- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ne zaman bakalım eski halimize döndüğümüzü yazabileceğiz. ben 54 kilo ile hamile kaldım. 72 kilo ile doğum yaptım. doğumdan sonra 65 e düştüm. süt olsun diye yiye yiye 70 e çıktım süt de olmadı. şimdi 68 e düştü kilom. ama halimden çok rahatsızım. acil kilo vermek istiyorum. çok hızlı kilo vermek istiyorum. bildiğiniz bir yöntem varsa yazarsanız sevinirim. çünkü nerdeyse hiç yemiyorum ama çok yavaş kilo veriyorum.nurun yöntemini denemeyi düşünüyorum. lahana kapsülleri.
ya kızlar 9 10 kilo alıp bu topiğe yazmak tabiki kolay..10 ve uzeri alanlar için daha kilo verme suresi devam edio..benm 5 kilo fazlam var mesela..yinede fizigim bozuk deil gobusum hariç..emzirmeden sonra eskiye donmek kolay..dert etmeyin moralinizi bozmayın bole selere..
bende 46 ile hamile kaldım 63 ile doğum maaalseefff 55im ama 6 aydan önce amacım kilo almamak oğluşum yeterli beslensin o yüzden sadece abur cubur yemem
maşallah canım çok güzel görünüyorsun neren kilolu gayet zayıfsın.....bende 46 ile hamile kaldım 63 ile doğum maaalseefff 55im ama 6 aydan önce amacım kilo almamak oğluşum yeterli beslensin o yüzden sadece abur cubur yemem
benim de köprüye gitmem lazım 60 kiloyum yaaa:çok üzgünüm:sen buı haline kilolu diyorsan ben köprüye gidiyorum o zaman....
bende eklemeye çalışacağım yarın...