2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

herkeesee merhaaaa

doğum yaptım bebeğim şuan 3 ay 1 haftalık :))
çocuk bakmak gerçekten çook zormuş. birde çalışında daha beter.

3 haftadır işe başladım çok özlüyorum kzucuğumu

herkeesee merhaaaa

Canım benim gözün aydın.. Allah güle güle bakıp büyütmeyi nasip etsin inşallah meleğini :)

herkeesee merhaaaa

canım Allah analı bablı büyütsün sağlıklı ömür versin.ne güzel ya burda çeyiz hazırlıkalrı yaparken şimdi anne olan arkadaşlarımı görüyourum darısı ileride inşallah benim başıma

Şu sayfadaki listeyi görünce duygulandım valla :)) 2,5 sene olmuş

Nasılsınız arkadaşlar?
Nasıl gidiyor evliliklerimiz?
Çok şükür bende herşey yolunda,sizler ne alemdesiniz?
Çoğunuz anne oldunuz galiba,ben bi kaç ay daha korunacağım gibi gözüküyor..

Devam etse keşke bu topic..

merhaba canım ay keşke devam etse topıc ya ya herkes gelse tekrar buraya evet çoğu arkadaşımız anne oldu.listeyi görünce ben de çok duygulandım ne günlerdi.:2: ben çalışıyorum canım çocuk yok bende henüz seneye belki düşünebiliriz herşeyin hayırlısı umarım gelen olur

vayyy kısçeler toplanmışmı yineeee
çok özledim sizle konuştuğum günleri yaa
benim evliliğimde de herşey yolunda çok şükür.
Ama sağlık sorunlarım var ((

20 kilo aldım hipotroidi ve pko çıktı.
2,5 sene oldu evleneli ve artık bebek istemeye karar vermiştim ki. bu sorunlar çıkınca sanki hç olmıcakmış gibi üzülüyorum

konuyla ilgili çok bişi bilmiyorum ama kk sağolsun. her zor durumda yanımızda şimdi o topic i takibe başladım. ordan bilgi edinip neler yapmalıymışım öğreneceğim. umarım sizlerde böyle sıkıntılar yoktur.

selam kızlar :)
bu topicle çok geç tanıştığım için çok üzüldüm ya ben 25 Eylül 2009 da evlendim
keşke o zamanlar kk ile tanışıp sizlerle yazışma fırsatımım olsaydı
yazışmalarınızın bir kısmını okuyabildim çok güzel paylaşımlarınız olmuş
bir çok şeyi kaçırdığım için çok üzüldüm inanın
en azından bundan sonraki paylaşımlarınızda bende aranızda olmak isterim

selam hoşgeldin,
eskisi kadar yoğun paylaşım olmasada ara ara uğruyoruz bizlerde işte..
paylaşmak istediğin birşey olursa ben artık biraz daha sık takılmaya karar verdim buralardayım yani...

merhaba kızlar tubiş ben

18 aylık kızım var. topiğe yazıldığını görünce çok duygulandım uzun zamandır girmiyordum ve buraya uğrayan pek yok.
listedeki arkadaşlarımdan burcuözgenin kızı oldu 40 günlük sayılır, mandilin yeni hamile, jtosikte henüz bebiş yok yoğun çalışıyor.
doublecim seninde kuzucuğun hayırlı olsun. çalışmak gerçekten zor ama bir süre sonra herşey düzene giriyor.
bebişte sende alışıyorsun.
khena çok geçmiş olsun canım.

Bu bal kavanozunu bakirkoydeki bir zuccaciyeden 7.5 tl ye aldim hemde taşlisini cok kullanisli gercektennn

tatlım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim çokkk istediğinin biliyordum

tatlım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim çokkk istediğinin biliyordum

Eevet canım sıkıntılar ve badirelerden sonra bebişim olcak bi sıkıntı olmazsa inşallah

canım hayırlı olsunnnnn:) bende karnı burnunda gelmesini bekliyorum benim sıparellanın:)

Oyyy maşallah canım benim bitirmişsin günleri allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah... biz daha çok yeniyiz

kizlar merhaba

bende duygulandim simdi. listeyi görünce hele ey gidi.. . dügün tarihi icin gün sayarken 2.5 sene gecti. ne güzel günlerdi. ben almanyadaym. bu topigi de abone oldum artik mailime düsecek yazan olursa.

careyi böle buldum :)) benim cok sükür hersey yolunda aldigim 20 kiloyu vermeye calsiyiorum. sonra bebek düsünüyoruz biz de hepinizi öpüyorumm

Bende malüm diyetteydim tam kilo veriyordum. Cici bi misafir geldi. Diyet miyet kalmadı ama yine bir müddet devam etmeyi düşünüyorum dukan amcanın kitabının devamını okuyacağım.

Kzlarr merhsbaaaa
ben geldimnnm :)))))
Benim spia 21aylik oldu bile. nasilda geciyorr gunlerrr.
Hamis olan anneler allah hayirlisiyla kycaginiza almayi nasip etsun. bebegi olanlar gule gule buyutun:))

Hadi yine toplasalim en azindan kendi hakkimizda guncel bilgiler paylasalimmm

merhabalar.bende 2009 da evlenenlerdenim.bu sayfayı yeni gördüm.21 aylık kızım var.günlerimiz çok yorucu geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…