2009 temmuz annelerinin doğumdan sonraki halleri

ewet kızlar bende ewlendığımde 52 ılk hamılelığım 58le basladım 65le bıttı
sonrası 75lere cıktım gectığımız yaz hamıle kalcam dıye 61e kadar ındım dıetle ve sporla
63le hamıle kaldım 73doğuma gıttım 68dım
3kılo aldım ve 71e cıktım yaptığım dıetle ve halan de yapıyorum 67ye ındım plates yapıyorum dıetın yanında yuruyus yapaamıyorum bebektn doayı iyi gıdıyorum bakalım bayrama 65 olmak ıstıyorum hedefım 58

Evlendiğimde 51
Hamile kaldığımda 54
Doğma giderken 78
Doğum sonrası 66
4 aydır bir kilo verebildim 65 kiloyum şimdi :KK43:

Son düzenleme:
yakarım nan bu topiğiiiiiii
fire_meaney.gif

bende ülennn yakacammm:roflol::roflol:

ben evlendiğimde 52 kiloydum
hamile kaldıgımda 55
hamilelik sonunda 73 kiloydum
su an 60 kiloyum
kaldı 5 kilo..55 e donersem hersey ok..
cok takmıorum gercekten kiloları ama catlaklar daha kotu b durum bence..

bende evlendigimde 62 kiloydum
hamile kaldigimda 63 kiloydum
dogum yaptigimda 78 kiloydum
dogum sonrasi 68 e kadar dustum
ama geri 70 olmustum
sonrasinda dikkat ederek 65 oldum.

burcucum , emzirme dönemi bittikten sonra uygulayacağım kürleri paylaşayım seninle o zaman yerimseniben

* 7 haftalık lahana suyu kürü + metabolizma hızlandırıcı çorba
* lahana suyu kürü bittikten sonra metabolizma hızlandırma çayı + metabolizma hızlandırıcı çorba
* sabahları spor yapabilirsem spordan önce 4-5 maydanozu havanda dövüp üstüne yarım limon sıkıp yiyeceksin , sonra 30-45 dak spor
* Amerikan hast. kalp vakfı diyeti diye geçen limonlu soda + fındık ezmeli kahvaltıdan oluşan diyet var 1 haftalık , onu uygulayacağım

*** spor-aktivite olarak ilk hafta haftanın hergünü ( mümkünse sabah-akşam ) , 2 hafta felan sonra bu şekilde spor yapmak zorlarsa gün aşırı , haftada 4 gün olmak şartıyla ya da hergün sadece sabah veya sadece akşam 30-45 dak tempolu yürüyüş + sabah 50-akşam 50 yarım mekik + yanlara felan esneyerek yapılan bel inceltme hareketleri ve bacak hareketleri

taze meyve-sebze ağırlıklı 3 ana-3 ara öünden oluşan , öğünlerde 1er dilim kepek/tahıllı ekmek yiyerek kendime yakın tarih vermeden ama seneye bahara kadar 10-12 kg vermeyi düşünüyorum ..

Not : 2008 ilkbaharında lahana suyu kürünü tam olarak yerine getirememiş olup , yememe de ahım şahım dikkat etmeden ama sporumu yaptığımda göbüşten neredeyse kurtulmuş , sıkı ve fit bir vücuda sahip olmuş , ( her ne kadar markalar arasında beden farkı olsa da ) 30 beden giyerken 28 beden kot pantolona girer olmuştum ..

şimdi nasılım ??

ben de huriş gibi kronolojik yapayım kilo alım olayımı :)))

evlendiğimde kilom 48-50ydi
tedavilere başladığımda 50-52ydim
hamile kaldığımda 64tüm ..
doğuma girdim 80le ..
doğumdan sonraki hafta tartıldığımda 69dum ..
şimdi ( " ammman sütün çeker , yemezsen de kaçar " diye korkuttuklarından , sütüm gitmesin diye önüme geleni yediğim için ) ve halen 67yim

seneye yaz en az 56 olmayı hedefliyorum :hooray:

teşekkürler paylaşımın için. benim de en az hamile kaldığım kiloma dönmem gerekiyor. o da 54 kilo. evlendiğimde 46 kiloydum. 54 e döndükten sonra da 48 e düşmeye çalışacağım

evlendigimde 50
hamile kaldigimda 50
doguma giderken 64
dogum sonrasi 58
su anda 54

4 kg fazlam var ama hepsi gobis.

evlendiğimde..............48
ilk hamileliğimin bitişi 68
düştüğüm kilo ........... 54
ikinci hamilelğime başlangıç 59
doğuma gidişim ................. 84
şu an ki kilom.................... 65 :gitme:
düşmek istediğim kilo 54 mafoldumben

ve işte az önce çektiğim halimsenağlama:umursamaz:

dsc07373j.jpg

tebrik ederim beyaz melek
3 ay cok kisa bir sürec
fizigin süper dogumdan kilon kalmamis gibi duruyor
alkisalkisalkis

maşallah melek senin kilon falan kalmamış bende cesaret edemem resim koymaya 73 kiloyum ve 13 kilo fazlam var :1no2:

melekcim maşallah sana eski formuna kavuşmuşsun:nazar:..ben de doğumda 12 kg aldım bir hafta sonra tartıldım 9 kilo gitti..ammaa süt olsun diye yedim 2 kg geri aldım:çok üzgünüm:Eski kyafetletlerim oluyor ama eskisi gibi fit değilim...5 kilo fazlam varr...:umursamaz:

çok teşekkür ederim kızlar
hamileliğimde çok kilo almadım sadece göbeğim vardı başka biyerim tek cm oynamadı o yüzden çabuk gitti kilolar
çok şükür ki çatlağım da yok hiç bu doğumu çok ucuz kurtartık bakalım 2. de nasıl olacağız:1ninca:

:nazar:

dsc07373j.jpg

demetim bence gayet iyisinn maşallahınn varr:nazar: sen bide beni görsen bütün kilom göbekteee halen 5 aylık hamile gibiyim:KK43:((

demetçim öyle dediğin kadar çok fazla kilon yok bitanem maşallah

yaa tabi ne demessinnnnnmafoldumben
ama buna da şükür ya bu kadarını da veremeseydim napardımmmmakannehir
yuvarlanarak gezerdim heraldeeee:roflol:
teşekkürler canım yinede:1hug:
ama ben alışkın değilim bu halime eski halimi istiyorum hiçbir kıyafetim olmuyor inat ettim almıyorum da eşofmanlarla geziyorum hep:umursamaz:

çok teşekkür ederim kızlar
hamileliğimde çok kilo almadım sadece göbeğim vardı başka biyerim tek cm oynamadı o yüzden çabuk gitti kilolar
çok şükür ki çatlağım da yok hiç bu doğumu çok ucuz kurtartık bakalım 2. de nasıl olacağız:1ninca:

maşallah deeee:nazar:

:nazar:

demetim bence gayet iyisinn maşallahınn varr:nazar: sen bide beni görsen bütün kilom göbekteee halen 5 aylık hamile gibiyim:KK43:((

aman be diloşum nerem maşallahlık gııı:sinifsinif:
etli butlu bi hatun oldum hiççççç alışkın değilim :gitme:
sende koy resmini eminim abartıyorsundur:eek:lmaz:
ben asla koymam diyordum bakkk herkes görsün halimi belki utanır veririmm diye koydum:roflol:

dsc07373j.jpg
demetcim dediğin kadar yoksun bikerem bence gayet iyi gözüküyorsun maşallah:nazar:

X