2009 yaz tatilini nerede geireceksiniz?

canım nerde kaldın ve fiyat olarak ne kadardı kızımı zor tutuyoruz çünkü bugünlerde .yardımcı olurmusun.

Canım ben Turgutreis'te Club Armonia'da kaldım..orası bir tatil köyü ve inanılmaz güzel bir yer..manzarası ağaçlık alanı havası..bizim orada devremülkümüz vardı..3 kişiydik yani nereden bakarsan bi 300 liraya ulaşıyordu sanırım..2 hafta kalıyorduk biz ama..ücret konusunda pek emin değilim hala eğer ilgini çekerse internet sitesi var bakabilirsin..

Bütçeni yüksek tutabilirsen bir de Jasmine hotel vardır..Orası da şahanedir:)
 
çok sağol canım cevapladığın için günlükmü 300 lira acaba.bütçemi yüksek tutmak isterdim ama malesef bu yıl imkansız ev almak istiyoruz onun için aşamayız bütçeyi.
 
çok sağol canım cevapladığın için günlükmü 300 lira acaba.bütçemi yüksek tutmak isterdim ama malesef bu yıl imkansız ev almak istiyoruz onun için aşamayız bütçeyi.

Yok canım günlük değil..:)) çok fazla masrafı olan bir yer değil armonia kiralık evler var, devremülk almak istersen ne kadar isterler bilmem biz devremülkü 10 sene önce kadar falan aldık. Kiralarında çok yüksek olduğunu düşünmüyorum..Sana orada bir kart verecekler kredi kartı gibi kalacağın süre içinde tatil köyü içindeki tüm alışverişlerin, harcamaların ona birikecek(tabii nakitte kullanabilirsin illa kart gerekmiyor) sonra çıkacağın gün kartındaki harcamaları resepsiyona ödüyorsun.

Eğer ilgini çektiyse orası senin için bizimkilere sorabilirim benim unuttuğum şeyleri özellikle ücret gibi:) ama olmasa bile turgutreise mutlaka git cnm :) bodrumun kavurucu sıcakları orada yok, tatlı bir esintisi vardır hatta..biz turgutreisten bodrum indiğimizde bu ne yaa diyorduk sıcaktan eriyorduk resmen..çok farkediyor :)
 
23-30 temmuz arası Manavgat Majesty Palm Beach Hotel deydik. 1. sınıf tatil köyü olmasına rağmen yemekleri pek güzel değildi. animasyon sıfır disco küçük ve insan dans etmek bile istemiyor. plajı çakıllı denizi taşlıktı yüzülecek gibi değildi yani. 3 büyük 2 küçük havuzu olması kurtardı tatili. yalnız yanında selge hotel vardı orası çok güzelmiş, birde oasis tatil köyüne eşim gitmişti orasıda süpermiş inşallah bir dahakine oralara gideriz.
 
herkese merhabalar ben bu sene haziran ortasında antalya belekteki maritim pine beach 5 yıldızlı oteline gittim ve müthiş bir yer olduğunu düşünüyorum yanlız şuan fiyatları çok uçuk ben nisanda rezervasyon yapıp gittiğim için uyguna gitmiştim gerçekten tüm samimiyetimle sölüyorum gitiğim en mükemmel otellerden biriydi herşeyiyle temizliğiyle yemeğiyle deniziyle havuzlarıyla yani süper ötesi bi tatil geçirdik 8 tane su kaydırağı var herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler seneye gidecek olanlar düşünsünler derim ben.
 
21 temmuzda Side paradise beach oteldeydim otelin temizliği,yemekleri, denizi muhteşemdi
günde 2 kez dondurma var otele gelen misafir alman ağırlıklı ama hep aile geliyor ve çocuklu aileler için süper 2 adet çocuk havuzu büyükler için deniz ideal çok berrak ve sakin bir denizi vardı
kesinlikle tavsiye edebilirim...
 
bizde çınarlı köyü ve marmarı adasına çok gideriz yazları hem yakın hemde fazla pahalı olmadığı için
güzel şirn yerlerdir ama herkez beğenemz gençlerin çoğuna sıkıcı gelir
 
zamanı çok geçmiş konunun ama belki 2010 için erken rezervasyonlarda işe yarar. 2009 da alanya white city deydim. Konaklı mevkiinde, çok memnun kaldım.
 
slm bizde bu sene haziran baslarinda turkiyeye izin icin gitmeyi dusunuyoruz,ben esim ve yaklasik 13 aylik oglumla beraber söyle sicak gunesi bol bir yerde 1 hafdalik tatil planliyoruz,bazi paketler oluyor söyle diyeyim almanya dan tatil yerine ve oradanda istanbula 3 hafdalik gitmeyi dusunuyoruz ve ist dende tekrar almanyaya dönus,bir hafdalik tatil yeri ve ucak bileti böyle paketlerde bazen hepsi tek fiat oluyor,ögrenmek isdiyorum böyle izine gidenler varsa fiatini ve önerebileceginiz tatil yerleri varsa cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler...
 
X