- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh ne gusel canımm... darısı benim başımaa..:gitme:Merhaba sılacım sağol izindeyim işte evdede net yok ama olsada şu güne kadar hiç fırsatım olmazdı heralde işlerimizi bitirdik nihayet artık rahatım.
Artık hazırlıklar tamam bebişler bekleniyo heyecanla dimi hayırlısıyla bi gelseler inş.zemuszemus
evet canımm erdeme gidiyorum.. tavsiyen için sagol canımm.. bı sorusturayım ben.. doğum için fikrim değişmez de bu tedavi ile alakalı başka doktorlara da sormak da fayda var..Sılacım sen erdem hast. Gİdİyosun sanırım orada bu tİp vakalar Çok gÖrÜnÜyor .İstersen baska bİr dr a gÖrÜn .
sılacım nede sürekli serum bağlanacak anlamadım ben.bencede başka bir doktora daha görün
Merhaba sılacım sağol izindeyim işte evdede net yok ama olsada şu güne kadar hiç fırsatım olmazdı heralde işlerimizi bitirdik nihayet artık rahatım.
Artık hazırlıklar tamam bebişler bekleniyo heyecanla dimi hayırlısıyla bi gelseler inş.zemuszemus
Aaaa kızlar tek almadığım şey ne benim biliyo musunuz,eşime babalık hediyesiiiiiii kaydirigubbakcemile3.Ben saat almayı düşünüyorum oğlundan hatıra kalsın onada.Onca nazımı çekti çekmeyede devam ediyo sağolsun,çok iyi baktı bana hamileliğim boyunca hiçbişeyden şikayet etmedi ütüsünü dahi kendi yaptı.O yüzden bende ona teşekkür mahiyetinde bi hediye almak istiyorum.Aklınıza gelen başka bi fikir var mı acep? Kalıcı bişey olsun ama hep saklasın
gunaydın anneler ve kuzucukları..yine sıcak b hava ve bunaltıcı..bol su icmeyi ihmal etmeyin aman..
zuzum ins bebisin 2 hafta daha sabreder tatlım..dualarım sennle..ters bişi olmadıgına inanıorum haberlerini beklioruz canım..:1hug:
demetimm sende hosgeldin .a.s..kızcene masallah iyi beslemişsiin annesi..hersey yolunda..coook sevindim tatlım..41 kere masallah öykümüze..
ilsu gaydin swet bugun soktasınız tabi.:)).izniniz hayırlı olsun ozletmeyin kendinizi kızlar..
hurremcim senin ceyarda insafa gelmicek mi ya ooofff walla..ben burdan sinir oluyorum adama..hic mi halden anlamaz ..klava:
:1shok::1shok: ciddi misin demetcim yaa?? ben hiç düşünmemiştim bunuu:1no2: normal doğum istiyorum benn.. allahım inş vaktinde sağlıklaa gelir de bebişimm.. bide normal doğum olsa cok cok daha gusel olurr:Saruboceq:
HOŞGELDİN Karencim
Evet mutlu sona geldik bugun:)))
Siz nasılsınız pazartesi günü kontrolunuz var dimi
kızlarr ayaklarım köfte gibi vallahii nasıl incek bu şişlerr:gitme:
[
oyyyyy kimler gelmiş kimlerrrrrrrrŞeniz
hoşgeldin şekercim
yaa kocaman olmuş çileğim teyzesiiiii teşekkür ederizzzzz:lepi:
sıra sizdee hadi bakalım serramız ne kaa büyümüştür kimbilirrrrr:sm_cool:
evet 15 inde kontroldeyiz demetcim..ya ben yanlıs mı okudum acaba hurrem izne mi ayrıldı..hatlar karıstı bende sanırımkaydirigubbakcemile3
hürrem seni izne göndermedimi patronun
amin canım ama heralde doğuma 3 gün kala ayıracak patronun
çook az kalmış 11 gün ne ki
hoş geldin karenn:ecrin_bebek:
[
oyyyyy kimler gelmiş kimlerrrrrrrrŞeniz
hoşgeldin şekercim
yaa kocaman olmuş çileğim teyzesiiiii teşekkür ederizzzzz:lepi:
sıra sizdee hadi bakalım serramız ne kaa büyümüştür kimbilirrrrr:sm_cool:
evet 15 inde kontroldeyiz demetcim..ya ben yanlıs mı okudum acaba hurrem izne mi ayrıldı..hatlar karıstı bende sanırımkaydirigubbakcemile3
valla karenim benimde kafam karıştııı:uhm:
hürremmmmmmmm bi açıklama lütfennn
EVET CANIM ÇOK AZ KALDII
EFTELYACIM YOK İZİN FALAN BEN HALA ÇALIŞIYORUMM mafoldumben
bende hamileliği ters yaşayanlardanım bugüne kadar hiç şişmem olmadı
göbeğimde küçük zaten inmedi kursağımda duruyor
bide o kadar çok uyuyorumki deliricem yani wc de sık gitmiyorum bebeğin aşağı inmediğinden
senin patronun bir mesleği daha olcak bu gidişle hürrem
erkek ebe .))))))
diloşum yaa benim sol ayağım daha şiş neden acaba yaaaa:sinifsinif:
hosbulduk dilosum..top 5 in 5. annesi..nasılsınız bakalım bugun..
kofte gb sisen ayaklara bol suu kızlarrrrrr...tek care tabi b de hareket..
senin patronun bir mesleği daha olcak bu gidişle hürrem
erkek ebe .))))))