2009 temmuz anneleri hadi gelin şafak sayalım.:)

Canım ya ben nasıl 100 oldugunu anlamadım, nasıl hesapladın? 24+3 dimi senin cnm ben mi yanlıs goruyorum?

Bende hazıra konup senin ki üzerinden hesaplıcaktım da cok tembelimmmm cookkkk kaydirigubbakcemile3

Canım ya ben nasıl 100 oldugunu anlamadım, nasıl hesapladın? 24+3 dimi senin cnm ben mi yanlıs goruyorum?

canım bebişin doğcağı tarih ten geri say kafadan 1 ay zaten 30 gün 3 ay koy 90 gün işte artı eksisini koy yanına çabuk bulursun yada bebişin doğum tarihini versen hesaplayım sana bide benimki sezaryan olacağı için 10 gün önce giricem o yüzden:)

Hımmmm anladm Dilaracım, benimde sezaryen olcak, suan için tahmini doğum tarihi 15 temmuz, 13 temmuzdu yine 2 gün sonraya attı kendisi kaydirigubbakcemile3 Kızımda tembe cnm benim gibi 2 gün yatmayı kar sayıyo kendine :dance:

Kıslar şafak sayarken normal döngüyü dikkate almak gerekmekzmi yani 280 günden (40 hafta) saymak gerekmezmi ben bu şekilde sayıyorum ve Şafak benim 110 gün :emir_bebek:

Kıslar şafak sayarken normal döngüyü dikkate almak gerekmekzmi yani 280 günden (40 hafta) saymak gerekmezmi ben bu şekilde sayıyorum ve Şafak benim 110 gün :emir_bebek:

canım zaten 40 hafta dediğin gibi oluyo 280 gün zaten doktorda bu tarihten sana doğu m tarihi vermiyomu sana doğum tarihi verdiği günden geri gel işte kaç günün kaldıysa artık:)

Dılaracım bencede 40 haftadan saysak daha ii olur, simdi hepimizkafamıza gore hesapladık komik oldu, haftalarmız farklı ama bazılarımızın günleri aynı oldu. Tabi normal dogum gibi oluyo geri sayım ama sonucta hicbirimizin hangi tarihte doguracagı da net diil dimi, yanlıs mı düşünüyorummm :tomato:

canım ben diğer topiklere baktım öyle açtım konuyu kimse zaten verdiği günde doğurmamış çoğu bebekler erken gelmiş gününden normalde zaten tickerlerimiz var ama bu şafak geri sayım zafere ulaşcaz biraz heyecan gelsin diye hihoyyyt

diloşşşşşşşşşşşşş süpersinnnnnnnnn
yarın iki haneye düşüyorsun , maaşallahhhhhh
benim ne kadar ki
20. haftadayım : 280/2 =140-10(sezer olcak benimki de kaydirigubbakcemile3 )=130 mu ????

diloşşşşşşşşşşşşş süpersinnnnnnnnn
yarın iki haneye düşüyorsun , maaşallahhhhhh
benim ne kadar ki
20. haftadayım : 280/2 =140-10(sezer olcak benimki de kaydirigubbakcemile3 )=130 mu ????

canım doktorun verdiği net doğum tarihi vardır o tarihten geri say bugüne kaç günün kalmış çıkarkaydirigubbakcemile5

X