menekşe sabah 9 gibi doğuma girecekti. Gaydın arasa da haber alsak.
ben de izne ayrıldım işleri bir türlü bitiremiyorum:sinifsinif:kızımın cicilerini yıkadım astım ayy ne güzel bir duyguymuş ya...artık hastane çantamı da hazırlayacam az kaldı...siz erkenden her şeyi hazırladınız..güya kadın aldım iki gün ama benim işler bitmedi yine...hemen bitirmeliyim 1_2 hafta rahat edeyim bari...yerimseniben
ay kızlarr wc gitmekten iki damla çiş bilee kaldırıyo sanki dolmuş gibi üff yaaaa:sinifsinif:
siz de ekleyin bakalım göbüşleriiiiii
bu arada takvimimi değiştirdim doğuma
2 hafta 6 gün varrrr
ben de izne ayrıldım işleri bir türlü bitiremiyorum:sinifsinif:kızımın cicilerini yıkadım astım ayy ne güzel bir duyguymuş ya...artık hastane çantamı da hazırlayacam az kaldı...siz erkenden her şeyi hazırladınız..güya kadın aldım iki gün ama benim işler bitmedi yine...hemen bitirmeliyim 1_2 hafta rahat edeyim bari...yerimseniben
neyse kısaca şeker olduğu için doktor korktu ve beni 21.30 da epidural anestesi yaparak sezaryanla bebişimi aldı. 22.14 de bebişim dünyaya merhaba dedi arkadaşlar 3150 gr b0yuda 50 cm 35+2 de geldi
Kızlar bu kendı yaptıgım sekerlerım
ama daha suslemesı felan bıtmedı;;
hoşbuldum tatlımŞenizhoş geldin canımzemuszemus
evet canım az kaldı o yüzden briaz sters yaptım ama bitiririm bir iki güne işleri...Hazırla canım çantanı artık bak zaman az kalmış.
haklısın canım ama hazır olmam lazım bazen sancılanıyorum hemen aklıma hastane çantası bebeğin kıyafetleri geliyor daha hazır değiller diye..yorulursam bebişim erkenden gelir mi acabafisfisfis?ayy gelmesin daha odası gelmedi...kaydirigubbakcemile3Acele etme canım daha vaktin var. Yavaş yavaş kendini yormadan yap. Yoksa annesi ne yapıyor diye merak ederek erkenden çıkıp geliverir.