2009 üniversite sınavına hazırlanmayı düşünenler var mı aranızda?

mrb kızlar benmde mezun olalı çok oldu bende düşünüyorum bu sene inş. başarırırz hiç kitaba defterede baktığım yok ama varsa tavsiye ettiğiniz bi kaynak alabilrim..bence herşey gelip geçici geçmeyen tek şey yine kendimiz..garantiye almalıyız kendimizi bayanlar koca moca hikaye yani

ppfff bende girecegım ALLAH kısmet edersee...lanet olsun su matematıge onun yuzunden zorunlu sözel ortak alandan secebılıyorum kıstlı yanı :KK43: ve yuksek yapmam gerekıyo..suanllık ALLAH a sukur baya ıyı ama hersey kısmet yaa okumaya devamm yılmak yokk...

bende bende bende girecem bu senekaydirigubbakcemile2
son anda karar verdim bölüm bile düşünmedim henüz hele bi ii puan gelsinde düşünürük

bende giriyorum bu sene inşallah kazanırım ve kazanırsınız. :eek:

aminnnnnnnnnnnn
bende gircem ama matematik beni mahvedicek

arkadaşlar bende 8 yıl önce liseden mezun oldum evliyim oğlum okula başladı ve ben üniversite okumak istiyorum en azından açıköğretim sınava nasıl başvurcam beni bilgilendirirseniz çok sevinirim neler lazım

insanı hırslandırıyorsunuz az önce form aldım bende varım..

canım valla bende allah nasip ederse girmeyi düşünüyorum hiç olmadı açıköğretim istiyorum (bu saatten sonra ders çalışmak zor geliyor ) 20 aylık kızım var annen ünv. mezunu bile değil demesinler diye sırf :))

aynen canım bende 33 yaşındayım 8 yaşında kızım var bende onun için giriyorum

bende bu gün başvurdum arkadaşalar henüz çocuğum yok benim olmadanda pkuyup bitirmek istiyorum ünv dua edin inş hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız.:Saruboceq:

Ben de son anda karar verdim
çarşamba günü kayıt oldum
13 sene sonra.....
ınşallah başarırız arkadaşlar
Herkese bol şans...

esım destek verıyor ben de persembe gunu basvuru yaptım bakalım kısmet baya esıdı bılgıler ama guncellıycez artıkınCADIARZU

ya bende gircem bu yıl sınava kaçıncı yılım hatırlamıyorum ama spor akademisen giricem geçen yıl ist.ünide yedeklerde kaldımm öss puanım yüzünden der yapamıyorum doğru düzgün bi önerisi olan var mı acabaaaa :1no2:

oss sınava giriş belgeleriniz geldimi

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık açıköğretim fakültesi için taban puan kaç? 145 kesinmi?

bnde yemeden içmeden kesıLdım walla öss yüzündn:bbo:

sizden bi konuda akıL aLmak ıstıyorum ne söylıyecegıız benım ıcın cok önemLi

şimdi bn sayısaL ögrencısıyım bıyolojı yada kımya okumak ıstıyorum ama bı konuda

korkum war bıde bıLdıgnz gıbı seneye sıstem degistı daha da zorLasmıs

ögretmenLerım bu yıL mutLaka bı yere gırın dıyo da ben kazanamazsam istemedıgm

bi bölümü yazsam mı yoksa aynı stresı göze aLıp 1 yıL daha mı caLışsam bıLemıyorum

off offf napcam bn :uhm:

bnde yemeden içmeden kesıLdım walla öss yüzündn:bbo:

sizden bi konuda akıL aLmak ıstıyorum ne söylıyecegıız benım ıcın cok önemLi

şimdi bn sayısaL ögrencısıyım bıyolojı yada kımya okumak ıstıyorum ama bı konuda

korkum war bıde bıLdıgnz gıbı seneye sıstem degistı daha da zorLasmıs

ögretmenLerım bu yıL mutLaka bı yere gırın dıyo da ben kazanamazsam istemedıgm

bi bölümü yazsam mı yoksa aynı stresı göze aLıp 1 yıL daha mı caLışsam bıLemıyorum

off offf napcam bn :uhm:

Biyoloji ve kimya bölümlerinin puanları çok yüksek değil ki.
İyice çalış,bu puanlar için 1 yıl kaybetmeye değmez.

kazanamazsan istemediğin bi bölümü yazıyım mı???? sakın böle bişi yapma benim bir sürü arkadaşım 2.3.sınıftan terk etti istemediği bölümde okuduğu için sonuçta sen mezun olduktan sonra o alanda çalışmak istemiyosan niye okuyosun ki 4 yılın bence çöpe gitmiş olurr :KK43:((((( eğer bu yıl kazanamama gibi durumun varsa 1 sene daha çok iyi çalış bu sefer istediğin bölümde okursun,öğretmenlar muhakkak bi yere gir dicek tabi herkez böle istiyo ama hiç istemediğin bir bölümde de kendi adıma konuşıyım ben okumazdım ki gitmedim de bende spor akademisi okucam bu yıl inş.ama spor akademisi olmazsa başka bişi şu anda düşünmüyorum ,sende benim gibi bu aralar iyi çalış derim,sistem her sene değişiyoo 5.kes gircem ben sözel öğrencisi olduğum için çok büyük bir farklılık yok daha doğrusu hiç yok hem farklılık olsa ne olcak bilen insan başka soruları da çözer eminim :KK70:DDD

istemediğin bi bölüm okuyupta mutsuz olma.ıstediğin bölümlerin puanı çok çok yüksek degil rahatlıkla girersin..Başarılar....

X