Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi2009 temmuz anneleri,bebişiniz sağlıklı mı??
kızlar bebişlerimiz daha bir aylık bile olmadı, bizimki 1 haftalık,sarılıkla uğrasıyoruz,fototerapi aldık.inş düşer...:Saruboceq: ilk hepatit aşısını hast. yaptılar.bugün yine topuktan kan verdik,testler için yarın da dr a gidecez
kızım 3 temmuzda dünyaya geldi.. bir aylık şimdi, bu sürede sarılığı hafif atlattı, gaz problemi oldu, ağzında pamukçuk çıktı, bu aralar poposundaki pişikler canını yakıyor kızımın.. bi de her emmesinden sonra kusuyor.. insanın içi gidiyor ama dr lara ve okuduklarıma göre bütün bunlar yenidoğan bebeklerde görülen olağan şikayetlermiş.. neyse ki emiyor ve kilo artışı iyi, maşallah size ve bebeğinize geçmiş olsun, dilerim bütün bebekler sağlıklı ve mutlu mutlu büyürler..
benım bebegım 21 temmuzdadogdu sarılıgı atlattık ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı 15 igne yaptırdık ogluma kılosu boyu ıyı ama bu enfeksıyon olayı benı cok üzdü hepınıze geçmiş olsun cok şüür atlattık bebeklerınızi güle güle büyütün
ikizlerim 30 temmuzda doğdu sarılık oldular... kilo aldırmaya çalışıyorum şimdilerde. topuk kanı alındı, hepatit b aşısının ilk dozunu oldu. kulak testi kulakları pek küçük olduğu için yapılamadı...
ikizlerim 30 temmuzda doğdu sarılık oldular... kilo aldırmaya çalışıyorum şimdilerde. topuk kanı alındı, hepatit b aşısının ilk dozunu oldu. kulak testi kulakları pek küçük olduğu için yapılamadı...
canım hiç kafana takma,benim bi arkadaşımın ikizleri çok kötü durumdaydı,hayati tehlikeleri vardı,çok zor günler geçirdi.bebekler yoğun bakımda kaldı vs.. ama şimdi oğulları 4 yaşında ve akranlarından daha uzun ve kilolular,zehir gibi de akıllılar. o günler aklına gelince hala gözleri doluyo ama şimdi maşallah tosun gibi çocukları var. zemuszemus