izmirde yaşayan bir arkadaşımın tüp bebekle ilgili acil yardıma ihtiyacı var ben de bu konuda sizlerden yardım isteyeceğim.Öncelikle izmirde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bir dr veya klinik önerebilir mi?ayrıca doç dr ahmet zeki ışık hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)
- Konu Sahibi gizemli83
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?teşekkür ederim zuzu7 arkadaşımın ilk denemesi idi ancak daha transfer öncesi olumsuz sonuçlanınca biraz ümitsizliğe kapılp araştırma gereği duyduk o nedenle cevabın bizim için çok önemli tekrar teşekkürler.bu arada benim kızım da 7 aylık cümlesininkiyle bereber bizim bebekleri de allah bağışlasın inşallah
Bayanlar.Ilk gebeligi tüp bebek olup ikinciye normal yolla gebe kaliniyor,biliyormuydunuz? Görümcem üc yil önce tüp bebek yöntemiyle cocuk sahibi oldu.Simdiyse 6haftalik ikinci bebegine hamile.Hemde hic Dr.a gitmeden! Ama ilk dogumundan itibaren hic korunmadi belki normal yolla gebe kalirim diye.Ümidinizi yitirmeyin asla!Allah isteyen herkese cocuk versin.
izmirde yaşayan bir arkadaşımın tüp bebekle ilgili acil yardıma ihtiyacı var ben de bu konuda sizlerden yardım isteyeceğim.Öncelikle izmirde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bir dr veya klinik önerebilir mi?ayrıca doç dr ahmet zeki ışık hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz
canım ben o doktor adanada iken ilk denememi yapmıştım gebelik oluştu ama farklı bir durum sonucu düşük oldu bana kalırsa iyi bir doktor ben memnundum doğrusu
Herkese merhaba diyerek başlamak istiyorum;bu konu başlaığına tesadüfen ulaşmıştım tam da tedavim için gün saymaya başladığım günlerdi ve o gün bugündür hemen hemen hergün yazdıklarınızı ve yorumlarınızı okudum.İlk günden bu yana tedavim sırasında(tüp bebek),kaygılı bekleyişlerimde ve nihayet canım kızımı kucağıma aldığımda hiçbirinizi tanımıyor olsam da aslında hep yanımdaydınız ve tüm aşamalarda tıpkı bir fener gibi yolumu aydınlatan ışığım oldunuz.Şimdi ise bu konu başlığı (sanırım face yüzünden) eskisi kadar hareketli değil; bu yüzden üzüldüğümü belirtmek ve bu konuyu açarak tüm yazışmalara vesile olan gizemli başta olmak üzere hepinize teşekkür etmek için üye oldum ve duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.gerçekten hepinize teşekkür eder bebeklerinizle birlikte uzun ve mutlu bir öür dilerim...
Sevgili dost öncelikle bir bebek sahibi olmana çok sevindim onun dışında gecenin bu saatinde girdiğim forumda hiç tanımadığım bir insanın bana ve arkadaşlarıma teşekkür etmesi,bizi takip ettiğini söylemesi tüylerimi diken diken etti....Tamda çok bunaldığım bir anda içime su serpildi....Dediğin gibi burda yazışmak senin gibi belkide birçok arkadaşımızın ışığı olacak o yüzden elimden geldiği kadar girmeye çalışacağım.
Bayanlar.Ilk gebeligi tüp bebek olup ikinciye normal yolla gebe kaliniyor,biliyormuydunuz? Görümcem üc yil önce tüp bebek yöntemiyle cocuk sahibi oldu.Simdiyse 6haftalik ikinci bebegine hamile.Hemde hic Dr.a gitmeden! Ama ilk dogumundan itibaren hic korunmadi belki normal yolla gebe kalirim diye.Ümidinizi yitirmeyin asla!Allah isteyen herkese cocuk versin.
Son Cemre seninde dediğin gibi insan hiçbir zaman umudunu yitirmemeli....Rabbimin ne zaman ne yaşatacağı hiç belli olmaz bnm ağabeyiminde çocuğu olmuyor du 13 yıl sonra yengem hamile :))
Sevgili dost öncelikle bir bebek sahibi olmana çok sevindim onun dışında gecenin bu saatinde girdiğim forumda hiç tanımadığım bir insanın bana ve arkadaşlarıma teşekkür etmesi,bizi takip ettiğini söylemesi tüylerimi diken diken etti....Tamda çok bunaldığım bir anda içime su serpildi....Dediğin gibi burda yazışmak senin gibi belkide birçok arkadaşımızın ışığı olacak o yüzden elimden geldiği kadar girmeye çalışacağım.
uzun zamandır birileri tarafından farkedilmemek beni üzmüştü ve bu başlığın artık eskisi gibi olayacağını düşünmüştüm;sanırım değilmiş beni yanılttığın için tekrar teşekkür ederim gizemli(ayrıca "sevgili dost" diyerek beni çok derinlerden fethettin;sağol)
Son Cemre seninde dediğin gibi insan hiçbir zaman umudunu yitirmemeli....Rabbimin ne zaman ne yaşatacağı hiç belli olmaz bnm ağabeyiminde çocuğu olmuyor du 13 yıl sonra yengem hamile :))
evet insan umudunu yitirmemeli ben de 9 sene sonra kızımı kucağıma alabildim;tanrım isterse,kulu sabrederse oluyor.
canım cevap için geç oldu ama merak ettim şimdi nasılsınarkadaşlar merhaba, embriyo transfer edildikten sonra ne kadar yattınız. bana transfer yapıldıktan sonra 5 dak sonra sedyeye aldılar sonra odaya götürdüler. 1 saatte yatakta yattım sonra çıkış. tabi arabada her nekadar uzansakta giderken insan hırpalanıyor.
sende ölesin meralciiimmm salihim nasıllllllmerveeeeeeeeeeem harikasın ya.... sen bir tanesin valla :)))
evet insan umudunu yitirmemeli ben de 9 sene sonra kızımı kucağıma alabildim;tanrım isterse,kulu sabrederse oluyor.
aynen öyle bizler hepimiz mücadele ile aldık bebeklerimizi kucağımıza en kısa zamanda tüm kucakların dolması dileği ile
topiğimiz bir ara güzel paylaşımlarımız sayesinde sabitteydi en kısa zamanda hareketlenecek burası üzüldüm sabitten çıkarılmasına
mervecim hatırlarmısın bilmem benim eski nickim suens adım sunay.sürekli giriyorum ama topikte kimse kalmamış.herkes face taşınmış.inşallah dönersiniz. :)
Ya ben buraya nezaman ugrasam kendımı tutamayıp aglamaya baslıyorum hem stresımı hemde sevıncımı paylastım burda sızlerle ozaman burda konusmak benı nekadar rahatlatıyordu sımdı benım yuzum guldu bebegım kollarımda allahım ısteyen herkeseeee nasıp etsın bu guzel duyguyuuu hepınızı optum
Uzun zamandır girmeyince konuşacaklar birikti
Bizim minikler büyüdü umutlarımız mücizelerimiz kocaman oldu kimisinin doğum gününe bir aydan az kimisininkinede 1 ay kaldı
Şimdi en büyük telaş onların yeni yaşlarını karşılama merasimlerimiz için yaşanıyor
Bunun yanında miniklerimiz ayaklandı tutuanarak her yeri dolaşıyorlar bazı cesaretlilerde bir iki adım atıp hemen totoyu koyuyor yere daha tam anlamıyla pıtı pıtı giden bebeğimiz yok ama maaşallah hepsinin dili pabuç gibi bıdı bıdı söylenenlerde var ara ara kelime söyleyenlerde kimisi tombik kimisi narin bıcırıkların ama şu var ki hepsi ama hepsi çok hareketli çok zeki algıları çok açık motor gelişimleri çok iyi olan bebekler..
Bu grubu daha önce okuyan anneler bilirler belki yeni okuyacaklara da umut olsun
Zor sahip olunan birer inci hepsi içimizde büyüdüler ve kabuklarından çıktılar şimdi kocamaaan bir keşif içinde dünyayı keşfediyorlar ve biz kocaman insanlar onlarla yeniden küçüklüp yavaş yavaş büyüyoruz bunun yanında da şunu öğreniyoruz iyiki pes etmemişiz çünkü evlat hayatın en anlamlı olgusu ve iyiki pes etmemişiz ki insan pes etmeyince kazanıyor
bazılarımız tedaviyle ilk seferde çocuk sahibi oldu bazılarımız bu yolda hamile iken bebeğini kaybedip pes etmeyip yarı yoldan devam etti
biz mucize bebeklerin savaşçı anneleriyiz uzun bir aradan sonra tekrar ve sıcacık bir MERHABA...
SIK SIK GÖRÜŞMEK ÜZERE....
Bizim minikler büyüdü umutlarımız mücizelerimiz kocaman oldu kimisinin doğum gününe bir aydan az kimisininkinede 1 ay kaldı
Şimdi en büyük telaş onların yeni yaşlarını karşılama merasimlerimiz için yaşanıyor
Bunun yanında miniklerimiz ayaklandı tutuanarak her yeri dolaşıyorlar bazı cesaretlilerde bir iki adım atıp hemen totoyu koyuyor yere daha tam anlamıyla pıtı pıtı giden bebeğimiz yok ama maaşallah hepsinin dili pabuç gibi bıdı bıdı söylenenlerde var ara ara kelime söyleyenlerde kimisi tombik kimisi narin bıcırıkların ama şu var ki hepsi ama hepsi çok hareketli çok zeki algıları çok açık motor gelişimleri çok iyi olan bebekler..
Bu grubu daha önce okuyan anneler bilirler belki yeni okuyacaklara da umut olsun
Zor sahip olunan birer inci hepsi içimizde büyüdüler ve kabuklarından çıktılar şimdi kocamaaan bir keşif içinde dünyayı keşfediyorlar ve biz kocaman insanlar onlarla yeniden küçüklüp yavaş yavaş büyüyoruz bunun yanında da şunu öğreniyoruz iyiki pes etmemişiz çünkü evlat hayatın en anlamlı olgusu ve iyiki pes etmemişiz ki insan pes etmeyince kazanıyor
bazılarımız tedaviyle ilk seferde çocuk sahibi oldu bazılarımız bu yolda hamile iken bebeğini kaybedip pes etmeyip yarı yoldan devam etti
biz mucize bebeklerin savaşçı anneleriyiz uzun bir aradan sonra tekrar ve sıcacık bir MERHABA...
SIK SIK GÖRÜŞMEK ÜZERE....
Ya ben buraya nezaman ugrasam kendımı tutamayıp aglamaya baslıyorum hem stresımı hemde sevıncımı paylastım burda sızlerle ozaman burda konusmak benı nekadar rahatlatıyordu sımdı benım yuzum guldu bebegım kollarımda allahım ısteyen herkeseeee nasıp etsın bu guzel duyguyuuu hepınızı optum
amin canım amin
dediğin gibi gerçekten inan burası ayrı
ben bazen okuyorum linaya blog açıcam diye yaşadıklarımızı anımsamak adına
nellerrrr nelerrrr yaşamışız ve hep okuduğum zaman aaa bugün böyle olmuştu telde de bunları konuşmuştuk diyorum
burdaki paylaşımlarımız kaydedip bir metin halinde biriktireceğim
ve hepinize gödereceğim ömür oyu saklayalım
bebeklerimize okutacağımız daha özel bir şey yoktur herhalde
- 25 Temmuz 2016
- 9
- 2
- 86
- 37