burcucum , emzirme dönemi bittikten sonra uygulayacağım kürleri paylaşayım seninle o zaman yerimseniben
* 7 haftalık lahana suyu kürü + metabolizma hızlandırıcı çorba
* lahana suyu kürü bittikten sonra metabolizma hızlandırma çayı + metabolizma hızlandırıcı çorba
* sabahları spor yapabilirsem spordan önce 4-5 maydanozu havanda dövüp üstüne yarım limon sıkıp yiyeceksin , sonra 30-45 dak spor
* Amerikan hast. kalp vakfı diyeti diye geçen limonlu soda + fındık ezmeli kahvaltıdan oluşan diyet var 1 haftalık , onu uygulayacağım
*** spor-aktivite olarak ilk hafta haftanın hergünü ( mümkünse sabah-akşam ) , 2 hafta felan sonra bu şekilde spor yapmak zorlarsa gün aşırı , haftada 4 gün olmak şartıyla ya da hergün sadece sabah veya sadece akşam 30-45 dak tempolu yürüyüş + sabah 50-akşam 50 yarım mekik + yanlara felan esneyerek yapılan bel inceltme hareketleri ve bacak hareketleri
taze meyve-sebze ağırlıklı 3 ana-3 ara öünden oluşan , öğünlerde 1er dilim kepek/tahıllı ekmek yiyerek kendime yakın tarih vermeden ama seneye bahara kadar 10-12 kg vermeyi düşünüyorum ..
Not : 2008 ilkbaharında lahana suyu kürünü tam olarak yerine getirememiş olup , yememe de ahım şahım dikkat etmeden ama sporumu yaptığımda göbüşten neredeyse kurtulmuş , sıkı ve fit bir vücuda sahip olmuş , ( her ne kadar markalar arasında beden farkı olsa da ) 30 beden giyerken 28 beden kot pantolona girer olmuştum ..
şimdi nasılım ??
ben de huriş gibi kronolojik yapayım kilo alım olayımı :)))
evlendiğimde kilom 48-50ydi
tedavilere başladığımda 50-52ydim
hamile kaldığımda 64tüm ..
doğuma girdim 80le ..
doğumdan sonraki hafta tartıldığımda 69dum ..
şimdi ( " ammman sütün çeker , yemezsen de kaçar " diye korkuttuklarından , sütüm gitmesin diye önüme geleni yediğim için ) ve halen 67yim
seneye yaz en az 56 olmayı hedefliyorum :hooray: