Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009un işsiz ve de kısmetsizLerii hadi daLın topiğimize :)))
hepinizin yeni yılı kutlu olsun...a.s. yeni yılda işsizler iş bulsun...kaydirigubbakcemile2 sevenler kavuşsun..:asigim: herşey gönlünüzce olsunnn...opuyorumnanaktan
öhööö öhöööö pişttt piştttt ben geldimmmmmmmmm.... sizi seviyorummmm vee yeni yılınızını şimdiden kutluyorummm.. Hayırlı uğurlu gelicek inşallah yeni yıl inanıyorum bennnnn
tabi ki de hala ksmetsiziz... daha doğrusu kendi adıma konuşayım hala kısmetsizim..mafoldumben benim durumum temmuzda kpss sınavından sonra belli olacak..:bbo: dua bekliyorum herkesten..:kedi: lütfen erkek arkadaşım için de dua edin olur mu?
aaa öyle mi canım?:kedi: ya aslında öyle merak edilecek bi yanım yok..ufak tefek bi kızım gamyoncuiremsu kapalı olduğum için pek tercih etmiyorum resim koymayı.. sanal ortama da pek güvenim yok ama belki msn ye koyarım görürsün canım benim opuyorumnanaktan