2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

inşallah canım benim

canım benim hayatımızda bi kere yaşadığımız düğün günü bazen işte inanılmaz stres üzüntü herkesin herşeye çok karışması ve olayların abartılması yüzünden bizlerin en güzel hayatı boyunca hep anacağı düğünümüzü anmak bile istemeyeceğimiz bir güne çeviriyorlar.benim abimin kızı evlendi geçen sene herkes herşeye okadar çok karıştıki hele erkek tarafı burnumuzdan getirdi ve yiğenim düğün günü evlenmekten vazgeçti .ama kocasını öyle çok seviyorduki bütün olanlara rağmen evlendi ve şimdi diyorki hayatımda en lanetle andığım gündür düğün günüm

günaydınnn kızlarrr
dalina kına tepsin kına sepetin çok hoş görünüyor .. kına tepsin şöle çilekli yaş pastayı andırdı ilk baktığımda :icecream:

doublebump gördüm canım çok şekermiş çiçek gelinlik diorum ben eteği öle olanlara . duvağına taşlar güpür felan ekletsene alkisalkisalkis

dalina canım hepsi çok güzell :)))))))

Cok mu bekledin, benim gitmemi klava:klava:klava:
Sen varya klava:klava:klava:

Bu ara nereli oldugumu sormussun canim. Ben Malatyaliyim... Sen?

seni beklemedim ama sende beni beklememişsin:)))) bekleseydin görürüdün fotolarıkaydirigubbakcemile3

bende karslıyım canım :))) doğuluyum dedin diye sordum:)

canım o sadece öylesine takılmış bir duvaktı :)))
ya alttaki gibi şerit duvak yada normak duvak olacak karar veremedim

günaydın kızlar

kınalıkların hayırlı olsun tatlımm

bizde önümüzdeki hafta içi eşyamı gönderiyoruz marmarise sonunda. bende önümüzdeki hafta sonu yerleştirmeye gidicem. herhalde 1 hafta falan buralarda olmam

günaydın canım:))))))

hayırlı olsun canım yaaaaa ne güzel artık hepimiz bu telaşlara başladık :))

günaydın şekerler,

jtosik; düğün mekanı süpermiş :lepi:

double, dün giremediğim için bende gelinliğini göremedim :sinifsinif:

rasibanın, hasta olma ihtimali olan yeğenimi oldu. biri bana söylesin.

dalina, kınalıkların değişikmiş güzel.

begüm, provan nezaman ki gelinliğin fotosunu çekicen.

elif, yasmin sizler nasılsınız?

khena, artık gelemiyor sanırsam.

Son düzenleme:
aynen öyle tatlım yaa çok heycanlı artık herşeyy
tek bir kafamda sorun kaldı oda gelinliğim şayet oda istediğim gibi olursa varyaaa dünyalar benim olur...

selam tubiş iyiyim ben sen nasılsınn

evet rasibanın o hasta doğma ihtimali yüksek olan yiğeni doğdu ve sapasağlammış maşallah çok sevindim bende pembe hala oldu yani .))))

inşallah özgecim herşey istediğin gibi olur :)))))))

tubiş canım rasibanın hasta olma ihtimali olan yiğeni doğdu ve çok şükür sağlıklı:)))

double, wallamı sağlıklı ay çok mutlu oldum gerçekten gözlerim doldu sevinçten.
zaman ne kadar çabuk geçti dün gibi anlattıyordu.
Allah bundan sonrada sağlık versin ne kadar mutlu olmuşlardır. ben hiçtanımadığım halde çok sevindim.

double, siz evemi çeyiz serdiniz. kendi evine gitmedimi?

yasmin, sen napıyon şekerim toparladınmı çeyizlerini.

amin canım hepimiz çok sevindikk :))) yengesi çok inanmıştı vazgeçmek istemiyordu iyiki de vazgeçmemiş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…