2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet tubiş hatta o gün eve pek kimse alınmıyor. ellerini bağlamasınlar dua sırasında die. benimde daha kıyılacak resmiyette eşim ama imam nikahı kıyılmadı henüz

el bağlanınca noluyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ??????????

ellerimizi de çözdürmüştü imam...

hoca zaten söylüyor ellerin bağlanmamasını diz üzerine koyduruyor yine.
kısmet bağlanırmış falan iyi değilmiş yani.
he birde kapılar kilitli olması oda iyi değilmiş.

selam kızlarrr...
kaç gündür giremiyorum bir türlü...herkeste hazırlıklar son safhada bakıyorum...allah kolaylık versinn...evlilik gerçekten çok güzelmiş....yaptığın herşeyi kendiniz için yapınca hiç de zor gelmiyor...ben ki asla ev işi falan yapmayan bir insandım,habire ev toparlar,temizlik yapar hale geldimm..
en güzel kısmı da her sabah sevdiğin adamın yanında uyanmak...:)

aydii canım hoşgeldinn:))))))))
çok az kaldı 10 gün :)) inanamıyorumm
kızlar dün gelinliğimi aldım şuanda evde duruyoo :))))
yatak odası geldi ve perdeler :)
yalnız mutfak perdesi hoş durmadı bizde geri verip katlamalı perde yaptırıyoruz 3 parçalı olucak ama tülden emin olamadım mutfağım kahveli kremli diye o tarz fazla yoktu en güzelide bizim seçtiğimiz sarı yaldızlı iplikli vardı. biraz salon perdesi havasında ama eve ilk girince de o perde görünüyo ve hoş durucağına eminim :)
umarım yanılmam

günaydınn kızlarr. çok sevindim suzicim. her eksiğin halloluyor bak ne güzel :)) mutfağa katlamalı perde bence de çok güzel bi fikir olmuş. bende öle istedim sipariş verdim ama annem iptal ettirdi :umursamaz: kullanımı zor olur sana dedi. durumum olursa ben yaptırırım evlenince :dance:

hiç benimde aklımda yoktu katlamalı perde bakalım umarım güzel durur :))) mutfağa göre pek bi süslü olcak ama bakalımm

GÜNAYDIN KIZLARRRRR
doublebump hayırlı olsun perdelerinnnn:)

saol canım:)))))

bu arada ben kırmızı koltuklarım için kırmızı puantiyeli istediğim perde kıro bir seçim diyen sevgili görümcemin yaptırtığı perde sarı güllü :)))

dün akşamlar kaynanamlar bizdeydi şu son hazırlıkları konuşmak için bide gelinliğimi gösterdim onlara kimse görmemişti onlardan çünkü.dün nişanlımın doğum günüydü ama yoğunluktan hiç bişey alamadım akşam bi pasta aldım onuda mutfağa çağırıp mumları üflettim sonra çayla birlikte herkes yedi ama kimse aşkımın doğum günü pastası olduğunu bilmiyordu

haklısın canım yaa o kadar karışık ki herşey. siz en azından evinizi hazırladınız daha benim çok şeyim eksik onları 1 haftada nasıl yapıcam bilmiyorum

Günaydın fıstıklar,

tatlım eşyalar gelmeye başlamışş hafta sonu herşeyin yerleşir inşallah.
görümcenin aldığı perdeyi takmadın dimi sanırım güzel olmasın diye uğraşıyor.

canım ben eve gittiğimde asılmıştı. ne iyi ne kötü hiç bişe demedim bende. görmezlikten geldim.
haftasonu çeyizim çıkıyo evden sonrada rtık ufak tefek yerleştirmes kalıyo herşeyi

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…