2009 üniversite sınavına hazırlanmayı düşünenler var mı aranızda?

S

__selen__

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi __selen__
arkadaşlar bu sene yani 2009üniversite sınavına hazırlanmayı düşünenler varmı aranızda?? ben düşünüyorummşakkıdı

• Konu Sahibi __selen__
canım valla bende allah nasip ederse girmeyi düşünüyorum hiç olmadı açıköğretim istiyorum (bu saatten sonra ders çalışmak zor geliyor ) 20 aylık kızım var annen ünv. mezunu bile değil demesinler diye sırf :))

• Konu Sahibi __selen__
canım valla bende allah nasip ederse girmeyi düşünüyorum hiç olmadı açıköğretim istiyorum (bu saatten sonra ders çalışmak zor geliyor ) 20 aylık kızım var annen ünv. mezunu bile değil demesinler diye sırf :))

inşaallah olur canımm Şeniz
bende senin gibi en azından açık öğretim olsun istiyoruma.s
ben evli değilim. burada bizim gibi olan arkadaşlarla buluşmayı, paylaşımda bulunmayı çok istiyorum:asigim:

• Konu Sahibi __selen__
ben gircem inş bu sene :) zaten lise son sınıfa geçtim,umarım iyi hazırlanabilirim ama çok tırsıyorum :KK43:

• Konu Sahibi __selen__
mrb arkadşlar ben de inşşlh bu sene öss ye gircem.2007 yılında öss ye girmiştim ve ankarada bi mühendislik fakültesine yerleştim.bu sene girmemin sebebi de tıp veya diş hekimliği istiorum..ama olmassa da sağlık olsun. hem ünideki derslere çalışıp hemde öss ye çalışmak biraz kasıcak ama napalım :)

• Konu Sahibi __selen__
Bende ÖSS annesiyim:) Sınava girecek olanlara kocaman kocaman kocaman başarılar diliyorum. Ama kızıma da söylediğim gibi, dünyanın sonu değil. Öncelikle varlığınız, sonrasında sağlığınız bence herşeyden daha önemli. En prestijli üniversiteyi dereceyle bitirip işe girmek için torpil sırası bekleyen insanlar tanıdım. Maalesef bu ülkede eğitim hayatı, iş hayatı belli kıstaslarla yürüyor. Elinizden geleni yapın, sonuç istediğiniz gibi olmazsa ötesini o zaman düşünün derim. Hepinize başarılar, unutmayın hayat sizinle güzel a.s

• Konu Sahibi __selen__
bende lise sondayım nasipse bende giricem sınava =)

• Konu Sahibi __selen__
kızlar bende gırmeyı dusunuyorum bu sene kardesım lıse son o hazırlanıo sınava ben unıverste 3teyım ona destek onu bıraz daha hırslandırmak amacıyla ve belkıde guzel bı pan alırsam baska bı bolume degecebılırım bkalım gırcez ınsallah

• Konu Sahibi __selen__
bende gırmek ıstıyorum ama acık lıse okuyorum eger bu sene bırırısem gırcem ve 200 puan alabılırsem polıslık sınavlarına gırmeyı dusunuyom...

ben 4 yıllık üni mezunuyum ömrümü okumakla geçirmişim gibi geliyor...sonuçta çalışmıyorum çalışamıyorum...üni biteli 2 yıl oldu.bu sene öss girip açıköğretim okuyayım diyorum,benim gibi girecek adaylar hangi kaynagı tavsiye ederler?sadece tek kitap istiyorum(bu arada sayısalcıyım ama eşit agırlıktan yapmak istiyorum)

ufff bende gircem hemde sayısalım matematiği çok seviorum ve matematikte çok başarılıyım ama fiziktede bi o kdr kötüyüm nasıl bi tezat anlamadım gitti sanırım fiziğe karşı önyargılıyım matematiği full çıkarıp fizikten eksilere düşmeyi başaran tek kişi benm galiba hocalarmda çok şaşırıolardı :)

Merhaba arkadaşlar bende gireceğim ÖSSye. Liseden 2003 yılında mezun oldum biliyorum çok geç ama hala üniversiteli olmak istiyorum. Bu sene bende şansımı denemek istiyorum.

ben de bu yıl giricem sınava aslında şu an gayet iyi bi işim var ama içimde ukde kaldı ünv. yanlış tercih yüzünden puanımın tuttuğu yerlere gidememiştim. dil bölümünden giricem ben ing istiyorum hayırlısı bakalım :)

Hiçbirşey için geç değil,umudun tükenmediği yerde beklenmedik güzellikler doğar.Ben 2007 mezunuyum olmadı yine girdim olmadı yine girdim.Güzel bir bölüm olana kadar devam :)Sakın okumaktan vazgeçmeyin kaydirigubbakcemile5

bende gircem inş.açık ögrtim istiyorum.maliyede okumuştum sevmedim bana göre degil
şimdi sınava girip başka bölüm istiyorum umarım kazanırım.

bende sınava girmek istiyorum .ben liseyi bitireli çok oldu. benim için yaş sorun değilde eşim pek istemiyor. ikna yöntemi olanlar yardım bekliyorum.

valla benim bu sene 3. senem olucak eğer bu senede bi yerlere yerleşemezsem annem evden atcak artık beni

kızlar mrb bende uludag unv mezunuyum ama farklı bolum okumak ıcın ve kendımı denemek ıcın bu sene ossy gırıcemmm

X