2009 Temmuz anneleri bebeğim oturmak istiyor

kelebek_83

annesinin canısı...
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
445
12
arkadaşlar bebeğimi yatırdığım zaman kendisi hafif kalkıyor oturacakmış gibi ve tekrar yatırmaya çalıştığımda başlıyor ağlamaya :KK43: sizinkiler de aynı şeyi yapıyor mu?:sm_confused:

evett cnm aynenn benim oğluşum da böyleee... kalkmaya çalışırken kıpkırmızı oluyo sıkıyo kendini:)))

Benim kızımda öyle kollarından tutup kaldırıyorum ben artık sonra tekrar yatırıyorum, hafif destekleyerek oturtmaya da başladım ben ama çok kısa süreler için

ya evet benim kızım da öle.çok üzülüyorum.dik oturmak istiyo.oturtunca çok mutlu oluyo ama korkuyorum.yatırınca da basıyo çığlığı.daha destekli bile oturtamıyoruz değil mi?yani erken sanırım

normal canım..bnmkide öyle kendini kasıyor, kafayı kaldırıyo,vucudunu kaldırıyo yarıya kadar sonra kalkamayınca sinir oluyo..maşallah bu iyi b gosterge bebeklerimiz için..

Yağızda oturunca çok mutlu oluyo ama doktorumuz 6 aydan önce oturtma dedi kayık şeklinde kucağında durabilir ama dedi o şekilde tutuyorum ben

yaa işte kızlar bebişlerimiz büyüyor hem de ışık hızıyla:) şöyle beraber oturup oyun oynamak için sabırsızlanıyorum. bizim de haftasonu konrolümüz vardı.doktor 6 ayını doldurunca oturtacağız dedi.

Benim kızımda öyle kollarından tutup kaldırıyorum ben artık sonra tekrar yatırıyorum, hafif destekleyerek oturtmaya da başladım ben ama çok kısa süreler için

valla canım ara ara ben de koltuk altlarına büyük yastıklar koyup 1-2 dakika oturttum. bişey olmaz heralde öyle uzun süre oturamıyor zaten.beli ağrıyor sanırım

aynenn benim cadı kızımda kalkmaya çalışıyor
kucağımda yarı oturur pozisyonda tutuyorum asla yatmıyor sırtüstü
dr 6 aydan önce kesinlikle oturtma dedi
günler su gibi akıyor kızlar bi bakıcaz değil oturmak badi badi yürüyecekler inşallahhh:emir_bebek:
Allah hep sağlık versin kuzularımıza:nazar:

Bizimki kesinlikle yatık durmuyor. oturmak istiyor. kucağımda oturtur pozisyonda ellerimle tutuyorum. yoksa asla durmuyor. ağlıyor.

hepimizinki aynı demekki. yaa işte doğduğu gün daha dün gibi. şimdi biz uzman oldukda 2010 temmuzda doğum yapacak annelere yardımcı oluyoruz :):hooray:

benimkide öyle canım zapdedemiyorum inan kalkacağım diye kıpkırmızı oulyor sonra ağlamaya baslıyor az bişi oturuyorum sevindirik oluyor. kafasını da tavuk gibi sallıyor cok komik:)

BENİM OĞLUŞUMDA OTURMAK İÇİN SÜREKLİ KENDİNİ KASIP KAFASINI KALDIRIYOR...MAŞALLAH KUZUCUKLARIMIZA....:nazar:

X