2010 Ağustos bebişlerinin cicileri

hallisna

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
2.456
8
316
İstanbul
yepyeni konumuz daha hayırlı olsun.. hihoyyyt
bu konumuzda 2010 ağustos anneleri olarak
SADECE RESıM PAYLAŞIMI YAPILACAKTIR..
amacımız,yazıların arasında paylaştığımız resimlerin kaybolmaması..
amacımız,fikir alışverişi.. aklımıza gelen-gelmeyenlerle birbirimize yardımcı olmak..
YORUMLARINIZI-BEĞENıLERıNıZı LÜTFEN 2010 AĞUSTOS ANNE ADAYLARI KONUMUZ ıÇERıSıNDE YAPINIZ..!!!
Cicileri nereden ve ne kadara aldığınızı yazarsanız daha açıklayıcı olacaktır..

KONUYA LÜTFEN YORUM YAZMAYINIZ!!!

Resim yüklemek için;

http://www.ressim.net/
1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten
bir link olacak....

8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..
AYRICA YÜKLEDıĞıNıZ RESıMLERıN ARASINA BOŞLUK BIRAKARAK TEK MSJINIZDA BıRDEN FAZLA RESıM PAYLAŞIRSAK
DAHA AZ YER KAPLAMIŞ OLACAĞIZ..

Son düzenleme:

Eklentiler

• $DSCI0117.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 114
  • $DSCI0118.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 106
  • $DSCI0119.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 96
  • $DSCI0120.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 90
  • $DSCI0121.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $DSCI0122.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 103
  • $DSCI0123.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 100
  • $DSCI0124.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 102
  • $DSCI0125.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Buda bornoz takımımız... içinde:-bır adet bornoz+-bır adet bas havlusu+-bır adet kese+- ve bır cıft terlıkı var:):)

Bunlarda babannemızın aldıkları:)

Son düzenleyen: Moderatör:

kızı olan arkadasların hoşuna gidecegini düşündügüm için yelek modeli ekledim değişik bir model..

bu arada arkadaslar yukarıdaki sarı bı battaniyeli set var onun baska parçalarıda vardı onu 33tl aldım .çizgili ve lacıvert kırmızı vede mavı ıcerden yenı cıktım yazılı badıyı 3 tanesını 12tl aldım.diğerleri hediye:) bu arada herkesin cicişleri şahane

oğluşumun odası :)

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Şimdilik yine bnLarı aLdık bakalım,asıL eksikLer iLerde ALLAH kolaylık versin hepimize bilinçLi çok fazLa aLmadn iLerlim ama önümüz yza kdarki tüm eksikLerinide tmmLamk için urasıorum kışın dışarı ckmak malum zor olucak yazında kışlık blmak cok kolay deiL.Hepinizin ciciLeride harika bu arada

Son düzenleme:
Oğluşumun bohçası ve çeyizde alınan yastık tesadüf mavi oğluma göre :) ve battaniyesi

Benim ördüğüm yelek ve patikler Babaannesinin aldıkları;o başka beğenmişti ama bu 6 lı takımı aldırdım çok kötüyüm çoook aklinialirimsmile

Halasından birkaç defa kullanılanlar;

Ananesinin alma dediğim halde aldıkları;
kız eldiveni oğluşum giyemeyecek olsun ekleyeyim dedim

Merak edenler;6'lı takım 25 tl,battaniye 25 tl,kısa kollu beyaz zıbınlar 5 er tl,mavi ayaklı zıbın 10 tl bunlar şanbebe den...
Agız silmek için mendilleri 1 t dedi 12 adet 10 tl ye aldım penye değil yumuşacık...
Lacivert süveter bile daha ucuz 2 yaş için 8 tl lcw den... Çekerken göbüşümde çıkmış heralde oğlumda gözükmek istedi resimlerde...

------------------------------------------------bunları eminönünden 35 tl aldım-------------------------------------------------------bunu daha cinsiyetini öğrenemeden önce almıştım

---------bunlar gelen hediyeler-----------------------------------bunuda babamız almış carrefourdan 9 tl ye-------------

[/URL]
[/IMG]

BunLarda yeni ciciLerimiz kışLıklar o kadar uygunki o kdar ucuzLar ki hpsini 3-6-9 ay arası aLıp aLıp koyuyorum kenara kışın rahat edicem gibi böLe gderse :)))

arkadaşlar ilk baştaki çıtçıtlı badilerden kısa kollusunu 5 yarım kollusunu 3 tl ye pijamayı 3,5 çorabı da 1 tl ye aldım:) ilk alışverişim bebeğime :) uzun kollu pijamalardan şapkalıyı 16 diğerinide 11 e aldım çoraplarda renklere uydu 2 şer tl:)
çıtçıtlı 4 lü badi chicconun onuda yeni sezon diye 35 e aldım:) atlet ve külotlar ananemizden:))

Son düzenleme:

Kızlar bu cicişler 20 li hastane çıkışı.içinde battaniyesi , havlusu vs lerde var takım yani.iş yerinde olduğum için herşeyini açıp çekemedim..o büyük olan anlamışsınızdır zaten battaniyesi..75 liraya aldım..

Telle çekiyorum ama resimler çok soluk çıkıyor yaaww
Sıcak su torbalarını bimdem 2 tl ye aldım...

Bunlar da son ciciler
Banyo havlumuz ve yeşil olan battaniye

12'li hastane çıkışımız

Son düzenleme:

bende telefonumla çekiyorum renkler daha soluk duruyo sankii ...

yeni cicilerimizzz.. hepsi babane ve dedesinden hediye:)))

bu alt değiştirme minderimiz:))-------------------------------------------------------------------------------------- bunlar hastane çıkışımız:))------------------------------------------------------------------------------------------------

buda kangurumuz:))

Bunlarda yeni cicilerimiz..2 tane hastane çıkışı 1 tanesi krem rengi olan organik.sarılı olan normallerden.. diğeride kırmızılı kadife denizci takımımız :))
organik olan hastane çıkışı idil baby fiyatı:25 lira.... sarılı olan hastane çıkışı misket:15 lira.... kırmızı kadife takım:10 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…