Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlarrrr güzel temmuz anneleri,
Ooo 3.annemizde kavuşmuş bebeğine,Amatist tebrikler canım oğluşunla sağlıklı uzun bir ömür geçirmen dileğiyle,
Beyazmelek geçmiş olsun canım kilosu kötü değil takma kafana iyi olacaktır öykümüz.
herkeslere gunaydinlar opuyorumnanaktan
soyle bi gecmise goz atalim bakalim....
Kızlar herkese merhabaa
starcım çok geçmiş olsun, ne olduğunu okuyamadım geçmiş çok birikmiş
amatist maşşallah sağlıkla büyüsün inşallah
beyaz melek sanada çok geçmiş olsun, en azından artık kiloları çok daha iyi doğsa bile erkenden sorunsuz olur
Kızlar cetveli lillypie dan yapabilirsiniz benimki kaybolmuyor.
canım senın dogum seklı bellı oldumu?38 + 1 deyim artık heran doğurabilirim
delikafadulden
38 + 1 deyim artık heran doğurabilirim
delikafadulden
canım senın dogum seklı bellı oldumu?
Normalmi olacak canım.
kızlarr bugün menekşe doğumda inşallah güzel haberlerler alıcazzzopuyorumnanaktan
amanda aman bi annemiz daha tatlı bebişine kavuşmuuşşşşş delikafaduldenneyse kısaca şeker olduğu için doktor korktu ve beni 21.30 da epidural anestesi yaparak sezaryanla bebişimi aldı. 22.14 de bebişim dünyaya merhaba dedi arkadaşlar 3150 gr b0yuda 50 cm 35+2 de geldi
canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah hihoyyytkızlar merhabalar sabah katılamadım dershanem vardı...
dün dra gittik bu arada çatı kontrolümüz yapıldı çatım iyiymiş fakat biraz basıkmış ama bebek çok iri olmadığı için normal doğurabilirmişim...
prensesim daha aşağı inmemiş yukardaymış...
teyzeleri bahar kokulu 50.5 cm 3125 gram olmuş maşallah
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
nazar etme nolur ıkın seninde olur zemuszemus
hayırlı zamanda gelsin bebişin canımmmm..ayyy heycan benide bastıı.hayırlısyla bi doğursaydık kaydirigubbakcemile38 + 1 deyim artık heran doğurabilirim
delikafadulden
GÜNAYDIN KIZLARR İŞTEKİ SON GÜNÜM ŞÜKÜRLER OLSUNN zemuszemus
GÜNAYDIN KIZLARR İŞTEKİ SON GÜNÜM ŞÜKÜRLER OLSUNN zemuszemus
günaydın güzel anneler :teytey:
tabi öğlen oldu ama ben daha yeni kalkabildim..
inş güzel bi gün olurrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
amanda aman bi annemiz daha tatlı bebişine kavuşmuuşşşşş delikafadulden
Rabbim hayırlı ömürler versin inş..
darısı bizlere inş :Saruboceq: :Saruboceq:
canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah hihoyyyt
kuzucun inş günnde gelirde sende rahat rahat sınavına gırersın canımm :Saruboceq:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hayırlı zamanda gelsin bebişin canımmmm..ayyy heycan benide bastıı.hayırlısyla bi doğursaydık kaydirigubbakcemile