Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlendiğimde..............48 ilk hamileliğimin bitişi 68 düştüğüm kilo ........... 54 ikinci hamilelğime başlangıç 59 doğuma gidişim ................. 84 şu an ki kilom.................... 65 :gitme: düşmek istediğim kilo 54 mafoldumben
ve işte az önce çektiğim halimsenağlama:umursamaz:
evlenirken:60 hamile kaldığımda:65 doğumda:90 doğum sonrası:84 geçen hafta :86 şu an tartılmaya korkuyorum spor yapıyorum ekmeği kestim reçel bal tatlı kesitm çikolata falan ağızıma sürmüyorum.. her sabah saat 10 da tv8 de ebru şallı ile plates yapıyorum.. resimi bi ara koyarım ama site çöker arkidişim......:sinifsinif:zemuszemus
arkadaşım aynen ,siteyi bırak windows çöker vallahi.evlendiğimde 48ilk doğum sonrası 52,2hamileliğe kalış 57,doğum 74 doğum sonrası63 ,süt olsun çabaları ile65,sarkan yerler cabası.ne plates düzeltir ne ebru şallı.delikafaduldenumudum bitmiyorrrrrrrrrrrrr