfeksiyonu içinde doktorun bir ilaç verdimi

Canım doktorum krem vermişdi tekrar onumu kullansam cevap yazdığın için teşekkür ederim zor olunca korkuyorum

,reno cnm benim yakın arkadasımda hamileliği süresince idrar ylu iltihabı gecmedi.sonunda doğurdu gecti. ama için rahat olsun bebeği masallah gayet iyi doğdu halada fazlasıyla iyi.çok yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…