2009 temmuz annelerinin doğumdan sonraki halleri

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
41
hepimiz ortalama 3 ay önce kavuştuk meleklerimize bizler de yavaş yavaş toparlanıyoruz...
bu topikte resimlerimizi paylaşalım bu topik bizim zayıflama topiğimiz olsun....

ben başlıyayım

Son düzenleme:
tebrik ederim beyaz melek
3 ay cok kisa bir sürec
fizigin süper dogumdan kilon kalmamis gibi duruyor
alkisalkisalkis

yakarım nan bu topiğiiiiiii
fire_meaney.gif

evlenirken:60
hamile kaldığımda:65
doğumda:90
doğum sonrası:84
geçen hafta :86
şu an tartılmaya korkuyorum spor yapıyorum ekmeği kestim reçel bal tatlı kesitm çikolata falan ağızıma sürmüyorum..
her sabah saat 10 da tv8 de ebru şallı ile plates yapıyorum..
resimi bi ara koyarım ama site çöker arkidişim......:sinifsinif:zemuszemus

ya ne zaman bakalım eski halimize döndüğümüzü yazabileceğiz. ben 54 kilo ile hamile kaldım. 72 kilo ile doğum yaptım. doğumdan sonra 65 e düştüm. süt olsun diye yiye yiye 70 e çıktım süt de olmadı. şimdi 68 e düştü kilom. ama halimden çok rahatsızım. acil kilo vermek istiyorum. çok hızlı kilo vermek istiyorum. bildiğiniz bir yöntem varsa yazarsanız sevinirim. çünkü nerdeyse hiç yemiyorum ama çok yavaş kilo veriyorum.nurun yöntemini denemeyi düşünüyorum. lahana kapsülleri.

maşallah melek senin kilon falan kalmamış bende cesaret edemem resim koymaya 73 kiloyum ve 13 kilo fazlam var :1no2:

ya ne zaman bakalım eski halimize döndüğümüzü yazabileceğiz. ben 54 kilo ile hamile kaldım. 72 kilo ile doğum yaptım. doğumdan sonra 65 e düştüm. süt olsun diye yiye yiye 70 e çıktım süt de olmadı. şimdi 68 e düştü kilom. ama halimden çok rahatsızım. acil kilo vermek istiyorum. çok hızlı kilo vermek istiyorum. bildiğiniz bir yöntem varsa yazarsanız sevinirim. çünkü nerdeyse hiç yemiyorum ama çok yavaş kilo veriyorum.nurun yöntemini denemeyi düşünüyorum. lahana kapsülleri.

burcucum , emzirme dönemi bittikten sonra uygulayacağım kürleri paylaşayım seninle o zaman yerimseniben

* 7 haftalık lahana suyu kürü + metabolizma hızlandırıcı çorba
* lahana suyu kürü bittikten sonra metabolizma hızlandırma çayı + metabolizma hızlandırıcı çorba
* sabahları spor yapabilirsem spordan önce 4-5 maydanozu havanda dövüp üstüne yarım limon sıkıp yiyeceksin , sonra 30-45 dak spor
* Amerikan hast. kalp vakfı diyeti diye geçen limonlu soda + fındık ezmeli kahvaltıdan oluşan diyet var 1 haftalık , onu uygulayacağım

*** spor-aktivite olarak ilk hafta haftanın hergünü ( mümkünse sabah-akşam ) , 2 hafta felan sonra bu şekilde spor yapmak zorlarsa gün aşırı , haftada 4 gün olmak şartıyla ya da hergün sadece sabah veya sadece akşam 30-45 dak tempolu yürüyüş + sabah 50-akşam 50 yarım mekik + yanlara felan esneyerek yapılan bel inceltme hareketleri ve bacak hareketleri

taze meyve-sebze ağırlıklı 3 ana-3 ara öünden oluşan , öğünlerde 1er dilim kepek/tahıllı ekmek yiyerek kendime yakın tarih vermeden ama seneye bahara kadar 10-12 kg vermeyi düşünüyorum ..

Not : 2008 ilkbaharında lahana suyu kürünü tam olarak yerine getirememiş olup , yememe de ahım şahım dikkat etmeden ama sporumu yaptığımda göbüşten neredeyse kurtulmuş , sıkı ve fit bir vücuda sahip olmuş , ( her ne kadar markalar arasında beden farkı olsa da ) 30 beden giyerken 28 beden kot pantolona girer olmuştum ..

şimdi nasılım ??

ben de huriş gibi kronolojik yapayım kilo alım olayımı :)))

evlendiğimde kilom 48-50ydi
tedavilere başladığımda 50-52ydim
hamile kaldığımda 64tüm ..
doğuma girdim 80le ..
doğumdan sonraki hafta tartıldığımda 69dum ..
şimdi ( " ammman sütün çeker , yemezsen de kaçar " diye korkuttuklarından , sütüm gitmesin diye önüme geleni yediğim için ) ve halen 67yim

seneye yaz en az 56 olmayı hedefliyorum :hooray:

Son düzenleme:
ya kızlar 9 10 kilo alıp bu topiğe yazmak tabiki kolay..10 ve uzeri alanlar için daha kilo verme suresi devam edio..benm 5 kilo fazlam var mesela..yinede fizigim bozuk deil gobusum hariç..emzirmeden sonra eskiye donmek kolay..dert etmeyin moralinizi bozmayın bole selere..

ya kızlar 9 10 kilo alıp bu topiğe yazmak tabiki kolay..10 ve uzeri alanlar için daha kilo verme suresi devam edio..benm 5 kilo fazlam var mesela..yinede fizigim bozuk deil gobusum hariç..emzirmeden sonra eskiye donmek kolay..dert etmeyin moralinizi bozmayın bole selere..

en çok bende var heralde 20 kilo...
regl olmaldım ve 1 haftadır tartılmıyorum ..gitse gitse 1 kilo gitsin ....
inşallah bende veririm kilo....

melekcim maşallah sana eski formuna kavuşmuşsun:nazar:..ben de doğumda 12 kg aldım bir hafta sonra tartıldım 9 kilo gitti..ammaa süt olsun diye yedim 2 kg geri aldım:çok üzgünüm:Eski kyafetletlerim oluyor ama eskisi gibi fit değilim...5 kilo fazlam varr...:umursamaz:

bende şöle yazayım bariiiii
evlendiğimde 60
ilk hamile kaldığımda 63
doğuma gidiş 86
doğum sonrası 73
2. hamileliğim başlangıç 71
doğuma gidiş 86
doğum sonrası 77
ama şimdi 84
bende şuan çabalıyorum
annemlerdeyim ama eve gidincede ilk işim bu şişko halimin fotosunu koymak olcak çünkü baka baka zayıflamaya dahada azmedicem

şuan spor ve 5 i biyerde çayını kullanıyorum bol elma yiyorum
çikolatya son verdim reçel bal yok
ekmek azaltıldı ve kepek yeniyo
bide araya etiform koydum boğazı baya tıkıyo
hadi kolay gele

bende 46 ile hamile kaldım 63 ile doğum maaalseefff 55im ama 6 aydan önce amacım kilo almamak oğluşum yeterli beslensin o yüzden sadece abur cubur yemem

Eklentiler

• $yasmim foto1052.jpg
    $yasmim foto1052.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 60
teşekkür ederim yinede 50 olmalıyım ama yavaş yavaş olur resimleri bekliyorum:))Birbirimize moral verelim

X