Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğluşumun cicileri teyzeleri. Fakat neyi ne kadara aldığımı hatırlamıyorum. Hastane çıkışını sarı aldık bebişim sarılık olmasın diye. Bir de el emekleri var onları da daha sonra ekleriz. ınşallah hepsi sağlıkla giyer cicilerini =)
ıŞte oğluşumun yeni cicleri teyzeleri. O mavi gördüğünüzşey hastanede ve hayırlıolsuna geleninsanlara verilmek üzere aldım. ıçerisine büyük mavi ve beyaz madem şekeri koyacapım vakti gelince. Ama şekerleri bunu aldığım yerde mavi tül satılıyor ufak onlara saracağım mavi kurdale ile de bağlayacağım ağızlarını içerizine koyacağım. Üzerine de hoşgeldin demirhan öztürk yazılı ufak kağıtları zımbalayacağız eşimle. Görümcem arkasına maknatıs alıp silikon tabancası ile yapıştır diyor. Sizce nasıl olur? Birde sepetini ve kapı süsünü alacağım. Sepeti görümcem almak istedi bebek arabası gibi olanlardan alacağım dedi,tamam dedim bende. Kağı süsü olarak da biricik oğlum yazan altında leylekli olandan düşünüyorum. Eşimde beğendi odasının kapısına da güzel olur =) Birde lağusa şerbeti için bardak ve tepsi yapacağım süper olacaklar. Resimlerini çeker gönderirim. Pazartesi yine çarşıya gideceğim ve alacağım malzemeyi.
bu bebeğimin odasına ellerimle ördüğüm ve hala devam ettiğim halısı herşeyini kendim yapmak istiyorum bebek mevlid şekerlerinide kendim yapacağım halımız bitsin başladığımda onların resminide eklerim bebek odamızıda sipariş verdik ama haziran sonunda kurdurcaz evde biraz tadilat işimiz var onlar bitincede badana yapılacak odamızın bitmiş halinin resminide eklerim.bu arada halımızın renkleriyle mobilyamızın renkleri aynı krem - ceviz odamız. bunlarda cicilerimiz: