Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebushh şekerlerde göbüşte harika hiç çatlağın yok maşallah şekerlerde çok zevkli olmuş ellerine sağlık
selam stardustt gecelerin kızıı sendemi burdasınn 1,5 sat uyudum ben yine ayaktayım hehhhhkaydirigubbakcemile3
stardust gittinmi canım huu huu huu ordamısın şekerim:)
gece kuşları uyuyordur inşallah starım diloşş tükkanı yine siz kapatmışınız kıyamam size yahu yokmu bu uykusuzlugun bi formulü
güzel güzel uyuyun dinlenin bakalım kuzularda dinlensin opuyorumnanaktan
bizim topik hala incelemede kriminalde araştırılıyor galiba :roflol:
amaaaan bilgisayar degisti habire yanlis tusa basiyorum yarida kaliyor mesajlarim.
bu arada ben islerimi bitirdim gecen hafta yıkama, utuleme, yerlestirme, hastane cantasi bebek sekeri....artik kizimi bekliyorum :asigim:
uykuuu uykuuuu uykuuuu mirmirmirmir
istanbul bugün çok sıcakk kavruluyooooo:gitme:
ay canım benim bütün parmaklarımın üstü nokta nokta kabardı.acayipte kaşınıyor.sağlık ocağınamı gitsem acaba.internette okuduk gebeliğin son haftalarında oluyormuş böyle kaşıntılar safra kesesi enzimlerinde yükselme filan diyor
kızlarr bugün menekşe doğumda inşallah güzel haberlerler alıcazzzopuyorumnanaktan
günaydn canım
günaydın hoş geldiniz kızlarrropuyorumnanaktan
kıslar cogumuzun dogum tarıhlerı ve dogum seklı bellı oldu.
lıste yapsak keske oyle daha kolay takıp ederızz birbirimizi dıye düşündüm.ne dersınız?
gunaydın temmuz anneleriiii....:)
tesekkur ederiz star teyzemiz..opuyorumnanaktan
haklısın canım ama hazır olmam lazım bazen sancılanıyorum hemen aklıma hastane çantası bebeğin kıyafetleri geliyor daha hazır değiller diye..yorulursam bebişim erkenden gelir mi acabafisfisfis?ayy gelmesin daha odası gelmedi...kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım verdiğin bilgi için dikkat etmem lazım...yavaş yavaş artık arkamdan koşturan yokkaydirigubbakcemile35'ten sonra yorgunluğa ve sıcağa bağlı olarak erken gelebiliyormuş. Sen dikkat et canım.
Kızlar ben de biraz ev işlerine bakacağım. Bugün ablam Çerkezköy'den geliyor. Haftasonu eşimin kardeşi evleniyor. Düğün bitene kadar bende kalacak. Belki doğum yaparım da kıza git gel olmaz.
Onun odasını hazırlayacağım şimdi. Öpüldünüz.
tabikide göster canım ama cildiyeye gitmen lazım benim hatırlıyosan sarmıştı kaşıntı kabartı ama malesef bişe çıkmadı 3 doktordan da aynı cevabı aldım sadece gebeliğe bağlı kaşıntıymışay canım benim bütün parmaklarımın üstü nokta nokta kabardı.acayipte kaşınıyor.sağlık ocağınamı gitsem acaba.internette okuduk gebeliğin son haftalarında oluyormuş böyle kaşıntılar safra kesesi enzimlerinde yükselme filan diyor
kızlarr bugün menekşe doğumda inşallah güzel haberlerler alıcazzzopuyorumnanaktan
rosemcim doğum takip çizelgemiz var zaten egelen bebişlerinde topiği var bence bidaha topik açmaya gerek yokkıslar cogumuzun dogum tarıhlerı ve dogum seklı bellı oldu.
lıste yapsak keske oyle daha kolay takıp ederızz birbirimizi dıye düşündüm.ne dersınız?
oh maşallah38 + 1 deyim artık heran doğurabilirim
delikafadulden
valla diye diye sende 40 ını dolduracanBu arada be de bugün tam 38 oldum.
Bundan sonra her an (inşallah öyle olur) ömrümün kalanında hayatımdan çıkmayacak hatun gelecek.
Sekerlerın devamı
şekerlerine bayıldım yaaa hele renk uyumu felan çok değişik bişi olmuş süper göbüşünede maşallah canım inmiş seninkide bayaBuda gobusuuum
Kızlar herkese merhabaa
starcım çok geçmiş olsun, ne olduğunu okuyamadım geçmiş çok birikmiş
amatist maşşallah sağlıkla büyüsün inşallah
beyaz melek sanada çok geçmiş olsun, en azından artık kiloları çok daha iyi doğsa bile erkenden sorunsuz olur
GÜNAYDIN KIZLARR İŞTEKİ SON GÜNÜM ŞÜKÜRLER OLSUNN zemuszemus
günaydın güzel anneler :teytey:
tabi öğlen oldu ama ben daha yeni kalkabildim..
inş güzel bi gün olurrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
amanda aman bi annemiz daha tatlı bebişine kavuşmuuşşşşş delikafadulden
Rabbim hayırlı ömürler versin inş..
darısı bizlere inş :Saruboceq: :Saruboceq:
canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah hihoyyyt
kuzucun inş günnde gelirde sende rahat rahat sınavına gırersın canımm :Saruboceq:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hayırlı zamanda gelsin bebişin canımmmm..ayyy heycan benide bastıı.hayırlısyla bi doğursaydık kaydirigubbakcemile
Bu arada be de bugün tam 38 oldum.
Bundan sonra her an (inşallah öyle olur) ömrümün kalanında hayatımdan çıkmayacak hatun gelecek.
Robot gibi sabit yatmaktan oluyor hep. Şartlanmışız soluma yatmam lazım, soluma yatmam lazım diye. Sabah resmen ağrılarla uyanıyorum. Daha fazla bir yerim ağrımasın diye kalkıyorum. Artık canları sağ olsun ne diyelim.
Ya bu göbek çokmu aşağıya inecek anlayamıyorum benimkini sanki halen aynı gibi.Fotoları ekleyinde bizde anlayalım karşılaştıralım.
ben de izne ayrıldım işleri bir türlü bitiremiyorum:sinifsinif:kızımın cicilerini yıkadım astım ayy ne güzel bir duyguymuş ya...artık hastane çantamı da hazırlayacam az kaldı...siz erkenden her şeyi hazırladınız..güya kadın aldım iki gün ama benim işler bitmedi yine...hemen bitirmeliyim 1_2 hafta rahat edeyim bari...yerimseniben
Kızlar bu kendı yaptıgım sekerlerım
ama daha suslemesı felan bıtmedı;;
Buda gobusuuum
Stardust hoşgeldin
tesekkurler ecetubacim...
star dust hosgeldin canim;..
Kızlar ben de biraz ev işlerine bakacağım. Bugün ablam Çerkezköy'den geliyor. Haftasonu eşimin kardeşi evleniyor. Düğün bitene kadar bende kalacak. Belki doğum yaparım da kıza git gel olmaz.
Onun odasını hazırlayacağım şimdi. Öpüldünüz.
bu arada uyumaya diye gittim kızım uyandı kahvaltı ettik sonra bi yaramazlık yaptım ama demicem valla öle ordan oklava göstermez ohalde çıkar geirde döversiniz beni şimdi
şimdi çok yorgunum çok sıcak nefes alamıyorum bayılacam şimdiiiii
bütün bunlara inat kızımda benimle oyun oynamak istiyo anlamıyo yorgunum dememden
dün akşam babasına söleniyo annem hep ütü yapıyo hep yapıyo hiç benle oynamıyo diyo
allahım ağlıcaktım akşam babası oturduda kızıyla evcilik oynadılar çok komiktiii
arkadaşlar benim hatırladığım kadarıyla emelde bayadır girmiyo doğurmuş olmasın?