2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

katılıyorum kızlar size bitmiyor sorunlar mafoldumben ev aramaya başladık. kayınbabam beyfendileri dubleks tutacaz altta biz çatı katında siz oturun dior. bu ne yaa :eek:klava: kabul etmedim tabiki ama surat yapıo konuşmuo hiç. yaparsa yapsın napaım :dilcikar: Allah hepimize bu günleri neşesini bozmadan tatlılıkla geçirmeyi nasip etsin yaa.çok zor

begüm evet varsa böyle bir şansın bencede asla kabul etme
ne kadar iyi olurlarsa olsunlar mutlaka sorun çıkar kocişinle tartışırsın bu ssefer aman Allah korusun

begüm evet varsa böyle bir şansın bencede asla kabul etme
ne kadar iyi olurlarsa olsunlar mutlaka sorun çıkar kocişinle tartışırsın bu ssefer aman Allah korusun

canım Allahtan nişanlımda ben taraftan. diilse yerdim kafayı. k.babam çok inatçı hep kendi dediği olsun istiyor. kabul etmedim bakalım nasıl olacak.gelinliğime bile karışıor adam yaa :1shok:

ewt yaa düğünden sonra biter inş:))) Allah ağzımızın tadını bozmasın kızlar halledilmeyecek problemlerimiz olmasın... begüm gerçekten kesinlikle diren şartlarınız ne bilmiorum ama heleki evliliğin ilk bikaç yılında çok samimi olmanın sakıncalı oldunu duydum... ne kdr uzak okdr ii yani:)))

nişanlının seninle birlik olması çok güsel yoksa çok ezilirdin cnm öyle olunca sen herşeyi nişanlına söyle o ikiniz adına konuşsun begüm bunu istiyor deilde biz bunu istiyorz derse eğer ozmn sorunsuz halledilir sanırm... hem dubleks ew dediin ne yaa nası yetecek hepinize... tamam ilk başta çok odaya ihitiyaç yok ama insan yalnız kalmak ister...

ahh canım ahh sorunlar ne zaman bitiyor ki???

slm kızlar
double canım ne oldu bilmiyorum fakat hiiiiiç kendi üzme az kaldı canım düğüne, sn düğünün güzel geçeceğini düşün mutlu ol kaydirigubbakcemile5
aksilikler her zaman çıkar laf söyleyenler vs hiç bitmez herşeye kafamızı takarsak düğünden bişey anlamayız
elifimin dediklerine kulak ve kız yırtıyo kendini takmayın bişeyi kafanıza deye
neyle mutlu oluyosan onu düşün a.s.

ayy kızlar kafayı çizmek üzereyimmm :KK43:((((((

evi tutalı 1 ay olacakk ve tuttuğumuz zaman ev sahibi kapılarla yerleri yaptırcağını söyledi. neyse tanıdık var ben yaptırcam dedi adamlar 28 mayısda yerlerle kapıları teslim edeceğini söyledi bugün ayın 3 ü ve ortada hala kapıdan eser yok bi tek yerleri bitirdiler.. bugün aradım adamları haftaya bi gün takıcaz ne var yani diyoo... cumartesi günü benim mobilyalarım geliyo ve henüz evi bile temizletemedim.. mobilyacıyı aradım bari erteleyeyim diyee onlarında sevkiyatları çok doluymuş eğer cumartesiyi ertelersen en erken 27 haziranda gelir mobilyan dedi ozman da düğüne 1 haftam kalmış oluyoo :KK43:((( mecbur cumartesiye tamam dedimm. ama ben evi temizleticem adamlar sonra gelip kapı takacakk düşünebiliyomusunuz herşey leş gibi olacak zaten ev ahır gibi leş gibi offffffffffff çok uzun anlattım ama daralmış durumdayımm.. sabahtan beri bi mobilyacı bide kapıcılarla konuşmaktan sinirlerim yıprandı :KK43:(((((((((((( ve hala hiç bi çözümüm yokk
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

nişanlının seninle birlik olması çok güsel yoksa çok ezilirdin cnm öyle olunca sen herşeyi nişanlına söyle o ikiniz adına konuşsun begüm bunu istiyor deilde biz bunu istiyorz derse eğer ozmn sorunsuz halledilir sanırm... hem dubleks ew dediin ne yaa nası yetecek hepinize... tamam ilk başta çok odaya ihitiyaç yok ama insan yalnız kalmak ister...

evet canım allahtan nişanlım ben taraf hep diilse katlanmazdım zaten. yalnız kalmaktan geçtim kayınbabamı hergün görmek istemem :kahve: kızlarında dediği gibi takmamak gerek aslında.yeterki sevdüklerimiz bizim arkamızda olsun :1hug: takdıkça sorun çıkıo yaa..

nilay canım hiç bunları takma kafana benim ev sözde cuma teslim edilecek ama ben hla şüphedeyim. bu aksilkler bitmiyor

sen evi temizlet mobilyaların gelsin eğer sarılmamışlarsa hemen birşeyle onları sar üstlerini bi şekilde kapat toz falan olmasınlar. yada eğer imkanın varsa hepsini bi odaya toplaki çok dağınık olmasınlar ve kapı takıldığı gün orada bulun eşyalarına bak bi zarar gelmesin

evi tutalı 1 ay olacakk ve tuttuğumuz zaman ev sahibi kapılarla yerleri yaptırcağını söyledi. neyse tanıdık var ben yaptırcam dedi adamlar 28 mayısda yerlerle kapıları teslim edeceğini söyledi bugün ayın 3 ü ve ortada hala kapıdan eser yok bi tek yerleri bitirdiler.. bugün aradım adamları haftaya bi gün takıcaz ne var yani diyoo... cumartesi günü benim mobilyalarım geliyo ve henüz evi bile temizletemedim.. mobilyacıyı aradım bari erteleyeyim diyee onlarında sevkiyatları çok doluymuş eğer cumartesiyi ertelersen en erken 27 haziranda gelir mobilyan dedi ozman da düğüne 1 haftam kalmış oluyoo :KK43:((( mecbur cumartesiye tamam dedimm. ama ben evi temizleticem adamlar sonra gelip kapı takacakk düşünebiliyomusunuz herşey leş gibi olacak zaten ev ahır gibi leş gibi offffffffffff çok uzun anlattım ama daralmış durumdayımm.. sabahtan beri bi mobilyacı bide kapıcılarla konuşmaktan sinirlerim yıprandı :KK43:(((((((((((( ve hala hiç bi çözümüm yokk :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yasmine canım insan illaki stres olup takıyor ama sen ne kadar taksanda olacağına varıyor. tatlım sakin ol senin düğün daha da yakın. stresin seni ele geçirmesine izin verme :1hug:

evi tutalı 1 ay olacakk ve tuttuğumuz zaman ev sahibi kapılarla yerleri yaptırcağını söyledi. neyse tanıdık var ben yaptırcam dedi adamlar 28 mayısda yerlerle kapıları teslim edeceğini söyledi bugün ayın 3 ü ve ortada hala kapıdan eser yok bi tek yerleri bitirdiler.. bugün aradım adamları haftaya bi gün takıcaz ne var yani diyoo... cumartesi günü benim mobilyalarım geliyo ve henüz evi bile temizletemedim.. mobilyacıyı aradım bari erteleyeyim diyee onlarında sevkiyatları çok doluymuş eğer cumartesiyi ertelersen en erken 27 haziranda gelir mobilyan dedi ozman da düğüne 1 haftam kalmış oluyoo :KK43:((( mecbur cumartesiye tamam dedimm. ama ben evi temizleticem adamlar sonra gelip kapı takacakk düşünebiliyomusunuz herşey leş gibi olacak zaten ev ahır gibi leş gibi offffffffffff çok uzun anlattım ama daralmış durumdayımm.. sabahtan beri bi mobilyacı bide kapıcılarla konuşmaktan sinirlerim yıprandı :KK43:(((((((((((( ve hala hiç bi çözümüm yokk
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım üzme kendini mobilyaları bi güzel paketlersin kirlenmez
bak boyacıların falan kullandığı ince naylonlar falan var metreyle alınıyo onlardan al ve sar bi güzel açılan yerleride koli bandıyla yapıştır, çözülemicek bi sorun değil bu kaydirigubbakcemile5

yasmine canım insan illaki stres olup takıyor ama sen ne kadar taksanda olacağına varıyor. tatlım sakin ol senin düğün daha da yakın. stresin seni ele geçirmesine izin verme :1hug:

canım üzme kendini mobilyaları bi güzel paketlersin kirlenmez
bak boyacıların falan kullandığı ince naylonlar falan var metreyle alınıyo onlardan al ve sar bi güzel açılan yerleride koli bandıyla yapıştır, çözülemicek bi sorun değil bu kaydirigubbakcemile5

sağolun kızlarr tabiki çözülmicek bi dert değil ama son ay vee herşey ters gidiyo sanki saçımı başımı yolasım varr zemuszemus

kızlar davetiye basılmış küçücük minnacık yaa. avuç içi kadar nerdeyse mafoldumbenmafoldumben uff hiç beğenmedim ben bunu yaa senağlama

X