2009un işsiz ve de kısmetsizLerii hadi daLın topiğimize :)))

işte benim "Yeni yıl kararlarım" 1- Geride bıraktıklarım hakkında düşünmek, konuşmak yok.:nazar: 2- Herkesin tavsiyesinden, fikrinden etkilenmek yok. Olumsuzların dünyamda yeri yok. :kızgın:3-Ablam inşallah hamiş olursa hem doğumuna giricem hemde doğum fotoğrafçısı olma tecrübesini yaşamaya karar verdim inşallah,yani mucizeye tanık olmak var :emir_bebek: 4- Herkesi Kendim Gibi Görüp Hemen Güvenmek gibi Bi aptallık Yapmak Yok:eek:lmaz:..5-Kendime daha çok inanmak ,daha çok şans vermek,Zaman tanımakyerimseniben 6-Aşık Olmakk opuyorumnanaktan:asigim: 7- Herkesi Arkadaşım sanıp hemen derdimi tasamı anlatıp onları kendim gibi görüp üzüntümü paylaşıp destek vermesini beklemek yok ( 2009'da gördüm tanıdım kimlerin dostum arkadaşım olup olmadığını ve insanları kendim gibi sanıp hemen güvenmek gibi bi aptallık yaptığının farkına geçte olsa vardım çok şükür) :kahve:

İşte Yeni Yıl kararlarım Bunlar HADİ 2010 sENDEN uMUTLU VE BEKLENTİLİYİZZ:nazar::Saruboceq:

oyy gamzecim ne güzel dilekler olanlar öle...zemuszemusahh ahh sanırım benmde en büyük zaafım karamsarlığım işsizlik sürecinde böle oldum malesef eskiden öle bi neşem wardı ki artık kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediorum..geçen yıl bu zamanlar bi işim warken şuan ne haldeyim.:gitme:.Rabbimin wardır bi bildiği

tatlımmm sınanıyoruz sanırsam bizzz.. inşallahh düzelicekk hayatımızda herşeyy yeterkiii bu en kötü günlerimizde bile şükredelimmm

aynen canım diploma aldıkta ne oldu..acırım acırım verdiğim emeklere..bende Yerel Yönetimler mezunuyum şimdide Kamu Yönetimi son sınıftayım

nameless ne güzel maliyede güzel bölümdür..hangi alanda çalışmayı düşünüosunuz kızlarr:uhm:

elifimm geldiii yupppiiii arada kaynama bebemmmmm gel yamacımaa :))

terem valla şu aralar her türlü alanda çalışmayı düşünüyorum sekreterlik biile olsaa olur yeterki iş olsun sigortalı olsun
...

he ya gelin kızlar konuşlaım rahatlayalım=) aynen bende öle diom belinay da benm idealim banka zaten deneyimimde o yönde off offff

merhaba arkadaşlar bende iş arayıp bulamayanlardanım topik çok anlamlı güselde olmuş inş yeni yılda hepimiz güzel işler buluruz

kızlar şuanda haberlerde işsizlik oranlarını weriolar ya ah ahh hiç bişi düzelmicek bu ülkede hep dehlenmeye alışmış zihniyet war işte

X