2009un işsiz ve de kısmetsizLerii hadi daLın topiğimize :)))

ya ben işsiz de değilim sadece universiteyi kazanamdmkaydirigubbakcemile3

işsizim ama evliyim kısmetim iş konusunda açık değil:hulya:

inşallah hepiniz işinizi bulursunuz ya bende universiteyi kazanıp oğretmen olurum

inşaLLahh canım amin ama bu şartLarda bu üLkede zorr delikafadulden

ya canım bugun sevgilimin bi dersi icin bi koye gittik.hatta konuda acmştim saf gibi ayrldım kızlarla gitcek koye falan diekaydirigubbakcemile3yanliş analamışım işte kızlarıda birinin sevgisi gotrcekmiş neyse.onlar bizden once gtti biz sonra gittik yarım saat falan ya kapıda bizi gorur gormez hemen dişarı cıktı mudur oğretmen falan banada hosgeldiniz oğretmen hanım falan diolar tum oğretmenler ayy bi mutlu oldum sorma ya

ya canım bugun sevgilimin bi dersi icin bi koye gittik.hatta konuda acmştim saf gibi ayrldım kızlarla gitcek koye falan diekaydirigubbakcemile3yanliş analamışım işte kızlarıda birinin sevgisi gotrcekmiş neyse.onlar bizden once gtti biz sonra gittik yarım saat falan ya kapıda bizi gorur gormez hemen dişarı cıktı mudur oğretmen falan banada hosgeldiniz oğretmen hanım falan diolar tum oğretmenler ayy bi mutlu oldum sorma ya[/QUOT

aLLah söLetti demekki canm benim :lepi:

ya canım bugun sevgilimin bi dersi icin bi koye gittik.hatta konuda acmştim saf gibi ayrldım kızlarla gitcek koye falan diekaydirigubbakcemile3yanliş analamışım işte kızlarıda birinin sevgisi gotrcekmiş neyse.onlar bizden once gtti biz sonra gittik yarım saat falan ya kapıda bizi gorur gormez hemen dişarı cıktı mudur oğretmen falan banada hosgeldiniz oğretmen hanım falan diolar tum oğretmenler ayy bi mutlu oldum sorma ya[/QUOT

aLLah söLetti demekki canm benim :lepi:

kuzenimde oyle dedi ya ama kimse caktırmadi benim onlarla okumadğimi bi gunluğune oğretmen oldum ya superdihihoyyyt

X