2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ben maraşta bir sene kaldıktan sonra ilçesi çağlayan cerite geçtik. cerit ufak ve çok fazla mahrumuyet bölgesi kurtulmak için gün sayıyorum .bizim şükür askerlik sorunumuz yok .ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.:Saruboceq: bir sene geçti şu bir ay geçmek bilmiyo :a015:gelse şu haziran dünyanın en mutlu insanı olucam :dance:
 

geçmiş olsun canımm.. şimdi rahat olmana sevindimm.. aman nazar değmesin


tünaydın cnm.. hoşgeldinn.. walla hakikaten çok sıcakk....



eyetkınercim evde günler nasıl geçiyor

canımm güzell geçiyorr evde zamanım dışarı çıkmıyorum pek.. dinleniyorum bool bol...
 

geçer güzelim geçer bizim 3 yıl dolmak üzere daha dün gelmişiz gibi maraşı çok istemiştik ama olmadı şükür bitiriyosum negüzel bizde görelim o günleri yafff nereleri istiyorsunuz bizim askerlik hallonsun izmie ve çevresi olur galiba zira ailemiz orada :lepi:
 

allah kavustursun canım:1hug:
 
bizim aile ist. ama biz ilk tercihi tekirdağ yazdık sanırım olacak .doğumumda ya yolda ya yeni yerleştiğimiz ilde olucak kaydirigubbakcemile3burda iki sağlık ocağından başka dokotr yok kontrole adıyaman gidiyorum düşün . lojman olunca daha iyi geçiyor zaman burda oda yok tabi .mardinde rahat sanırım inş. seneye istediğin yere geçersiniz .a.s.
 
canımm güzell geçiyorr evde zamanım dışarı çıkmıyorum pek.. dinleniyorum bool bol...

Evinin tadını çıkar bence ooohh bende iple çekiyorum,gerçi izin zamanı biraz ayrı kalıcam sizden daha bilgisayarda almadıııkk eşim gelsinde konuşalım biran önce ben ayrı kalmak istemiyorum sizden haberleşicez,daha paylaşacağımız çok şey var, bebişlerimizi göstericez inş. :1hug:

allah kavustursun canım:1hug:

Aminnn,çok zor geliyo bana ayrı kalmak şimdi kızlar oyalıyo beni ama aklım hep onda çok alışmışım o olmayınca kendimi sudan çıkmış ördek gibi hissediyorum
 
budayımmmmmkaydirigubbakcemile3
annemle konusuyorum msn de:CüvCüv:
hmmm sırnaşık şey konuş konuş


tekirdag da güzelmiş benim bi arkadaş var oardan bahseder hep senin durum bizimkinden de zormuş burada hastane felan var kadın dogum üzerine özelde açılacak park hastenesi ama o açılana kadar ben dogururum heral:jeyyar:burada işler kanı hızıyla işliyorda:1closedeyes:izmire gidicem bende doguma zor olucak ama katlanıcam napıyım sende memleketinde yap dogumunu zormuş gerçekten oranın şartları burası rahat evt lojmanda keyifli en önemlisi sırnaşık şey ucuzzzz:jeyyar:
 
ewt tekirdağ güzel en önemlisi yaşam daha ucuz istanbuldan malum tek maaş hem yakın doğuda heryer aynı heralde burdada devler hastanesi yapılmış hazıraçacak adam yok heralde bide doktor zor gelir buraya .izmir ve çevreside güzel eşim çok istedi ama uzak ailelerimize .:1hug:
 
yaa bende kocamıı özledimmm herkes bahsetmişş ama benim kocam yok yanımdaa.... :çok üzgünüm:
 
benim ilk olacak güzelim inşallah
ilk heyecan kesinlikle ailenin yanına git o zaman hatta ne bekliyon artık orda bekle son zamanlar uzun yolculukm zor oluyor ben nasıl dönecem düşünüyürum birde ev toplayıp ev yerleştirecem heralde bu kadar yorgunluğa erken gelir benim bebek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…