2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

merhaba kizlarrr, nasilsiniz? dügün hazirliklari nasil gidiyor?
ben haftaya geliyorum türkiyeye ve son hazirliklari yapacagiz insallah.

ben geldim 2 gündür gece gündüz hastanedeydim yngemi eve götürp bıraktık şimdi hiç netin başından kalknmaya niyetim yok

pembeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemen buraya gel.nerdeyse 1 ay oldu senle burda karşılaşmayalı.hala olmuşsun hayırlı olsun canım

pembeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemen buraya gel.nerdeyse 1 ay oldu senle burda karşılaşmayalı.hala olmuşsun hayırlı olsun canım

canım çok özledim seni nasılsın caner nasıl evlilik nasıl gidiyo sayarak bekledin günler çok geride kaldı şimdi sayısız günler var mutlumusun

saolasın canım hamilelik ve doğum ne kadar zor bişey yaa ben yapabileceğimi hiç sanmıyorum

olur olur, insan o duygu seli icerisinde oldugunda sanirim üstesinden gelir.
hic yasamadim bu duyguyu ama anlatilanlardan biliyorum :CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şey

canım çok özledim seni nasılsın caner nasıl evlilik nasıl gidiyo sayarak bekledin günler çok geride kaldı şimdi sayısız günler var mutlumusun

canımm benim herşey çok güzel.sadece canerin işsiz oluşu bizi çok yıpratıyo.uzmanlık sınavına girmişti dün sonuçlar geldi allaha şükür iyi dereceyle kazanmış benim çalışkan kocam.bundan sonra daha rahat ve iyi bi iş bulur diye ümit ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…