2009 temmuz annelerinin doğumdan sonraki halleri

evlendiğimde..............48
ilk hamileliğimin bitişi 68
düştüğüm kilo ........... 54
ikinci hamilelğime başlangıç 59
doğuma gidişim ................. 84
şu an ki kilom.................... 65 :gitme:
düşmek istediğim kilo 54 mafoldumben

ve işte az önce çektiğim halimsenağlama:umursamaz:

dsc07373j.jpg

maşallah demetciğim çok kötü değilsin tabilki sana göre 10 kilo var ama dışardan bakan tombul demez yani...

beni düşün ki lcw ye gittim 44 beden olmadı 46 anca oldu almadım...

ben yarın bide yandan çekileyim resimi hehehehehehe en iyisi işin 3 kağıdına kaçmayalım bayanlar yandan yandan hehehehehehueheueheueheueheue

melek hiç doğurmamış gibi yorum yapamıycam onakaydirigubbakcemile3

demetcim abartmşısın bize kendini anlatırken öyle bi kilon yok bence .gayette normalsin .

huriş normal doğumun faydası göbeğinin kalmaması olmuş inş basenlerden de verirsin cnm kilon inş yaptığın sporlarla kalmas tığ gibi olursun

topiği yakmak isteyen arkadaşlara aynen katılıyorum benimde durumum huricim seninkiyle aynı bunalım takılıyorum şu sıralar

ilsucum sana taamaame katılıyorum , normal doğumun artısı bu olsa gerek , hurişcan göbüş nerdeeeeeee :sm_confused:

bende evlendiğimde 45
hamile kaldığımda 47
doğumda 69
doğumdan sonra 59
şuan 58
4 buçuk ayda sadece 1 kilo gitti
hedefim 48 inşallah...

:nazar:
evlenirken:60
hamile kaldığımda:65
doğumda:90
doğum sonrası:84
geçen hafta :86
şu an tartılmaya korkuyorum spor yapıyorum ekmeği kestim reçel bal tatlı kesitm çikolata falan ağızıma sürmüyorum..
her sabah saat 10 da tv8 de ebru şallı ile plates yapıyorum..
resimi bi ara koyarım ama site çöker arkidişim......:sinifsinif:zemuszemus

arkadaşım aynen ,siteyi bırak windows çöker vallahi.evlendiğimde 48ilk doğum sonrası 52,2hamileliğe kalış 57,doğum 74 doğum sonrası63 ,süt olsun çabaları ile65,sarkan yerler cabası.ne plates düzeltir ne ebru şallı.delikafaduldenumudum bitmiyorrrrrrrrrrrrr

X