2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende bi gün önce dört temmuz ve bende heyecan üst safhalarda ayayayaayaayyay az kaldı misafirler gelsede zaman geçip gitse. birazdanda gidip çeyizimi toplucam bakan baktı.

canım yaa sende bizden 1 gün önce evleniyosunn :)

heyecan ne durumdaa

başlarda pek heyecan yoktu ama yavaş yavaş oluşmaya başladı:)))

bide akşam kıyafetlerimi topladım bugün götürücem. annem biraz tuhaf oldu öle ben toplanırken bende kötü oldum off

ben eşyalarımı haftaya götürücem çok zor olacak biliyorm
hele yatağımıda evime götürünce daha da fena

ya ne garip bi durum bu ya...

sevinç burukluk bi aradaa
nası bi ruh hali alıcağımı şaşırdım

Kızlar bişi sorcam. siz çeyizleri eve seriyorsunuz. evlenmeden görmeye mi geliyorlar çeyizi. evlendikten sonra mı

canım ben annemlerine evine çeyizimi serdim herkes geldi baktı. sonra topladım yeni evime gitmeyi bekliyorlar :)

bazıları kendi evine seriyor ama ben kendi evim hiç batmasın diye öyle yapmadım

Hıımmm değişik güzel aslında. bizde o kadar çeyiz yapılır ama serilmio hani millet baksın die. kendi evimede sermicem herhalde. ama bilmiorum nişanlımlarda öleyse sereriz zemuszemus

iyi tatiller kızlar,geçmişi okudum da hepiniz artık son hazırlıklara geçmişsiniz ve çok az kalmış.allahım hepinize yardım etsin huzurlu bi düğün nasip etsin inşallah.canlarım benim yapabileceğim ya da yardım edebileceğim bişey varsa burdayım.

günaydın millet artık kimseler siteye pek giremiyor iyice kopmaya başladık kızlar herhalde bu hafta düğün izinleri başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…